Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

BİR BANKACI

Sayın abicim 2 adet odyo vardır 2 sidemi yüzde 16 mı çıkmaktadır. birde kulak çınlaması ve kulak uğultusu mevcuttur
ilgin için teşekkürler
https://imgyukle.com/i/oGgjio

Son düzenleme:
sukrut
İkisi de dediğiniz, biri sağ biri sol kulak. Bu işitme testine göre alacağınız oran %16.
Kulakta uğultu ve çınlama olması bu testin içinde dahil zaten.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayin abim yüklediğim odyolarin birinde sol kulak desibel oranı yüzde 66 ikinci odyoda sol kulak 55 desibel olması yüzde oranını değiştirmez diyorsun yani şimdiden teşekkürler

sukrut
Kardeş, 2. Kere kontrol ettim. %16 çıktı yine. Ben doğru hesaplandığıma eminim. İnanıp inanmak size kalmış. Geçmiş olsun.

https://imgyukle.com/i/oUsfMH
oUsfMH
yüzde kaç rapor oranı acaba ?

Yüzde 45 alınır mı kulaktan nasıl bir sonuç olmalı ki % 45 alabilelim bir ara sol kulak hiç duymuyordu o zaman alınırmıydı 45 acaba BİR BANKACI

Furkan08
Sadece tek kulaktan %45 almazsın. Her iki kulakta dahi en fazla %52 veriliyor. Mesela, bir kulak duymasın, diğer kulak yarı yarıya duyarsa o zaman alabilirsiniz tahminim.

[FONT=Helvetica]https://resimyukle.io/V3j68Lof8n.link[/FONT]
Buna göre rapor oranım kaç olur lütfen yardımcı olurmusunuz

İşitme oranı nasıl hesaplanıyor?

Selamlar benim işitme sorunum var nasıl hesaplanıyor topar düşecek oranrıca etsem bilen varsa yazsın
Mavi toplam 570
kırmızı toplam 585 bunlar yazılanların toplamı sizce raporla başvursam kaç veriler

Sağlık kurulu muane kağıdı’da oran nasıl hesaplanıyor

Göz muanesibde oran 35
kulak işitme kaybından oran 32
sizce engeli raporum yüzde kaç olur yardımcı olsanız

Işitme engel oranı nasıl hesaplanır

Merhaba, aşağıdaki verilere göre işitme engel oranı hesaplamak istiyorum , tablo 1a ile verileri buluyorum ama tablo 1b ile hesaplama yapamadım. Yardımcı olabilir misiniz lütfen. Teşekkür ederim.
(500-1000-2000-4000 Hz ORT.)

SAF SES ORTALAMASI (dB İLE)

SAĞ SOL
HAVA 44DS 32DS

KEMİK 38DS 31DS

KONUŞMAYI ALGILAMA EŞİĞİ
SRT(dB ile)

ÇİFT SAĞ SOL ALETLE
40DS 25DS

Sağ kulak 89 db sol kulak 90 db yüzde kaç oran gelir acaba? Teşekkürler

Hava sag 68db sol 71db

Kemik sağ 45 db sol 50 db

Acaba yüzde kaç rapor verirler.Allah rızası için biri cevap yazsin

Mustafabor
İşitme testini yüklersen bakayım. Bu şekilde tam olmaz. Sanki düşük gibi geldi.

DİLEKH
Tablo 1b, 1a nin devamıdır. Bulduysaniz ona (1b ye )bakmayın. Bulduğunuz oranı tablo 2 ile karşılaştırin. Ne ise o.

Mustafabor
Alıntıla ya tıkla, sonra altta fotoğraflar diye bir bölüm çıkacak. Oraya tıkla. Bu kadar.

Üst Alt