Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

@eefe60346

Migren için alınabilecek oranlar;

Nörojenik kaynaklı ağrılar: ( Nöropatik ağrılarıda içerir)..

1-Günlük aktiviteyi kısmen etkileyen ağrı:% 5
2-Günlük aktiviteyi orta derecede etkileyenağrı:% 10
3-Günlük aktiviteyi önemli oranda etkileyen ağrı:% 15

NOT: Primer baş ağrıları; nevraljiler; santral veya periferik kaynaklınöropatik ağrılar (ağrının kronik olması ve tedavi altında ikendeğerlendirilmesi gereklidir)
Alırsan olur ama hangi şartta verdikleri yukarıda belirtilmiş.

Öyle ama arkadaş hesaplama yaptığı zaman neden 34 çıktı peki

Fulya83 benim bir önceki sayfada test ölçümü var bak bakalım kaç çıkaracaksın

Bi önce ki girdiğim de 34 bunda da değişen birsey olmaz diye düşünüyorum

Benimde sol 55db sağ 60 db bana da %35 verdiler gözü gösterdim oradan %7 verdiler öyle aldım %40 oranlı raporu..

Fulya83

Valla biraz uzakları seçemiyordum öylesine gösterdim gözü %7 verdiler ilk kez göz testine girdim rapor için, çok az bi disk bozukluğu mu ne varmış rapordan sonra bi kere daha gittim doktora oda nörölojiğe git dedi galiba işitme de gözde nörölojik benim çünkü işitme cihazı da bir etki etmiyor bana..

Efe bey deneyin şansınızı rapor için[/QUOTE] Fulya83
konunun ilk mesajları size yardımcı olacaktır...

Fulya83 hanım yanlış hesaplıyorsunuz konun 1. mesajını dikkatle okursanız bana hak vereceksiniz.
Sizdeki tablo2 tablo1a veya 1b den çıkan değerlerle okunur.

EBRU35 verdiğim linkten yüle sonra resmi kendin aç sonra adtesi kopyala burda yapıştır

Ebru35*

https://resmim.net/
adresine girdikten sonra
"Dosyaları seç" diyip bilgisayarınızdan resmi bulup seçeceksiniz.
"Yükle" butonuna tıkladıktan sonra linkler gelecek.

"[FONT=&quot]Direk Link" yazan kısmı doğrudan buraya kopyalayın.[/FONT]

Merhaba arkadaşlar
özel sektöre iş başvurum iş güvenliği doktoru tarafından onaylanmadı. Sebebi sağ kulağımdaki ıleri derece sol kundaktaki orta derece işitme kaybı. İkinci sebebide basvurdugum iş yeri de aşırı gürültülü olması.
iş konusunda tecrübem oldugu için işveren özürlü raporu almamı söyledi. Böyle bir kontenjan varmış isyerinde. Sizlerden ricam bu raporu almak için nereden başlamalıyım. İkincisi en son sigortalı olduğum tarih 2 yıl önceydi. Bu durumda sigorta hastahanesine gitsem olurmu.

İyi akşamlar

serben senin sağ 110 sol 115 oluyor 500 1000 2000 4000 hz deki toplamların yapıyor benm hesabıma göre oda vucut özür oranında 4.5 5 gibi tabi yeni hasap işlelerini öğreniyorum diğer arkadaşlarda bir değerlendirme yapsın

Teşekkürler
eefe60346
Ama bende %14 hesapladım.. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

İşitme testi sonuç belgesi işitme oranlarını nasil anlıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar ya bu sol kulak %... sol kulak % .. yazyosunuz ya onu o sonucun neresinden anliyosunuz o kadar rakamlar yazıyor ki ben anlamadım hangisi Odyolog a sordum anlamadığım için yüzdem kac ddm % 40 dedi ama bn sol ve saği ayri merak ediyorum kağıdın ne yazan kısmına bakmam lazım bi örnek atabilir msnz benim kafa anlamadi mi anlamıyor anladi mi da maşallah i var ama bu konuyu anlamadım mesela matematik i sevmediğimden olsa gerek rakamlarla aram kötü işte bu kadar :) bilgi verirseniz sevinirim

Üst Alt