Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Efendim merhabalar,çok eski zamanda yazmişsiniz bunları ama yeni baktim ben.
Hala burdasiniz umarim, benimde size sormak istedigim birşey var.
Engelli Raporu için kbb bölümünde kulak testind soktular.Hiç birsey anlamadım haliyle.
Şuan raporumda sadece ; " sağ : 87 sol : 91 " yaziyor.
Özür oranim kaç cikacaktir?
Maruz görün ben hesaplayamadım.
hayırlı akşamlar arkadaşlar beniim sağ kulağım yüzde 60 duymuyor sol kulağım yüzde yüz duymuyor asker için rapor alıp askere elverişli değildir diye rapor alıp askere gidemedim lütfen yardım edin ben bu oranlarla engelli memur olab ilirmiyim yüzde kaçç rapor alırım engelli raporu buraya fotoğraf atamadım fotoğrafını ama özelden atabilirim
askere gidemedi isen engellisindir %deni ögren 40 ve üsdü dür muhakkak rahat olursun diye düşünüyorum sen en iyisi raporunla bir hasdaneye gid engelli kimlik çıkart
İyi akşamlar babamı işitme testine soktuk kendisi 60 yasında sol kulak 100db sağ kulak 95db işitme kaybı ileri düzey işitme kaybı yazdılar heyete girecek iki hafta sonra özür oranı ne olur bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Merhaba ben dün kontrol a gittim göz biri kör görmüyorum diğer konu Kulak tan her 2si için 30 yazıyor. Astım ım ve kronikleşmiş broşit var soru şu kulak için kaç oran alırım. Resim nasıl yükleniyo bilmediğim için yükleyemedim fakat denedim dropbox ile
telefondan resmini çekip resim yukle sitelerinden birine yükleyin.Daha sonra direkt linki ya da forumlar yazan kısmı kopyalayıp buraya ekleyin, bakayım.
crazyali34 onlar zaten hepsi bir ekleniyor; oran için! 120 desibel de çift kulakta 52 oluyor. 100 e 95 olduğuna göre üç aşağı beş yukarı dediğim gelecek. Baba007 o kadar düşük olmaması gerek.
Engelli Sağlık Kurulu Raporu alabilmeniz için özür oranınızın en az yüzde 40 olması gerekir.Başka hastalıklarınız varsa onlar da hesaplanır.Bu hesap baltazar adı verilen formülle yapılır.
Sağlık kurulundan yarın randevu aldım kulaklarım için iki sene önce yaptırdığım işitme testinde sağ kulak 65db sol kulak 58db oranlar şimdi tekrar yaptıracam işitme kaybımda artış olduğunu tahmin ediyorum algı çok düşük konuşulanları hiç anlamıyorum konuşma bozukluğu da başladı raporda algılama ya ve konuşma bozukluklarına yüzde kaç oran veriyorlar yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar kardeşim askerlikten muaf aldı sol kulağında işitme kaybı var yano hiç duymuyor ve çürük verdiler
askerlik şubesinden eve rapor gelir dediler 1 sene oldu gelen birşey yok
bu raporun yüzdesini nerden öğrenebilirim yüzdesi kac olursa nelerden faydalanabilir bu konu hakkında bilgisi arkadaş varsa yardimci olabilir mi ?
Cwn07 mrb askerliğe elverişli değildir farklı bir rapor olup oran verilmez işlemler 1 yılı buluyor kati raporun eve gelmesi engelli haklarından faydalanman için yetkili bir devlet hastanesine baş vurmalısınız engelli raporu için.