Arkadaşlar içimde bir sıkıntı var sizinle paylaşayım dedim.Şimdi ekpss kursları vardır ya hani bizde onlardan birine gidiyoruz geçen gün sınav yerleri ve hangı alandan girilecek sınav süreleri falan açıklandı.Sorun şu herkesin sınav yerine sınav süresine bakarken bi kaç kişide sınav süresi 80 dk kategorisinde de zihinsel yazıyordu o zihinsel yazan kişilere baktım benden akıllıydılar dayanamadım sordum sorunun var mı raporda yazıyor mu falan yok dediler soruyorum size bu haksızlık değil mi?
ben genel ortopediden gireceğim sürem 60 dk o kadar çalışıyorum birde benimle eşit olanlar var onlarda ortopedık ama zihinsel yazıyor bölümlerinde eve gelince baktım sorulara zihinsellerın ınanılmaz kolay emınım onlarda yapabilir o derece yanı bırde genel engellı sorularına baktım zıhınsele gore zor burada eşitlik nerede siz soyleyın ustelık benden 3 4 kat kolay soru çözüp 20 dk fazlaları olacak?Yazık gerçekten yazık buyuk haksızlık!
ben genel ortopediden gireceğim sürem 60 dk o kadar çalışıyorum birde benimle eşit olanlar var onlarda ortopedık ama zihinsel yazıyor bölümlerinde eve gelince baktım sorulara zihinsellerın ınanılmaz kolay emınım onlarda yapabilir o derece yanı bırde genel engellı sorularına baktım zıhınsele gore zor burada eşitlik nerede siz soyleyın ustelık benden 3 4 kat kolay soru çözüp 20 dk fazlaları olacak?Yazık gerçekten yazık buyuk haksızlık!