Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zihinsel engelli olmadıkları halde zihinsel engelli kategorisinden sınava giriyorlar!
Zorro bianlanadın gitti ya doğuştan işitmeden girenlerin geçmişe dair işitme testi carcurt gösterip ona göre girmesi gerekiyodu onun sınavı ayrı genel işitmeyle aynı değil anladınmı
Eğitim öncesi ve sonrası işitme sınavları tabii ayrı olacak.
Ne zorluklarla okuyor duymuyor sağır duymaz uydurur birde dalga geçerler.normal insan gibi öğretmenini anlayamaz
Aslında lise sonrası direk atamaları lazım bunları sınavsız
Budurm bakanlığa bildirilmiş. Yetkililer gerekli notları almış. gerisini zaman gösterecek. evrakta sahtecilik vs gibi suçlarla suçlanmazlar umarım. Aralarında gerçekten memurun hatasıyla bu duruma düşenlerin olduğuna inanıyorum. Yada inanmak istiyorum
memurun hatası önemli degil kulavuz tüm sorumluluk adaya aittir diyor.. yapılan yanlışlıktan..
kulavuz yayınlanıyor insan bi kulavuzu okur ilk önce okuyanlarda objektif okumuyor herkez kendine göre yorumlayıp zihinsel olmadıgı halde zihinsel yapıp uyanıklık edip yüksek puan alıp atanıyor çünkü sorular kolay çok basit
deve kuşu misali deve kuşuna koş demişler demiş ben kuşum uç demişler ben deveyim demiş
herkez işine geldigi gibi
umarım bu yanlışlık düzeltilir geçen yıllardada girip atananlar oldu 2012 den beri hepsinin incelenmesi lazım
İyi günler Ekpss sınavı hakkında yazıcam yapılan sınavda çoğu kişi zihinsel olmadığı halde ataması yapılmış olup gerçek zihinsellerin ve oteki engellilerin hakkını yemiştir.bu hastaların zihinsel engeli yok zekaları iyi yani hastalıkları bipolar yada epilepsi olup zihinsel sınavına girip 90üzeri puan almışlar ne ala memleket bunları inceleyin lütfen çok var atanan bu şekilde .
Pluvia cnm bnm çok haklısın bn sınava giremedim bile bu sene inan ki kuzum iyi bi dönem geçirmedim hakkıyla hiripte kazananlara helal olsun gerçekten tebrik ediyorum bn girsem bile bu sınava genelden giricm mesela Allah nasip ederse ama şurada da bi sıkıntı var aslında biliyor musun mesela bipoları ruhsal ve duygusal olarak geçiyor ama litarüte baktığında ciddi bir akıl hastalığıdır diyor bnde bunu anlamıyorum ama bunu bilipte dahalende zihinsel olarak giren insanlar sağduyulu olması lazım elbet gerçek çıkar karşılarına bir gün cnm bnm
Nurtan cnm bnm aslında sıkıntı şurada da var litarütüre baktığın zaman ciddi bir akıl hastalığıdır diyor ama raporda mesela ruhsal ve duygusal olarak geçiyor acaba birde sınav zamanı geldiğinde oradaki memur tam bilmiyor mu yada toplum gözünde deliliğimiz mi oluyor öyle işaretlendiriyor yada tabi bu lafım sadece böyle yönlendirilme yapan yanlış bilen insanlar için art niyetli insanlar için değil yazık gerçekten nasıl vicdanları var anlamadım bn..
Bu Konuya tam bir açıklık getirecek kimse yok mu. Atipik piskoz hastasıyım raporda hem ruhsal duygusal hemde zihinsel işaretli.
Neolacak nasıl olacak nerden girilecek sınava...
Merhaba bu konuda ben özellikle açıklık getirmenizi istiyorum. Ben ösym memurana ve aile sosyal politikalar bakanlığa sordum. Bana zihinsel giricemi söylediler. Rapor oranım yüzde %40 bende zihinsel işaretlendi. Tekrar ösym aradım. Bana yanlış bir işlem olmadığı doğru olduğu söylediler. Şimdi ben sınava girdim. Sınavdan 81 puan aldım lise düzeyinde olaki atandım sınavım iptal mi olucak.
Benim raporumda zihinsel ruhsal işaretli tanı bipolar oran yüzde 40 metal redardasyon yazmıyor.
Hayır teşhis bipolar kutuların içinde zihinsel ruhsal işaretli mentan retardasyon yok. O zaman dedinize göre göre zihinsel girmemem gerekiyor. Ben sonradan sordum ösym aradım. Bana bir sorun olmuycanı söylediler.
Bipolar olaraktan söylüyorum bir bipolar olaraktan engelli raporunda zihinsel ortepedik işte görme VS.. Var fakat bipolar da ruhsal ve duygusal olarak işaretli zihinsel olamaz
Evet az puanım ben zihinsel den girdim. Zihinsele göre düşük benim zihinsel bir problemim yok. Sınava çalışmadım. Çalışmak istedim. Odaklanma problemimden dolayı ilaçlar falan konsantrasyon olamıyorum. Doğru düzgün çalışsam yüksek puan da alabilirdim.
Yalnızada raporunuzda zihinsel işaretli ise zaten sıkıntı olmaz ama bipolarım demişsiniz bipolarda ruhsal ve duygusal işaretli olması lazım tabi başka rahatsızlık yok ise yani örneğin şizofren hastası da olabilirsiniz ama dedğim gibi bipolar olan engelli raporda ruhsal ve duygusal olarak geçer zihinsel işaretli olmaz
Aynn çünkü bipolar olan insanın ruhsal ve duygusal olarak geçiyor raporda zihinsel dediğimiz kategori mental retardasyon şizofren down sendromu otizm zihinsel kategori oluyor diye biliyorm
ayDÜNYAvazo aynn ama zihinsel de işaretlemiş o zman zaten sıkıntı problem olmaz ama eğer ssdece bipolar iseniz dedğim gibi ruhsal ve duygusal olarak işaretli olması lazım sizin rapor eski mi birde Yalnızada