Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Xeplion iğne kullanan şizofren arkadaşlar..?

ben 1 ayda 2 sefer vuruluyorum hıc bıseye yaramıyor cımere yazdım cvp beklıyom bıde kan verıcem

Xeplionu bırakalı 1 sene oldu etkiler devam ediyor iç sıkıntısı huzursuzluk içim kıpır kıpır ediyor sürekli sigara ile yatıştırmaya çalışıyorum ne zaman etkisi geçer lütfen yardım edin cevaplayın

metehan01

Cevaplamak için biraz geç olmuş galiba ama şunu söyleyebilirim ki sendeki sıkıntılar iğneden kaynaklanmıyor iğnenin etkisi bıraktıktan 2 ay sonra tamamen geçiyor bir yıl sürmesi mümkün değil ben bıraktım 4 ay falan oldu şuan hiçbir sıkıntım yok ayrıca iğneninde bir faydası olduğunu zannetmiyorum

metehan01

Evet tamamen geçti fakat bugün tekrar ilaç almaya başlayacağım hap kullanacağım iğne değil sen başka ilaç kullanıyorsan ondan dolayı olabilir yok kullanmıyorsan doktora danışmanı öneririm 1 yıl çok uzun bir süre bende sabırsızlıkla etkisinin geçmesini bekliyordum gün sayıyordum o yüzden iyi biliyorum bende 2 ay sonra tamamen geçmişti

Xeplion iğne

Zeplion iğneyi kullanlar hangi doktor verdi size ben çok direndim vermediler.Atipik psikozum ben ona rağmen vermediler doktorun ismini yazabilir misiniz acı!!!!

Arkadaslar ben xeplion 150 mg kullanıyorum. Sokakta yürürken herkes bana bakıyor gibi geliyo. Sürekli kendimi hasta halsiz hissediyorum.. Bu iğnenin cinselliğede zararı varmı uzun süre kullanan varmı

(Gölge)

knk eskiden kullandığım ilaçlar da ben de yerinde duramama ve huzursuzluk yapıyordu, artık kullandığım ilaçlar yapmıyor, bendeki kalıcı idi.

3 ay önce xeplion vuruldum uykum kalıcı olarak gitti başına gelen varmı?Korkuyorum bi daha uyuyamiycam diye

Son düzenleme:
Xeplion, Trevicta uykusuzluk yapar. Uykusuzluk için ikinci bir ilaç olarak Zyprexa ya da Serequal başlanabilir. Akşam yatarken alınmalıdır.

Ketiapin içeren ilaçları denedim olmuyor bir de üç aydır olalı bu iğne nasıl etki ediyor etkisinin geçmesi gerekmiyormu ,beynime hasar mı verdi de uyuyamıyorum

Sırasıyla 2 yıl xeplion 75 mg 8 ay 50mg 6 ay 150 mg ve şuan 100 mg ile devam ediyorum ilk başlarda eğer doz yüksekse uykusuzluk yaptığı doğrudur ketiapin yazarlar genelde yanına bende yan etkisi kasildıgım zaman veya heycanlandigım zamanlar titreme oluyor ve göz kapaklarımda titreme var onun dışında bir sıkıntım yok doktora danışıp tablet formuna geçmeyi düşünüyorum.

Kalıcı yan etki yaptı çünkü iğneyi bırakalı 4 ay oldu iki kişi daha olmuş internette rastgeldim adam 1 yıl olmuş bırakalı hala uyuyamıyor bu riske girmesin kimse diye yazdım ,öyle birşey ki hiçbir uyku ilacı işe yaramıyor ketiapin dahil

Allah rızası için bu iğneyi kullanmayın birsürü kalıcı yan etkisi var bu konuyu açıp öven kişiyede allah akıl versin

metehan01
Sendeki huzursuzluk yerinde duramama devam ediyomu bide bırakalı nekadar süre oldu iğneyi şuan tedavi görüyormusun başka bişeyle

Bende kabızlıkta yaptı uykusuzluğa ek olarak umarım seninki de benimki de geçer bir yıl deyince biraz gözüm korktu ama foruma yazanlardan bir yıl sonra geçenler var ama onlar iğneye devam etmişler ve nasıl olmuşsa bu şikayetleri son bulmuş ne yapıcağımı bilmiyorum

ben bir ara xeplion clonex kullanıyordum doktor en iyi ilaçları kullanıyorsun dedi xeplion fayda etmediği için clopixol a geçtim

Aranızda bu ilacın kilo aldırımını dizginleyebilen var mı ya da vücudu bu konuda alışan
Bir de uzun süreli uykusuzluktan kurtulan özellikle bıraktıktan sonra

Bu konuyu açmış bu zehiri övüyor öldürücü yan etkileri var aklı olan kullanmaz bunu reçete edenleri katiller olarak görüyorum

metehan01 çok haklısın bilsem başıma bu gelicek uykumdan olucam iğne olmam hap kullanırdım ama olan oldu bu hatayı yaptık bir kere ,kalıcı yan etki yapıcağı aklımdan geçmedi ne bileyim bilgisiz davrandık

Slm konuyla alakalı değil ama sizlerin bilgisine ihtiyacım var.Oğlum rahatsız 24 yaşında psikoz tanısı konuldu bu aralar üçüncü kez aklını yitirdi diyebilirim.exeplion iğnesinide kullandı ilk rahatsızlandığında sonra bıraktı ilaca karşı ilk dönemde kesinlikle ilaç veremiyoruz.ilk defasında bir şekilde ikna ettik verdik ilacı toparladı 1 yıl iğne kullandı sonra iki yol dolmadan tekrarladı hastaneye zorla yatırıldı o ara Türkiyedeydi şubat 2021 de. Birkaç ay ilaçtan sonra tekrar bıraktı ve şimdi tekrarladı 4 gün boyunca hiçbişey yiyip içmedi Almanyada hiçbirşey yapamıyoruz bireyin kendisinin razı olması gerekli. Dördününcü günün sonunda 4 kişi beraber zorla ilacı verdik ağzına yapacak bişeyim yoktu evladımı kaybediyordum göz göre göre şimdide zorla veriyorum tedaviyi hastalığını kabul etmiyor. Sizlerin bilgisine ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor bu hastalık nasıl kabul edilir bu defakinde halisünasyonda vardı.Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın çok zor bir durum

Üst Alt