Şimdi ben bakıyorumda son paylaşımlarım biraz zorunuza gitmiş sanki,bence sakin olmakta fayda var.
1. Olarak ne hastanenin ne de hekimin reklama ihtiyacı yok,ayrıca benim böyle bir zorunluluğum hiç yok,böyle bir suçlamayı yapmanızı sinirinize bağlıyorum sakin olun.
2.Olarak başka bir suçlamada Koç üniversitesi hastanesine fahiş fiyat suçlamasıda ne kadar etik o da tartışılır(ki bi hekim bunu yapmaz)
3.Siz tedaviden çok hastane reklamını sadece ücretlendirme üzerinden yapmışsınız hayırdır? reklamı kim yapıyo o da tartışılır...
4.Sizce uygun tedavi nedir? 3 cm ye kadar olan akustik nöronomda gamma olur üstünde olmaz,bu mu tedavi? benim lezyonum 3 cm üstünde ve tedavi olumlu sonuçlanıyor,burada ki herkese ciddi umut vaadediyor,sizin zorunuza giden nedir?
5. Olarak bu tedaviyi kimse yapmak istemedi İsim veriyorsunuz ya ben isim vermeyim 10 kat DR ismi veririm hepsiyle görüştüm,riskten dolayı hepsi ameliyat dedi, hepsi kitap bilgisiyle konuştu,şimdi sizin zorunuza giden nedir?
Ben biliyorum aslında ama burdan yazmanın anlamı yok,bu benim şahsi fikrim,konuşmanıza dikkat edin 2 tane suçlama yaptınız,bence sakin olup insanlara umut verin...
Bu konu yaklaşık 5 yıldır burda ve ilginç şekilde ilk kez bu kadar net bilgiler veriliyor,demek ki bir işin iyi yapılıp birinin bunu açıklaması gerekiyormuş,
ben yaklaşık 6 ay boyunca 10 bin TL'nin üstünde para harcadım DR vizitleri için herkes farklı birşey söyledi,Gammaya uygun olduğunu söyleyen hekimler Medicana Hastanesi Gökhan Kurt,Koç Üni Selçuk Peker,Dokuz Eylül has Ercan Özer,Medicalpark has Özcan Binatlı,bunun harici hep havada kalan cümleler ameliyat yapsak mı,gamma olurmu,bi kısmını alalım kalana gama yapalım vs vs,sonuçsuz muayeneler,daha da anlatacaklarım suçlamaya girer,o yüzden ben yukarıda ki beyfendi gibi saçmalara girmicem,
sadece şunu söylicem keşke sizin adını söylediğiniz yerler yapsaydı bizzat görüştümde,yapsaydınız sizi övseydim,tekrar söylüyorum konuşmanıza dikkat edin suçlama yapmayın,zorunuza giden sizin yapamadığınızı başka biri yapınca sinir yapmanız olmuş,burdan söylüyorum akustik nöronom,vestibular swamnom hastaları klinik olarak düzelmez bulguları yoksa tümörün boyutuna bakmaksızın Selçuk bey ve Gökhan beyle görüşsünler ücret Medicana 2000,Koç 5000 fahiş denilen fiyatlar bu,daha fazla konuyu zorlamayın ameliyat için 240 bin tl isteyen doktor var