Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 31 Ağustos 1-2 Eylül (3.Geleneksel) Kayseri Engelliler Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha yaşanmamış bir organizasyona kimse çamur atamaz!
Beğenmiyorsan, hoşuna gitmediyse katılmazsın.
Orada olurmuymuş, parayla yapılmazmış, gözünün üstünde kaş varmış, burnunda delik varmış, mışmış ta mış...
Saçma sapan "asılsız" karalamalar silinecektir, lütfen başlığı çamur tahtasına çevirmeyin.

Buluşmaya gidersin, orada "bariz yapılan yanlışlara" maruz kalırsın, ha o zaman gel eleştir kardeşim.
Doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok, kimsenin emeklerine gölge etmeyin.

Organizasyonu düzenleyen arkadaşlar, yapılacak sataşmalara lütfen cevap vermeyin, ben gördükçe sileceğim.
Israr halinde, o arkadaşların bu başlığa mesaj yazması engellenir, olur biter.

Jem;
işte olay budur eline diline sağlık cem abi teşekkür ederiz...

Jem'in yazdıklarına cani gönülden katılıyorum ve böyle gereksiz eleştirileride çok hoş karşılayamıyorum.
Saçma sapan yapılan eleştireye cevap vermeye tenezül etmemek lazım, organizasyonu yapan arkadaşların yerinde ben olsam bu eleştirileri dikkate alıp cevap yazmam bile.
Hele bir durun :)) buluşma yapılsın artısı eksisi nedir görelim ve duyalım ondan sonra eleştirelim hep birlikte :))
Acımasızca eleştiri yapanlar hiç dönüp aynaya bakıyormu diye merak ediyorum :)) sanırım bu kişiler çok başarılı işlere veya organizasyonlara imza atmışlarki yapılan veya yapılacak olan hiç birşeyi beyenmiyor :))
Lütfen yanlış anlaşılma olmasın ben herkes herşeyi beyensin demiyorum, illaki herkes fikrini söyleyecek ama yapılmayan henüz yapılma aşamasında olan bir organizasyon için nasıl yorum yapılabiliniyor onu anlayamıyorum :))
Eleştiri yaparken olumlu bir şekilde yapılsa keşke, yani şu olmasaydı veya şu şekilde yapılsaydı daha iyi olurdu, veya da bir dahaki buluşmada bunlara dikkat ederek yapılsa gibi eleştirilirse eminimki buna dikkat edilerek buluşmalar düzenlenir.
Kısacası toplumca yapıcı olalım yıkıcı değil yeterince sorunlarımız var birde böyle yıkmayalım bir birbirimizi, her organizasyon sponsor eşliğinde yapılacak diye bir durum yok,
işine gelen katılır işine gelmeyen katılmaz :))

Herkese hoşgörülü günler dilerim,
Saygılarımla / Nursan

Jem'in yazdıklarına cani gönülden katılıyorum ve böyle gereksiz eleştirileride çok hoş karşılayamıyorum. ........

Herkese hoşgörülü günler dilerim,
Saygılarımla / Nursan

Nursan,

inan ağzından bal damlıyor. Çok güzel konuşuyorsunda ama bir husus var bu ortalığı karıştıran birkaç kişi zaten birilerinin pravakatörü. Bu kişiler bir çok kunuda ve bir çok yerde asılsız iddialarda ve yorumlarda bulunup ortalığı karıştırıp sonrada sezsizce bir köşeye çekilip uzaktan izlemeye koyuluyorlar. Bence bu kişileri muhatap almamalı ve hiç görmemezlikten gelmeli.

Bu arada senide aramızda görmek isteriz.

çok güzel bir organisazyon düzenleyenleri tebrik ederim katılmak isterdim ama işlerimden dolayı katılamıyorum herkese iyi eğlenceler

Vayy Öner Abi süpriz gezi süper... Allah kolaylıklar versin... 39

abalı;
teşekkürler abi gönül sizlerinde aramızda olmasını isterdi kısmet...

tılafsınlı;
eyvallah kardeşim sağolasın inşallah herşey çok güzel olacak...

eğer tercih sonunda kayseriye atanırsam söz gelecek yıldan itibaren buluşmalara gelecem

Kayseri Ulu Cami, özgedir Minaresi,
Türk ' le birlikte gelmiş, sekiz asır öncesi,
Hacı Kılıç, Kurşunlu ve Huand Külliyesi,
Kâğıt oyma sanırsın, Taçkapı işlemesi...

Gevher Nesibe Ana, derler bağışlayana,
Hekimlikte bir öncü, Külliye; anlayana,
Edirne'yle Bergama, yarışsa da O'nunla,
Sekiz asırdan fazla, şifa sunar dört yana...

Halâ durur yerinde, Medrese Sahabiye,
Kurulalı beri O, bir ışık Kayseri ' ye,
İnci gibi sıralı, kapıdaki oymalar,
Ben de yaparım diyen, varsa gelsin beriye....

Geçen yıl ki organizasyonunuz çok güzeldi,engelliler için hareketliliği birazcık fazla olsa da...
Nevşehir organizasyonunuzda güzel görünüyor..Hayırlı olsun,şimdiden kolay gelsin..
Geçen sene katılanalara yasak değilse Selenayy ile beni de eklerseniz sevinirim:):)

Yasak değil ama bu yıl gelemiycem.
çünkü eşim izin vermiyor. pardon işim izin vermiyor.:)

Yeni evlendik,epey harcama yaptık,eşimi gelmek için ikna etmeye çalışıyorum ama hala taviz vermedi :) Bizim gibi uzaktan gelmek isteyenler için yol ve otel parası oldukça yüksek tutuyor.

merhaba . bana da yol epeyce uzak olmasına rağmen gene de dostlarla birarada iyi bir dinlence olacağını düşünüyorum. kızları da ikna edebilirsem gelmeye çalışacağım... :) netleştirmek için 1 aydan fazla zaman var çünkü. güzel düşünülmüş bir organize bence, kolay gelsin :)

Yeni evlendik,epey harcama yaptık,eşimi gelmek için ikna etmeye çalışıyorum ama hala taviz vermedi :) Bizim gibi uzaktan gelmek isteyenler için yol ve otel parası oldukça yüksek tutuyor.

hayırlı olsun Allah bir yastıkda kocatsın bakın bu buluşma sizin için bir bayalı olur eşine bunu söylemeyi unutma :)

ücret konusuna gelince otel ücretini normalin çok altına çekdik ama malesef uzakdan gelince yol ücreti fazla olabiliyor ...

merhaba . bana da yol epeyce uzak olmasına rağmen gene de dostlarla birarada iyi bir dinlence olacağını düşünüyorum. kızları da ikna edebilirsem gelmeye çalışacağım... :) netleştirmek için 1 aydan fazla zaman var çünkü. güzel düşünülmüş bir organize bence, kolay gelsin :)

sizleride aramızda görmekden mutluluk duyarız ..bence ikna çalışmalarına şimdiden başlayın...

çok güzel bir organizasyon olacağına eminim düzenleyenlere ve emeği geçen herkese teşekkürler bende kayserili olarak katılmak isterdim ama katılamıyacam herkese iyi eylenceler

bencede şimdıden başlayın ikna turlarına :)

selsm arkadaşlar başarılar şimdiden iyi eylencelerdilerim hakan kardeşim bizim bi arkadaşımız katılmak istiyor eklersen sevinirim ismi feyzi kurul teşekürler.

Mimfatih eşini ve işini de al gel:):):)

Şehriban şaka bir yana çok istiyorduk. eşim geçen ylki fotoları görünce çok pişman oldu kaçırdığına
ama bu yılki iznimizi kullandık ve bende çok üzülüyorum kaçırdığıma. sağlık olsun...

adem koçak;
aleyküm selam adem bey teşekkür ederiz ... tabiki memnuniyetle ekleriz ...

mimfatih;
sağlık olsun fatih abi inşallah başka sefere seni tekrar aramızda görmek isteriz...

haklısınız, hemen işe koyuluyorum :D

KIZLARRR :) bu sayfayı okuyorsunuz değil mi. ben bu şekilde başladım sizi iknaya. hadi toparlanın , beraber gidersek tadı çıkar ;)
kızlar bence sızde gelın benden tavsıye püşmanıye olmassınızz :))

Mimfatih,eşinle de tanışmak isterdim,ama dediğin gibi sağlık olsun..Bir dahaki sefere inşallah...

iyi günler allah bi mani vermese bende annemle katılmayı istiyorum listeye eklerseniz adımı sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt