Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum benim önceki oranım %41 idi yeniden rapor alsam emeklilik de yaş ve prim de etkisi olur mu? 2012 girişliyim normalde 18 yıl 4400 iken 16 yıl 4000 güne düşer mi?
Odyo testinizin resmini ekler veya
500, 1000, 2000 ve 4000 hz'deki kayıpları ayrı ayrı dB (desibel) cinsinden yazarsanız yüzde kaç rapor verileceğini hesaplayabilirim.
Aşağıda görülen işitme testime göre yüzde kaç engelli raporu alabilirim? Hesaplamayı bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim. Çok teşekkürler,
Çok teşekkür ederim. Sol kalçamda bulunan perthes hastalığı için daha evvel %24 özür oranı verilmişti. Tekrar heyete başvursam, iki rahatsızlığımın toplamı alınarak %40 üzeri engelli raporu alarak emekli olabilir miyim? (5600 günüm mevcut)
ben askerlikten kalça çıkığından dolayı muaf oldum. yürümeme engel olmasa da filmlerde vs belirgin bir çıkık var. işitme testim de ekte. ek olarak gözlerim de 4 numara miyop astigmat.
acaba ben bu sonuçlar ile engelli raporu alabilir miyim? iş bulamıyorum bir de böyle deneyeceğim artık
bana yardımcı olursanız çok sevinirim (ben %36 hesapladım işitmeden sadece?)
Gamlı Baykuş
Böyle test kağıdı ilk defa hesaplıyorum eğer hata yapmadıysam
odyo test özür oranınız %38 diğer hastalıklarınızdan %5 bile alsanız %40 ı geçiyorsunuz.
geçmiş olsun.