Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

benim rapor oranımı da hesaplarmısınız?

Son düzenleme:
dostum benim önceki oranım %41 idi yeniden rapor alsam emeklilik de yaş ve prim de etkisi olur mu? 2012 girişliyim normalde 18 yıl 4400 iken 16 yıl 4000 güne düşer mi?

sagolasın kardeş hiç bir işime yaramaycak ben dedim yüzde 40 çıkar :(

Merhaba isitme kaybi sol kulakta 85 sag kulak 70 ozurluluk orani ne cikar nasil hesaplanir hic basvuru yapmadim yol gosteririmisiniz saygilarimla

Salon A

Odyo testinizin resmini ekler veya
500, 1000, 2000 ve 4000 hz'deki kayıpları ayrı ayrı dB (desibel) cinsinden yazarsanız yüzde kaç rapor verileceğini hesaplayabilirim.

Slm arkadaşlar benim sol kulak 35 sağ kulak 30 çıktı ne olur raporda oran

Benim test oranını hesaplar mısınız

Odyo testi sonuc raporunu nasıl gönderebilirim

0407a85e70af607e24d2451cc6ba252c.jpg
Vergi muafiyeti değerlendirilmedi yazıyor müracat edemez miyiz vergi dairesine ayrı rapor mu gerekiyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasil yani vergi muafiyeti degerlendirilmedi nerde yaziyor

Fotoya dikkatli bakarsanız sag üst tarafta

Engelli Kimlik istihdam sosyal yardım evet vergi muafiyetinin karşısında değerlendirilmedi yazıyor

Onun için ayrı müracat mı gerekiyor

Dilekçeyi yazarken de vergi indirimi diye de yazmıştım

Tamam gordum vergi dairesine bir sor bence boyle kabul ederlermi diye olmadi raporun yeniyse sicagi sicagina hastaneye rica et

Eşikler simülalatiftir. ne demek acaba odyo testimde sonuç kısmında böyle yazıyor
kEboVW.jpg

selam arkadaşlar , sağ kulak 72db sol kulak 63 db bu oranla %40 rapor alabilirmiyim ? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için .

Merhabalar,

Aşağıda görülen işitme testime göre yüzde kaç engelli raporu alabilirim? Hesaplamayı bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim. Çok teşekkürler,

Yardımcı olabilecek birisi yok mu acaba?

[

Sn. ındependent,

Çok teşekkür ederim. Sol kalçamda bulunan perthes hastalığı için daha evvel %24 özür oranı verilmişti. Tekrar heyete başvursam, iki rahatsızlığımın toplamı alınarak %40 üzeri engelli raporu alarak emekli olabilir miyim? (5600 günüm mevcut)

Merhabalar;

ben askerlikten kalça çıkığından dolayı muaf oldum. yürümeme engel olmasa da filmlerde vs belirgin bir çıkık var. işitme testim de ekte. ek olarak gözlerim de 4 numara miyop astigmat.

acaba ben bu sonuçlar ile engelli raporu alabilir miyim? iş bulamıyorum bir de böyle deneyeceğim artık

bana yardımcı olursanız çok sevinirim (ben %36 hesapladım işitmeden sadece?)
6mj1Z0.jpg
1NRoyN.jpg

Gamlı Baykuş
Böyle test kağıdı ilk defa hesaplıyorum eğer hata yapmadıysam
odyo test
özür oranınız %38 diğer hastalıklarınızdan %5 bile alsanız %40 ı geçiyorsunuz.
geçmiş olsun.

Üst Alt