Yaklaşık bir yıl aradan sonra tekrar merhaba.
Yorumları okudum, geçen süreçte pek bir değişiklik yok hastalık ve tedavi adına. Bekliyoruz ve mevcut duruma şükretmekle geçiyor günler.
Aralık ayında yıllık kontrol MR sonucumu gönderdim Acıbadem Hastanesi Selçuk Bey'e. Sorun yok, yıllık MR kontrolünüze devam edin yanıtı geldi.
Elle tutulur, gözle görülür bir iyileşme olmadığı için bekliyorum şimdilik.
Kulak çınlamalarım tam bir kabus! Yani bu seslere çınlama demek çok hafif kalıyor.
Arkadaşımızın biri 360'lik baş dönmelerinden bahsetmiş. Ben bu durumu sadece bir kez yaşadım. Gözümü açtığımda gördüğüm her şey büyük bir hızla ve aynı tempoda dönüyordu. Gözümü arada geçmiş mi diye açıp kontrol etmek dışında kapatıp bekledim. Zor ve biraz ürkütücü. Bu konuyu bir nörologla görüşmekte fayda var.
Dudak çevresi seyirmeleri bende de var. Tıpkı herkeste olan göz seyirmesi gibi. Kısa sürüyor, her gün olmuyor. Yorgun ya da stresli iken daha sık yaşıyorum. Zaten stres neyi etkilemiyor ki..
Moral olarak iyiyim. Sonuçta tedavi seçenekleri var, metastaz yapmıyor. Pollyannayı oynayıp, dua ve sabırla beklemekten başka çare yok.
Buradan birbirimizle yaşadıklarımızı paylaşmak artı bir şans.
İlaç olarak panik bozukluğumdan dolayı paxil kullanıyorum.(Ve ben korku ve fobisi olmayan bir insanım hâlâ panik olmadığımı yaşadıklarımın tümör kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
)
Ayrıca iki ay kadar evvel denge sorunu için bir nöroloğa gittim, Nootropil ve B12 vitamin başladı. Hiçbir farklılık yok maalesef!
Kontrole gideceğim...
Buraya daha sık uğramaya çalışacağım.
Herkese sağlık ve bol moral diliyorum.