Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir işitme cihazı alacağım. Önerilerinizi ve fikirlerinizi paylaşır mısınız?

@Mehmet Akşit hocam bunu daha önceden site yönetimine bildirdim de burası yardımcı olmak için açılan bir site ama burda sanki işitme kayıplıymış gibi üye olup hasta yönlemdiren firmalar bile mevcut. Kendi yerim olmasına ragmen daha siteden kimseye bahsetmedim ve sadece yardımcı olunacak konularda genelde yardımcı olmaya calıştım neredeyse 1 yıldır ise sırf böyle reklam yaparak satış yapmaya çalışan firmalar yüzünden forumu çok takip etmiyorum. ve SİZE SONUNA KADAR KATILIYORUM

Arkadaşlar iştme cihazı alacağım.Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Hangi markayı tercih edersiniz.ODYOMETRE :
SOL SAĞ
SAF SES ORTALAMASI 62 60
KONUŞMAYI ALMA EŞİĞİ 65 65
KONUŞMAYI AYIRT ETME %36 %40

Shukufe teşekkür ediyorum.resound ve siemensi not aldım.Oticon Ria2 kulak arkası 16 kanal ve beltone 8 kanalı denedik.çok fazla bir fark göremedim.Benim her iki kulağımda da aşırı çınlama var.5 yıl analoğ ve 6 yıldan bu yana da tek kulak içi dijital kullanıyorum.(audio service)

Arkadaşlar uzun süren arayışlar sonucunda SIAMENS-ORİON 2 kulak içi çihaz almaya karar verdim.16 kanal,çift mikrofon,pil-312 numara.inşallah memnun kalırım.6 ay sonrada diğer kulağıma ikinciyi alacağım.

Üst Alt