Altını çizdiğim yerlerdeki ifadelerinize bakarsak belli ki sizin zorunuza gitmiş yazdıklarım. Ve ciddi ciddi bozulup sinirlenmişsiniz. Oysa ben hem önceki mesajımı yazarken hem de şimdi hep sakindim. Mesajınız, benim için, bu forumlarda her gün cevapladığım onlarca mesajdan biriydi sadece. Burada okuduğum ya da cevap verdiğim her mesaja sinirlenecek olsam akşam evin yolunu bulamam
Hatta şimdi tebessüm ederek yazıyorum bu satırları
Belli ki yaşadığınız tecrübelerden dolayı canınız fena yanmış. Anlıyabiliyorum sizi, TR'de sağlık sorunları, özellikle de operasyon gerektiren sağlık sorunları inasanları çok yıpratabiliyor. Ama kişisel tecrübelerimizi bu kadar genellememiz doğru olmaz. Aksi takdir de eleştirinin dozu kaçmış oluyor.
Benim sözlerimde suçlama yok, sizin iddialarınıza cevap ver. Siz falanca hekim yapabilir anca gerisi hikaye dediğinizde geriye kalan pek çok hekimi zan altında bırakıyorsunuz.
Zoruma giden bir şey de yok. Hiç bir beyin cerrahıyla akraba filan değilim. Hayatında sadece 2 tanesini şahsen tanırım o kadar.
Sinirli hiç değilim, oysa siz ilk mesanızına "
Arkadaşlar artık burdan boş bilgi vermeyin..." diye söze başlamışsınız. daha kafadan bir agresiflik, sinir, gerginlik hissedebiliyorum. Ama olabilir tabi insanlık hali....Hepimizin sağlık sorunları var. Siz de beyin ameliyatı geçirmişsiniz kolay değil.
Bu arada ben hekim değilim. Ama zaten yazdığım mesajda hekim olduğumu iddia edecek en küçük bir ifade bile yok. Hatta ben cevap mesajımda herhangi bir tıbbi terim de kullanmadım. Eleştirilerim tamamıyla üslubunuz ve hekim-hastane reklamınızla ilgiliydi.
Şahsen konuşmamda dikkat edilecek bir husus olduğunu düşünmüyorum. Sizin halet-i ruhiyeniz belli ki karşı tarafı objektif algılamanıza ciddi sirayet etmiş. Allah acil şifa versin...
Ayrıca, Bezmialem Vakıf Üniversitesi hastanesinin reklama ihtiyacı yok zira bahsettiğiniz diğer hastaneler gibi özel hastane değil, Bezmialem Valide Sultan Gurebai Muslimin hastanesinin üniversiteye dönüşmüş hali. Minumum karlarla çalışıyor. E ben de siin gibi fiyat vereyim o zaman; Prof. muayenesi 100 TL, Doç. muayanesi 60 TL.
Her gün yaklaşık 8 bin hastaya ayaktan sağlık hizmeti veriyor. Buna günde yapılan ameliyat sayısı, yatan hasta sayısı ve günü birlik yatan hasta sayısı dahil değil. Sizin bahsettiğiniz Koç, Medicana vesaire ayda bu kadar hasta bakıyor mu tartışılır. Üstelik hasta memnuniyeti olmasa her gün bu kadar hasta gelmez. Hiç ücret farkının alınmadığı devlet üniversite hastanelerine gider. Değil mi?
Tekrar geçmiş olsun, esen kalın
Erdoğan
Egebhr