@xkatip74,
Hükümet isterse kanunu geçmişe dönük yapabilir. Mesela Sürücü olur raporu veriliyor. Sürücü hakkı alıyorsun ama başka bir hastaneye engelli raporu için 1 hafta sonra gittiğinde ise sağlığında hiç bir değişiklik olmadığı halde kazanılmış sürücü olur raporu iptal ediliyor.
Arkadaşlar artık hepiniz uyanın.
İl Sağlık Sürücü olur raporu veriyor. Kodlara siz itiraz ederseniz 30 gün için de sizi Ankara'dan Kırıkkale gönderiyorlar Kırıkkale olumlu sonuçlanırsa Ankara'dan Samsun'a gönderiyorlar. Samsun olumlu sonuçlanırsa süper istediğiniz olabiliyor ama olumsuz sonuclanırsa futbol maçı gibi 2 - 1 oluyor ve 2 yıl itiraz hakkınız yok ama bir diğer yandan Sürücü olur raporu aldınız. Engelli raporunu yeniletmek istediniz aynı hafta Eğitim Araştırma hastanesine gidiyorsunuz DR'nin tek bir cümle ve kanaatine göre sürücü olur raporunuz iptal edilip Sürücü olamaz denilebiliyor ve itiraz hakkıda dediğim gibi 2 farklı şehire gönderiyorlar. Biz itiraz edersek süründürüyorlar ama onlar tek bir cümle ile başka bir hastane de sürücü olur raporunu iptal ediyorlar sizce bu normal mi ?
Ankara'dan Kırıkkaleye gitmek için en az 4 gün izin kullanmak gerekir. Samsuna gitmek için en az 6 gün izin kullanmak hatta harcanacak yol, yemek, otel masrafını saymadım. Büyük bir kısmımız asgari ücret alıyoruz. Yıllık izin biriktirip borç harç para biriktirip itiraz edeceğiz ve %80 olumsuz sonuçlanacak.
Benim gördüğüm kadarı ile kimse bu duruma karşı çıkmamış en baştan sarı öküzü kaptırdınız. Ben bu muhabbet yüzünden zaten ÖTV indirimi alamıyordum ama sağolsunlar şimdi çoğu kişi ötv indirimi alamayacak. 10 yıl satış yok yada ötv ne demek ?
Otomatik vites araç 5-6-7 yıl sonra zaten arızalanmaya başlayabilir arızaları pahalı sen ya o aracı 10 yıla kadar elinde tutacaksın arıza bakım masrafı artınca yeni araç alacaksın yada öyle uğraşacaksın diyorlar.
Bu sistem en başında yanlış. Ben sürücü raporu alırken benimle aynı skolyoz hastalığı olan çocuğa sürücü olur raporu vermediler hemde aynı anda oldu. Geçen hafta başka bir kod için gittim görüştüm orada ki arkadaş seni heyete sokarım ama aynı heyet sana tekrar sürücü olamaz diyebilir istersen hiç uğraşma o gün iyi günlerine denk geldin dedi.
Sizce bu durumlar normal mi ? Gerçek düşüncelerinizi söyleyin boş verin ÖTV yi falan adamlar en başından keyfi uygulama yapıyor çoğu kurul engelli sürücü adayını konuşturmuyor.