Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zihinsel engelli olmadıkları halde zihinsel engelli kategorisinden sınava giriyorlar!

ayDÜNYAvazo haklısın ama bipolarım diyor arkadaş hepimizde o odaklanma yada konsttre olamama durumu mevcut ama zihinsel olarak işaretli olması nasıl oluyor anlamadım çünkü bnm rapor da ruhsal ve duygusal olarak işaretli 🤔

Rapor 2018 yılında çıkardım. Geçerlilik süresi 5 yıl ama kesinlikle zeka problemi yok. Engel gruplarlarındaki kutularda ruhsal ve zihinsel işaretli hatta iş sayfanın altında not düşmüşler ağır tehlike vardiyalı dikkat gerektiren işlerde çalışamaz durumunda yazı bu şekilde

Bende onu anlamadım tabi o yüzden soruyorum. Hatta aynı şekilde arkadaşta bu durumdan mağdur oldu. Atipik psikoz raporu var lisans tan girdi. 85 puan aldı. Fakat tercih yapmadı.

İnanın çoğumuzun burda raporda ruhsal ve duygusal olarak işaretli çoğu arkadaşımın ama acaba sizin beden zihinsel olarak işaretli çok şaşırdım acaba rapor süren uzun ve süreli olduğu için mi bnce bu u doktora sorun bi derim çünkü zihinsel olarak işaretli olması tabikide sınav hakkınız var o kategoriden sınava girmeye ama dedğim gibi bnm raporumda böyle işaretli ruhsal ve duygusal olarak geçiyor

Aynn sorun bizede bilgi verin lütfen sizin içinde hayırlı olsun çünkü bizde şaşırdık bn mesela genelden giricm Allah nasip ederse ama litarüte baktığında ciddi bir akıl hastalığıdır diyor ama raporda ruhsal ve duygusal sonıçta insanlar mağdur oluyor hak yeniliyor Yalnızada

Peki ben rapor aldığım yere sorucam size geri dönüş yapıcam. iyi günler

Ösym nin kendi bilmiyoki millet doğrı sınava girsin

Açmış sormuş çocuk bide

Klavuz fos

Yalnızada

Zihinsel olmadığını kendin söylüyorsun. Sorunun bipolar. Genelden sınava girmen gerekirken zihinselden girmişsin. Atandığın zaman raporun kontrol edilecek. Diğer psikolojik sorunlar zihinsel hariç genel bölümdedir. Zihinsel olması için raporda mental retardasyon yazması gerekir. Arayıp bilgi aldığın yerler sana yanlış bilgi vermişlerdir.

Cimere yazdım ihbarda bulundum.. genelden sınava girmesi gerekenler zihinselden giriyor diye artık bu haksızlıgın giderilmesi gerek kontrol etsinler raporları

Konuyla ilgili dava açıldığını duydun. Doğruluk payı var mı?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar hepimiz birlik olup cimere yazarsak daha iyi bir sonuç elde ederiz

2020 sınavı için de aynı söylentiler var ,mağdur olan insanlar çok...
Olurda zihinsel kategoride sınava girmemesi gerektiği halde sınava girip atananların ataması sonradan iptal olursa ,boşalan kadroların yerine tekrardan engelli kadro olarak atama yapılıyor mu? ,yoksa tercih dönemindeki gibi yerleşip ataması iptal olanlar gibi o kadro dolu gözüküp aslında ek yerleştirme veya bir sonraki alımda tekrardan o kadro boş kontejyan olarak açılmadığı için ,aynı durumla mı karşılaşırız?

Üst Alt