Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

muhendis3232

Anladım hocam. O zaman benim iş yaş. İş başvurusu yaptığım çoğu yerden engelli raporu sorduklarından dolayı böyle bir şeye başvurdum. Boşa çaba harcamaya gerek yok o zaman. İlginiz için teşekkürler.

Heyete Girdim %32 Rapor Verdiler

Cuma günü gel dediler. Gitmeme gerek yok sanırım. E devlette sonucum çıkmış. Yüzde 40 tamamlayamadık. Bu durumda sanırım kabullenmek kaldı. Sizce ne yapmalıyım?

488126ee82e47beb1b253d06707997fa.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

test sonucunu burada paylaşsanydınız kaç olacağını söylerdik hocam %40 tamamlamadıktan sonra rapor bir işe yaramıyor hatta daha kötü. 6 ay sonra tekrar girme hakkın var sanırım ek rahatsızlık varsa onları eklet

muhendis3232

Ek rahatsızlığım şu an yok gibi. Test sonucum sadece işitmeden 32 vermişler. Raporumu e devletten sorguladım da hastane cuma günü gel demişti gitmeme gerek yok sanırım.

Meraba raporumu
9deee21b53055eabb565cf346fe08100.jpg

aşagıda belirttim % kaç
Oran çıkar

muhendis3232 benim de 36 cıktı raporum işitmeden sadece,tamamlanma olasılığı yok sanırım,açlık şeker 115 çıktı, 120 üzeri diabet olduğu için sayılmıyor,bel fıtığım var ama ameliyat yoksa yazmıyorlar,kaldım 36 ile,çok kötü, yani sağlam da değilim, engelli de😔
bors 34 merhaba,benim de 36 cıktı işitmeden, ben de itiraz etmeyi düşünüyorum, dilekçe ile il ya da ilce sağlık kuruluna başvuru yapılıyormuş,dilekçeye ne yazıcaz ama bilmiyorum,başka bir hastaneye yonlendiriyorlarmis,tekrar muayene, sonuç aynı olursa rapor onaylamıyormuş,farklı olursa hakem kuruluna gidiyormuş

Zelinda74

Benim gibisin işte ya kafamda sebo dematit var acaba o da engellilik durumuna girer mi ki?

İtiraz edince baştan heyete mi giriyoruz? Ben mesela bir hastalık ekleteğim zaman nasıl oluyor?

aezakmi

Ben de bel fıtığı ekleticem,aynı hastaneye branş doktoruna gidip sağlık kuruluna sevk etmesini isteyip raporunuzu yeniden işleme aldırtabiliyormuşsunuz,ben çarşamba gidicem bakalım bel fitigi için muayene olup, eklettirmek için sevk isticem,durumu yazarım buradan,bu ise yaramazsa il sağlık kuruluna itiraz dilekçesi ile başvurup başka hastanede tekrar kurula giricem

muhendis3232

Evet bel fıtığı ekletmek için gidicem tekrar,vertigo da var ama söyledim yazmadı ona,ilaç da kullanıyorum ama yazmamak için direniyor resmen doktorlar, bel fıtığı teşhisim var,hatta ameliyat dedi en son doktor,peşini bırakmayacağım,teşekkür ederim yorumunuz için

İşitme odyo testinde duyduğun halde basmazsan oran yüksek çıkmaz mı? Sadece çok net duyduklarına bassan orta ve az duyulanlara basmazsan duymuyor bu adam deyip de yüksek oran vermezler mi?

Merhabalar sizden bir konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum benim akciğer sft testim ve işitme kaybi odyometri testim ve son olarakta ruh sağlığı ve hastalıkları dan 3 aydır F32 depresif nöbet tanısı ile tedavi oluyorum var ama bir türlü internette arastirmama rağmen engel oranlarını bulamadım daha doğrusu anlayamadım Lütfen biliyorsanız bana yardımcı olur musunuz belgeleri buradan yükleyeceğim.
https://www.hizliresim.com/9kqm351
https://www.hizliresim.com/rshp77e
https://www.hizliresim.com/era4e8z

Yardımcı63700
Geçmiş olsun,ben sadece işitmeden aldım %36 rapor,hesaplamayı çok iyi bilmiyorum ama sizin oranınız düşük gibi,benim sağ kulak %65,sol %70 civarında isitme kaybım

Yardımcı63700

Bu sayfanın en başında nasıl hesaplanacağı ile ilgili açıklama var,oradan bakabilirsiniz, başka yardımcı olanlar da oluyor,sayfaları gezerseniz görebilirsiniz, ben tam olarak bilemiyorum

Merhaba arkadaslar sag 500 40 1000 40 2000 40 4000 40
Sol 500 80 1000 75 2000 75 4000 70
Isitme sonucuna gore yuzde kac alabilirim tesekkurler 2 sol 1 sag kulak ameliyatim mevcut kulak zari yok denge kemikleri yik vertigo teshisi ile ameliyat olmustum en son

Son düzenleme:
Kulak rapor oranı

1qucl5m.jpg
[/URL][/IMG]Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımın kulak raporu ne kadar oran alır. Bilen bir arkadaşım cevaplayabilir mi.
Şimdiden teşekkürler.
1qucl5m

Arkadaşlar soruyu yanlış mı sordum bilmiyorum ama bir arkadaşımın kulaklarındaki duyma duyma kaybını gösteren bu rapor % kaç orana denk gelir.

Hocam linke basımca acılyor benden burdan resim yujlemek cok zor hocam mail adresiniz nedir atabilirim teşşekurler

Mailinize atabılırmıyım

İnsallah resim acılır .. arkadslar bu teste göre engellı heyet oranı ne verilir teşşekurler saygılar..

Abi resim acıldı galıba en son mesajımda saygı benden cok tessekurler

Arkadaşlar hiç duymayan konuşamayan ayni zamanda maxsimum kaç puan alir acil yardim edin

Sağ:120db sol:120+db. Hastada total işitme kaybı mevcut, konuşma yok.

SAĞ:120DB SOL:120+DB. HASTADA TOTAL İŞİTME KAYBI MEVCUT, KONUŞMA YOK. malulen emeklilige başvurduk durum böyle çıktı bu durumda rapor derecem ne olur malulen emekli olurmuyum lütfen yardım

arkadaşlar tek tek herkese yazmak isterim ama hesap basit 500- 1000-2000-4000 deki değerleri toplayın grafikden bakın basit ilk sayfada var hesabı

arkadaslar selam,

çok acil bir yardıma ihtiyacım vardik%29.2 öo %20 yazdı kbb oran ne olur acaba acil yardım..

Üst Alt