Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme testinden özür oranı hesaplanması

merhaba

benim kulak testlerim resimdeki gibi. bana bir faydası dokunur mu acaba anlayan arkadaşlar var mı?

bir de bana işitme cihazı desteği çıkar mı bu raporla?

https://imgyukle.com/i/Qp3Byt

saygılar .

Merhaba, 31 Mart'ta işitme testimi oldum. İşitme engel oranım nasıl çıkar acaba? Yardımcı olabilir misiniz.

Q1KRNe.jpeg

Bilgilendirme için teşekkür ederim bana 40 vermezler o zaman.

------
Buradaki bilgiler sayesinde dün itibariyle raporum aşağıdaki gibidir. sıkıntımı artık bununla isplatlayabiliyorum ama keşke böyle bir şeye ihtyiacım olmasaydı. bununla bitmiyor yapmam gereken bir sürü şey var. yine bunun için bu portaldan yararlanıyorum. emeği olan herkese teşekkürler. Artık ben de aranızdayım. görüşürüz.

95aahjx.jpg

Sansarius kardeş işitmeden kaç oran verdiler diğer rahatsızlığından kaç verdiler 43 aldın bendede isitme kaybı var o yüzden Bilgi almak istedim

sculder

merhaba teste bakabilecek birisi var mı acaba? randevu tarihim yaklaştı. engel durum raporu alabilir miyim?

Merhaba Sağ kulak yüzde 30 sol kulak yüzde 45 ne kadar engel oranıı alabiliriz acaba bilgisi olan varmı

Teşekkür ederim sansarius kardeş benim sağ 250 sol 405 çıkıyor hesaplama ama ne oran verirler bilmiyorum.

Altı sene önce %45 engelli raporu aldım fakat bir ay evvel sol kulağım ani işitme kaybı ile hiç işitmemeye başladı.Tedaviye de cevap vermedi.Şu anki işitme kayıp değerlerimi foto olarak yükledim.Engel oranımı hesaplayabilir misiniz?Ayrıca diyelim sonuç %75 çıktı,bunun bana sağlayabileceği bir fayda var mı?yani engelli raporumu değiştirmeme gerek var mı?Teşekkürler

tinitus
Sağ ileri,sol çok ileri denmiş,raporda bunu gösteriyor,

Raporunuz %70 olarak çıkar.

70 ve üzeri biraz daha fazla engelli maaşı alıyor,

Arkadaşlar cihaz kullanıyorum. Ama duyduğum kelimelerin enaz yüzde 15 i diyeyim anlamlandiramiyorum.cihazi satan kişi bunun için birşey yapılamaz dedi.isitme dışında duyduğunu anlayamama da engel oranına tabi mi ,ayrı bi hesap puanı varmı yoksa işitme testi için yapılan engel oranıyla aynimi hesaplanir

Alime34

Engelli raporun var mı? Kulak Odyometri testleri nedir? Yüzde olarak ne kadar sağırlık var? Her iki kulak mı duymuyor?

merhaba.sol 40 sağ 55 db işitme gözlendi şeklinde bera testim mevcut işitme engeli kaç olur

işitme testi

bir arkadaşım işitme testi yapmış sonuç:Hava:sol 30 sağ 75...kemik.sol 120.sağ 300 verilen oran %12 bir yanlışlık yokmu

fa06

normal sonuç. kemik ölçümü hesaba katılmaz. sol kulak çok hafif işitme kaybı sağ kulak orta derecede işitme kaybı .en az %40 rapor isteniyorsa her iki kulakta en az 85 db üstü kayıp olması gerekir.

Herkese merhabalar,

Haftaya sağlık kuruluna gireceğim. Ben de işitme engelinden dolayı engelli raporu almayı düşünüyorum. Doktor senin sol kulak total işitme kaybı mevcut dedi sana buradan bayağı bir özür yüzdesi gelir dedi ama tam olarak bir yüzde söylemedi. Sağ kulağımda işitme normal. Bugün yapılan işitme testimin sonuçları da aşağıdaki bağlantıdaki gibidir.

Yardımcı olandan ya da bilgi verenden şimdiden Allah razı olsun.

Hürmetler:

https://imgyukle.com/i/ySRDJM

Merhaba,
Ekteki test sonucuna göre işitme engeli oranı yüzde kaç olur acaba?

Şimdiden teşekkür eder; esenlikler dilerim.

9qbb97c.png
[/url][/IMG]

Üst Alt