Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim yazısının aslını alamayan arkadaşlara bilgi

Vergi indirim yazısının aslı için bir şey yapmanıza gerek yok,

sadece http://ivd.gib.gov.tr adresinden "İşlemlerim" menüsü altındaki " Dilekçelerim" başlığının içinde yer alan " Gelen evraklarım" bölümünde elektronik imzalı vergi indirim yazınız ve eklerinizi yazdırıp kullanabilirsiniz.

Knopfler

Hakan bey bu verdiğiniz adrese kendi hesap ve şifremizlemi gireceğiz?
Yoksa iş yerine ait hesabın şifresi ve hesabına muhasebecimi girecek?
Benim kendi adıma oluşturduğum hesabım var bu hesaba kendi şifremle
Girdikten sonra çıktı almak için başka bir şifreye vs... ihtiyacım olacak mı?
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Sayın Strabon kendi şifreniz ve hesabınız ile gireceksiniz. Zaten dilekçelerim bölümünde sizin ilk verdiğiniz dilekçe de görülüyor. Vergi indirimi yazısı ve ekleri gelen evraklar bölümünde yer alır. Siteye e-devlet şifresi ile girmek de mümkün.

Saygılar

Çıktı almak için herhangi bir ekstra şifre vs. ye gerek yok.

Knopfler
Hakan bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Özellikle sormamım nedeni bu vergi indirimi yazısı işverene
Hitaben gönderildiği için acaba bu belgeyi kendi sayfamızdan çıkartırken
İşverenin bildiği şifreye vs... ihtiyacımız olacak mı? Sorusuydu.
Çünkü forumda yazan bazı arkadaşlar şifre ve pin kodundan bahsetmişler.
Bu arada siz ne yaptınız aldınız zannedersem vergi indiriminizi
Teşekkür ederim tekrar verdiğiniz bilgiler için.

kardes ben girdim ama uyelik istiyor uye olmak istedim bir turlu kabul etmiyor e devlet sifremlede giremedim

Carusman ve strabon

Ben vergi indirimimi alıp sgk ya başvurumu yaptım. Bu adrese hep e-devlet şifresi ile giriş yapıyorum. Umarım sizin de vergi indirimi başvurunuz istediğiniz gibi sonuçlanır.

Saygılar,

kardesim bende giris yaptim simdi ama daha gelen evreklarda bisey cikmiyor ankaradan onaylandi ama sanirim daha vergi dairesine gelmedi bu yuzden goremiyorum bide yardimci olursan sevinirim telden giris yaptim bu sekilde vergi indirim yazimi gorebilirmiyim yoksa bilgisayar dan mi giris yapmam gerekli

Carusman
Bulunduğunuz ilin vergi dairesi size hitaben yazı yazacak, ondan sonra görebilirsiniz.

Bu şekilde alamayan arkadaşlar ;

çalıştığınız iş yerinin insan kaynaklarına veya varsa özlük işlerine müraacaat edin ordaki yetkililer size fotokopisini verirler. Bilginiz olsun ki SGK fotokopisini istiyor. SGK ile görüşmemde kendileri fotokopisi ile müraacat etmemde bir sakınca olmadığını ve kendilerinin vergi dairesine ve maliyeye yazı yazdıklarını onay aldıklarını ilettiler.

Selamlar vergi indirimi için vergi dairesine başvurudan itibaren arkadaşlara Ankara'dan sonuç nekadar zamanda geldi.bana verilen bilgide 3 ay deniyor

benim vergi indirimi yazım Ankaradan işyerime geleli 2 sene oldu ancak sistemden baktım gelen evraklarımda birşey yok neden olabilir?

Vergi indirim yazısının aslını alamayan arkadaşlara bilgi
vergi indirimi yazısının aslına ulaşmak isteyen arkadaşlar http://intvd.gib.gov.tr/internetvd/t...AK_SORGU_GIRIS

lingine vergi indirim belgesinin sağ üst kısmında yazan sayı numarası ile alt kısımda küçük puntolarla yazan pin numarasını yazarak belgenin aslını alabilirler. Buraya kayıt olmadan giriş yapılmıyor kayıt olmak şartmı herhangi bir mükellef sayılmam değilmi sadece sisteme girip vergi indirim raporumu kontrol etmek istiyorum

Bu steye üye olmam gerekiyormuş herangi bir sorun olmuyor değilmi

Ben üye oldum aslını nasıl alacam bu siteden yardımcı olabilirmisiniz dilekçelerim gelen evraklar tıkladım çıkmadı bir şey arkadaşlar 2015 yılında almıştım indirimi fark edermi acaba belki bilgisayaraişlenmemiştir

arkadaşım şu cevap [FONT=sans-serif]Carusman[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bulunduğunuz ilin vergi dairesi size hitaben yazı yazacak, ondan sonra görebilirsiniz.sonucunu merak ettim bende izmirdeyim ne yapmam gerekiyor benimde vergi indirimim 2012 yılına ait sürekli ama yazının altında pin numarası yok e devletrten göremiyorum sorgulayamıyorum sen nasıl halettin cevap yazarsanız sevinirim saygılar[/FONT]

cansinan_18

benim ordan gorunmedi vergi dairesini surekli aradim vergi indiririm geldigi zaman gidip elden aldim emekli bile oldum ama hala verilen linkte benim evrak görünmüyor 😊 yani vergi dairesini ara geldigi zaman gidip elden al en iyisi bu ben boyle hallettim

2015 yılında vergi indirimi aldım ama vergi indirim yazısı maliyenin sitesinde görülmüyor neden olabilir acaba arkadaşlar

Benim yazı geleli 6 yıl oldu 2012 de rapor aldım e devlette gözükmüyor bağlı bulunduğum vergi dairesi hasan tahsin vergi dairesi görünüyor e devlette oraya gitsem bu yazınan aslını verirler mi acaba teşekkürler
carusman

merhaba;
ben gönderdiğiniz linge girdim ama bulamadım. yada ben yapamadım. vergi dairesine e-devlet ile giriş yaptım. buradan nasıl bi sorgulama yapacağım nasıl bi yol izlemeliyim.

nagihan83

aşağıdaki linke tıklayıp e devlet şifreniz ile giriş yapın. Daha sonra soldaki panelde İŞLEMLERİM yazan yere tıklayın. Aşağıda

Dilekçelerim/Bildirimlerim/Taleplerim ve Durumları yazan kısma tıklayın. Orada Dilekçelerim var ona tıkladığınızda sağda engelli indiri yazan kısımda GÖRÜNTÜLE var ona tıkladığınızda Vergi indirimi süreç ve gelen evrağınız vardır.

https://ivd.gib.gov.tr/tvd_side/mai...926bc259dbc75e39dd8e202535fd70a7098396c74a6f7

çok teşekkür ederim...

şimdi girdim baktım dediğiniz gibi ama dilekçelerim bölümünde dilekçe bulunamadı yazdı. o zaman direk bağlı olduğum vergi dairesine sorup oradan mı almayım. 2001 yılında verildiği için yani üzerinden çok geçtiği için görünmüyor olabilir mi acaba.

nagihan83

Olması gerek. Eğer yoksa son çare bağlı olduğunuz vergi dairesine gidip ordan temin edebilirsiniz. Süre aşımı olduğundan evrak kalkmış olabilir.

Bu bahsetmiş olduğunuz yazı bendede görünmüyor acaba bende bağlı olduğum verği dairesine gitsem yazıyı alabilirmiyim yada ben mi göremiyorum. Raporumu alalı 2 sene olmadı.

@ErzincanLee

Nasıl Alacağım bilgi verirmisiniz

Merhabalar;
Sürekli ibareli Engelli sağlık kurulu raporumu “engelli vergi indirimi raporu” talebinde bulunmak için için vergi dairesine teslim ettim.
Bana vergi indirimi süreli rapor verirse ve ben emekli olmaya kalksam ömür boyu her yıl hastaneye sevk mi alacağım?
Ben iki kulaktan da çok ileri derece %52 işitme engelliyim biyonik kulak (cochlear implant) kullanıyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Bugün vergi indirim yazımı aldım sürekli onaylanmış darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına

Merhaba. Umut 2135.
2 yıl süreli kontürollü. Heyet raporumla vergi indirimi alarak emekli oldum. İki yıl sonunda tekrar heyete girdim. Aynı oranları verdiler. Raporum sürekliye döndürüldü. Tekrardan ankara sağlık kurulu maliye bakanlığına gönderildi acaba vergi indirimimde sürekli olarak onaylanır mı. Konu hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Sağlık günler dilerim.

Üst Alt