parsam
haziranda tam bir yıl olacak, ortalama 14-15km yapabiliyorum...
ilk aldığım günlerdeki kullanıma göre biraz performansı düştü doğal olarak, sanırım yüzde 10 kadar, ama benim genel yol katetme menzilim açısından hiçbir sorun yok...
menzil derken şöyle bir tablo vereyim, 300m evden otobüs durağına, kazlıçeşmede inip marmaraya binmek için 100 metre... bundan sonrası artık nasıl keyfime gelirse... bir de dönüşte 2km'lik akü kapasitesi kalması gerekiyor çünkü ataköy-şirinevler metrodan eve yaklaşık 2km yol var...
mesela geçen hafta sirkeci marmaray yapıp gülhane parkına gittim... parkı bir uçtan diğer uca (neredeyse sarayburnu çıkışına kadar) gezdim, toplam 3km yol yapmışım, akşam eve gelip şarja taktığımda 2 sarı led hala yanıyordu...
ondan önceki haftaysa yine kazlıçeşme marmaray - ayrılık çeşmesine gittim ve tam durağın karşısındaki tepe nautilus avm'ye girdim... birşeyler yiyip içtikten sonra ve tabii avm'nin engelli wc'sini de denetledikten sonra (gerçekten çok medeni bir engelli wc'si yapmışlar, üstelik her katta var) eve döndüm... arabamı şarja takarken sadece tek bir yeşil led sönmüştü, diğer ledlerin hepsi yanıyordu...