Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusu eksik evrak problemi..?

Merhaba 19 mart 2020 de gönderdiğim 55 oranlı sürekli raporum 26 Aralık 2020 de eksik tahlil yüzünden geri geldi 9.5 ayda sadece eksik olan tahlilleri yaptırıp vergi dairesine teslim etmemi söylediler. Bende 29 Aralık 2020 günü vergi dairesine teslim ettim tekrardan sil baştan mı yapıyorlar yoksa süreç daha kısa olurmu hayırlısıyla her şeyden önce

Merhaba arkadaşlar, süresiz engelli raporum var. Epilepsi hastasıyım üniversite hastanesinden rapor almıştım. Vergi indirimine başvuru yaptım. Kabul görürlerse 1,5 sene sonra erken emekliyim. Size sorum süresiz raporda da eksik ekrak ya da tekrar hastaneye sevk etme gibi şeyler oluyor mu

Bir de başvuru yaparken sadece engelli raporumu vermiştim

Masske
Herşey olabilir maalesef benimde raporum süresiz ve sadece raporu gönderdim.ancak forumdan okuduklarıma göre nörolojik rahatsızlıklar vergi indiriminden süresiz olsada süreli gelebiliyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Masske bende epilepsi 2 senedir eksik evraktan dönüyor raporu gönderirken EEG KAN TAHLİLİ NÖBET SAYISI İLAÇ RAPORU İsteyecekler hattta ve hatta yeniden rapor bile istediler nisan ayında gönderdim sonuçunu bekliyorum 3 kez eksik evraktan döndü

Allah kolaylık versin hepimize. 3 kez dönmek nedir ya

Arkadaşlar raporumu yollamadim fakat ilaçraporlarimi ilaç kullanım listesi ve epikriz raporu nu göndermedim bi eksik evrak diye geri döner mi acaba

Endereren
Size bir konu danışmak istiyorum teslim ettiğim vergi dairesindeki kadın sizin eksik evrak tam bekliyor dedi bana yarın bir yazılı kâğıt verip hastaneye yollayacak eksik evrak işitme testi ve elbilek problemi vardı acaba yeniden muayenemi olacağım yoksa hastanede test yapmışlardı o evrak alıp vergi dairesine teslim edeceğim yardımcı olurmusun

SAKA1654

o istenilen isitme testini yaptırıcaksınız. diğer birimlere girmenize gerek yok. Yani eksik evrağınız hangi birimdeyse onu alın.

Yazıyı doktor göstereceğim işitme testine girip çıkan test sonucunu alıp vergi dairesine teslim edeceğim onlarda Ankara'ya yollayacak

Ender bey doktor oraya tekrar oranmi yazacak sadece test alacağım devlet hastanesi sonuçta doktor değişmiştir gibisinden diye soruyorum

Sevgili abiler vergi dairesi aradı eksik evrak tan dönmüş dedi ben işitme testi falan yaptırdım hastaneye gidip bu yaptirdigim raporu alıp vergi dairesine mi vereceğim yada tekrardan test yaptırıp sonucumu yollayacagim

Merhabalar,
Benim de vergi indirimi için eksik belge var dediler. Maliyeye gittim, yeni heyet raporu istemiyoruz, sadece uyku apnesi için labaratuvar sonucu isteniyor diyor. Hastaneye gittim doktor sadece labaratuvar sonucunu vermem yeniden heyete sokacağım. Uyku testi için de coronadan dolayı pandemi bitesiye kadar yatırmam bekleyeceksin diyor.

2008 sonrası girişler için engelli emeklilik için vergi indirimi zorunluluğu yokmuş yeni gördüm. dilekçeye hiç cevap vermesem olur mu?

"1 Ekim 2008’den sonra ilk defa sigortalı olarak çalışmaya başlayan kişilerde ise, engellilik nedeniyle emeklilikte vergi indirimi yazısı şartı aranmıyor. Bu kişiler engellilik oranlarına göre değişen sürelere göre prim ve sigortalılık sürelerini doldurduklarında engelli olarak emeklilik hakkını elde edebiliyorlar."

Üst Alt