Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

@Shramada verdiğiniz değerlere göre oranınız%38 geçmiş olsun.

Merhaba;

Yeni çıkan kanunlara göre raporumu yenilemem gerekiyormuş bende bismillah dedim başladım Kalp %30 verdiler K.B.B ise Odyoloji testinde sağ 20 sol 20 yazdı ama nedir ne değildir % kaç yapar anlayamadım acaba bir bakabilirmisiniz ? Ve toplam alabileceğim değeri yazabilirmisiniz acaba ? Daha tetkik sonuçları çıkmayan ayak bileklerinde geçmeyen ödem ve miğde testleri var. Resim altta ekledim. http://i.hizliresim.com/GPAOl2.jpg

Arkadaşlar selam
benim konum hemen hemen sizinkine yakın bi durum
gecen aralık ayında timpanoplasti ameliytı oldum 8 saatlik operasyn geçirdim iki kulağımdan
Ameliyat öncesi doktor askere gidemiceğimi sölemişti. Şimdi başvuru yapıcam sizce gidebilirmiyim gidemezmiyim.
Askerde acemi birliğine atış talimlerinde kulagım hasar göricek vertigoda var sürekli başım dönüyor.. Birde diğer kulagım basınca ve yüksek sese karsı hasass

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için Teşekkür ederim
Sayfada yeniyim

merhaba arkadaşlar işitmenin iyi olup olmadığını öğrenmek için sadece bunu bilin eğer kulağımızdaki 100db ise çok ta çok aZ duyuyorum demektir 0db ise çok ta çok iyi duyuyorum demektir daha fazlasi bana mesaj yollayın e-mail den

Askere gidermiş in bilmiyorum yalnız askeri hastanesi ne gönderip senin işitme testini yaparlarsa 5-20 DB arasında olursa gidersin babam astsubay .Daha fazlası için bana mesaj yollayın

Arkadaşlar. .işitme kaybimin meslek hastalığı olduğunu ispatladim .ankaradan maluliyete gerek yok dendi. .itiraz ettim yine gerek yok dendi .., devlet hastanesi %18 vermişti ama kurul %10 bile vermedi.ayrica yaş 40 dayandi işitme kaybı yaslandikca arttigini duydum maluliyet icin buda kriter degilmidir.ne yapabilirim tekrar itiraz etsem olurmu önerisi olan varmi..

Babamın işitme testi puanı doğru mu değilse kaç olmali

Arkadaşlar benim Sağ 117 sol 112 ydi db 50 verdiler bana bunu baz alın size kolaylık olması amacıyla

ındependent

Bu değerlerden nasıl yuzde 30 alabilirim?Yuzde 20 bile vermeyeceklerini düşünüyorum.Eminmisiniz?Birde sakatlık oranı ögrenmek için asmamıştım resmi.

Testteki değerlere ve tabloya göre %30 çıkıyor..
Oran öğrenmek için değilse ne için ekledin resmi(yardımcı olmakta yaramıyor:()

benim oran kaç çıkar ameliyat öncesi sağ ve sol kulaktan ?
4PZ96L.jpg

ındependent

İletinin basinda Fatih bey yazıyor dikkat ederseniz.Ben başka konuya talep uzerine odyo testi hakkında yorum icin göndermiştim.Moderatörler buraya almış bilgim dışında.Yardım talep etmesem de yardimci oldugunuz icin teşekkur edeyim ben yinede.Yüzde 30 oran cıkmasini beklemiyordum.

İşitmede özür oranım

Aarkdaşlar siteye yeni üye oldum herkese sağlık sıhhat dilerim bende işitme kaybı var iki kulaktada sol kulağımda 78 db sağ kulakta 65 db kayıp var işitme cihazı kullanıyorum vergi indirim raporu için müracat edeceğim acaba oranım ne çıkar

eefe60346 İşitme testinizin resmini paylaşır mısınız, örnekleri geçmiş sayfalarda mevcut.

Kelebek hanım Merhaba
odyo testi doğru hesaplanmışşa ankara merkez sağlık kurulu düşürme yapıyor mu?
odyo testini istedi ankara ...hastane de gönderdi
teşekkürler

@kkelekk 40 alamıyorum yani bu sebebten vergi indiriminden yaramıyorum dimi

@KKELEBEKK hanım bende migren var oda etkili olurmu rapora

Arkadaşlar bende resim ekliyemedim acaba benim oranımi da hesaplayabilir misiniz ?
Sağ 63 db 255
sol 73 db 290

Üst Alt