Oncelikle herkese saglikli gunler diliyorum. Benimde 2019 agustos ayinda baslayan yutma guclugumle birlikte ozet gecmek gerekirse 3 farkli hastanede endoskopi oldum ve birde molitite testi yapildi sonuc normal insana gore bile cok daha saglikliymis yutma refleksim. Fakat soyle bir durum varki o bir yil cok zor zamanlar gecirmistim psikolojik olarak tamamen bunun tetikledigini dusunuyorum. Velhasil en sonunda psikolojik olarak tani kondu. Ilk zamanlar cok kilo verdim corbayi bile cay suzgecinden gecirip yerken suan cok daha iyiyim ve bunun en buyuk sebebi psikolojik olarak surekli kendimi rahatlatmak birde bir doktor tanidigimiz vardi birgun geldiginde benden ekmek yutmami istedi suyla birlikte ben mumkun olamiyacagini soyledim ve inatla vazgecmedi sagolsun en son kacarsa kacsin bogazina ben burdayim mudahale ederim dedi o lafi yetti ve hop ekmek rahatca gitti bogazimdan. Baska bir psikiyatira gittigimde de yiyecegin nefes borusuna kacmasi cok kolay bir olay degil istesende basaramazsin demisti. Bu tur psikolojik teknikler ise yariyor. Baska sorusu olan varsa yardimci olmaya calisirim.