Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

[FONT=sans-serif]@[/FONT]muhendis3232[FONT=sans-serif] bu odyagrama göre %40 verdiler sizce %50 olması gerekmez mi ?

[/FONT]
https://disk.yandex.com.tr/i/g13a8qnHeVOahQ[FONT=sans-serif]

[/FONT]
g13a8qnHeVOahQ

merhaba işitme testim bu ve hiçbir bilgim yok yardımcı olacak var mı bu teste göre özür oranı nedir

Kıymetli arkadaşlar. Benimde ciddi derecede işitme kaybım var her iki kulaktada ve sol ileri derece sağ ise orta-ileri,
ilk defa sağlık kuruluna başvuracağım bunun nedeni şimdiye kadar serbest meslek yaptım ancak pandemiden sonra işlerimiz bozulunca iş aramaya başladık ve işitme sorunu nedeniyle işe almıyorlar iki kulağımdada işitme cihazı var %40 oran için sol kulak saf ses Hava 72 sağ kulak ise 62 kemik sol 68 sağ 54
Konuşmayı alma sol 80 sağ 70
Konuşmayı ayırt etme sol 32 sağ 40 .. siz değerli kardeşlerim nasıl değerlendirirsiniz bu konuya vakıf olan kardeşlerim.

Kulak test orani

merhaba annemin işitme testi bu şekilde buna bir oran verilir mi

500 4000
sağ sol
hy 27 32
ky 27 30

igokce88
arkadaşlar hesap basit 500-1000-2000-4000 değerlerini toplayın ilk sayfadaki tabloda kesiştirin oranı bulursunuz.

%24 anca alabilirsiniz

Tşk ederim öncelikle.
Nasıl yüzde 24 oluyor anlamış değilim ayrıca buraya yazdığım testten sonra tekrar yaptırdım ve daha yüksek kaybım çıktı. Ayrıca bel fıtığı ve kemik erimesi de var. Panik atak da var. Oran değişir mi

İşitme testi ne verirler.

Merhaba
İşitme testi yaptırdım. Buna göre kaç oran alırım acaba?
Başka rahatsızlık da var.
Teşekkürler

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
52b6e2e8b16733d1ce5ec8ce4047a333.jpg

Son düzenleme:
Merhaba
İşitme testi yaptırdım. Buna göre kaç oran alırım acaba?
Başka rahatsızlık da var.
Teşekkürler

52b6e2e8b16733d1ce5ec8ce4047a333.jpg
Gerek kalmadı. Kendim hesaplamayı öğrendim. %36 imiş.

Heyet doktoruna (kbb) muayene icin girerken işitme cihazımı taksam doktoru yanıltırm

Herkese merhabalar 15 aralıkta işitme kayıbım ve skolyozdan heyete randevu aldım, kbb ye girerken işitme cihazımlamı girsem yoksa cihazsızmı girsem, çünkü doktor cihazla iyi duyduğum için yanılabilir diye düşünüyorum işi şansa bırakmak istemiyorum zira, sizinde bu konuda görüşleriniz benim için değerlidir.

BİR BANKACI
benimkini hesaplarmisiniz rica etsem
[FONT=sans-serif]SAĞ:120DB SOL:120+DB. HASTADA TOTAL İŞİTME KAYBI MEVCUT, KONUŞMA YOK. malulen emeklilige başvurduk durum böyle çıktı bu durumda rapor derecem ne olur malulen emekli olurmuyum lütfen yardım[/FONT]

(Gölge)
Testin, fotoğrafini atarsanız bakayım. Bu şekilde belli olmaz

Şinips..
Cihazla girilmez zaten. Cihazla girmeniz, oranı düşürür ayrıca. Tabii ki, cihazsız girülmesi gerekir.

Işitme engel raporu

Iyi akşamlar işitme testi sonucuna göre engelli raporu almak istiyorum. Ankara hangi hastaneler veriyor acaba , net de hep farklı hastaneler çıkabiliyor. Bir de hesaplama yapan arkadaşlar onu tam anlayamadım. Test sonucu yukle kismini bulamadım için yükleyemedim. Sayfayı da yeni öğreniyorum yanlış alana post yazmış olabilirim :(

artun ata

Merhaba, doğru yere yazmışsın yanlız sadece işitmeden %40 alamazsın ama yinede buraya resim atabilirsen bizler sana yaklaşık oranı söyleriz. Resim için bu sayfadan gerilerde
"oturan boğa" isimli arkadaşımız açıklamış sayfa numaralarını tek tek bakman gerekiyor sanırım 120 lerde falan ve "hızlı resim" sitesinden oluyor o kadar söyleyebilirim

Resim yükleme kısmı i bi bakayım yapabilirsem göndereyim. Bir de göz var astigmat 6 civarı ama

Çok teşekkür ederim cvp için

Resmî nasıl yüklediniz korcan_93

Merhabalar.. benim hesabıma göre %32 efendim.[/QUOTE]

Teşekkür ederim Şinips.. Herhalde %40 alabilmek için iki kulağın hiç duymaması gerek :(

Resim yükleme kısmı i bi bakayım yapabilirsem göndereyim. Bir de göz var astigmat 6 civarı ama

Çok teşekkür ederim cvp için

Resmî nasıl yüklediniz korcan_93

https://www.hizliresim.com/ buraya resmi yükleyin. sonra size bir link verilecek onu siteye kopyalayınca resim yüklenecek.

Özelden sorulan soruları buraya taşıyorum,kusura bakmayın,Forumun güncel kalması ve diğer arkadaşların da faydalanması adına,

Sağ orta-ileri,
Sol ileri ve ağır derece.not düşülmüş zaten.
Yani kulak ve göz.
%40 barajı gecersiniz diye düşünüyorum.
Heyete girin ....

Sağ Orta/sol ileri derece ağır işitme kaybınız var,
artun ata

Cok tesekkur ediyorum tamam gireyim ankara da hastane buluyum her hastabe olmuyor denildi. Ben sizi etiket yapmayı unuttum kusura bakmayın OğuzHan112

artun ata kardeşim Evet oğuzhan kardeşimizinde dediği gibi artun ata kardeşim sadece kulaktan %39 net olarak söylüyorum çünkü bir kulak çok ilerlemiş diğeride ortayı geçmiş.

Merhabalar.. benim hesabıma göre %32 efendim.

Teşekkür ederim Şinips.. Herhalde %40 alabilmek için iki kulağın hiç duymaması gerek :(

https://www.hizliresim.com/ buraya resmi yükleyin. sonra size bir link verilecek onu siteye kopyalayınca resim yüklenecek.[/QUOTE]Evet Aynen, doğrudur. ,,,,%32 ye geliyor. Kusura bakmayın, yeni gördüm. Ek hastalığınız varsa ekleyebilirsiniz ancak. Geçmiş olsun.

Acil cevaplarsaniz sevinirim

Slm engelliler biz ailesi size bisey sormak isterdim benim sol kulak normal sag kulak orta decede snik kaybi
Heyet icin dolastigimda doktorum sonuca gore kagida bu sonuclari yazdi R64. L16 yazildi buna gore. Yüzde 12 16 arasinda alabilirmiyim adminim cewap weriseniz sevinirim

Son düzenleme:
baranfurkan

bir kulağın hiç duymaması durumunda en yüksek oran %12 olduğuna göre sizin bir kulağınız sağlam diğeride orta derecede olduğuna göre en fazla %6 civarı ancak alırsınız çünkü kulağınızın birisi normal diğeride nispeten duyuyor..

Üst Alt