Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Parasını el alır, dumanını yel alır birde diyorlar ekonomik griz var alım gücü yok diyorlar ne günlere kaldık.
Hiç bir faydası olmayan o merete en az 10-15tl veren griz var demesin.

Aybala[FONT=sans-serif]
[/FONT]
Evet kriz var.
Krizi de sigaraya bağladınız ya pes doğrusu.

Başkasının derdini,sıkıntısını
Siz gibi önemsiz adledenler var ya,
Siz gibilere diyecek söz bulamıyorum.

Senin sorun olarak görmediğin şey benim yada bir başkası için sorun olabilir arkadaşım.
Bu tür eleştirilere çok gıcık oluyorum.

Evet afaki bir kriz var.
Ve de ört bas ediliyor.
Kriz olduğu için de ben sigarayı bırakmak istiyorum. Bunu mu duymak istiyorsun?

Yanılıyorsunuz
Krizden dolayı bırakmayı düşünmedim.

Seni bu cevap tatmin eder mi? Etmez.
Çünkü siz gibiler maalesef at gözlüğü ile baktığınız için o şekilde de görüyorsunuz.

Belki de siz gibiler yüzünden sigara da teselli aranıyordur he?
Bu ihtimali hiç düşündünüz mü?

Sizde vurun cahilliğimi yüzüme.

Aybala[FONT=sans-serif] [/FONT]At gözlüğünü atarsanız sorun kalmaz.
Pencerelerin bakış açını arada bir değiştirirseniz fena olmaz.
Ayrıca Siz kimsiniz ?

16 yaşlarında başladım.
Bırakmaya yönelik bir çok başarısız denemem oldu.
Ağustos 2014 bazı şeyler geldi başıma, 3 haftası yoğun bakımda olmak üzere 3 ay hastanede yatmak zorunda kaldım. Çıktıktan sonra da aylar aldı toparlanmam.
Bu süreçte mecburen bırakmak zorunda kaldım.
Normal bir yatış olsa büyük ihtimal yangın merdivenlerine çıkar yine içerdim.
Ama işte yoğun bakımda her tarafından bir şeyler sarkıyorken, ağzında da solunum cihazı hortumu, ne yaparsın cihazın ucuna takamazsın ki sigarayı. :) :)
30 yıl içtikten sonra bırakış o bırakış, Allah'a şükür 4,5 yıldır içmiyorum, canım da istemiyor.

16 yaşlarında başladım.
Bırakmaya yönelik bir çok başarısız denemem oldu.
Ağustos 2014 bazı şeyler geldi başıma, 3 haftası yoğun bakımda olmak üzere 3 ay hastanede yatmak zorunda kaldım. Çıktıktan sonra da aylar aldı toparlanmam.
Bu süreçte mecburen bırakmak zorunda kaldım.
Normal bir yatış olsa büyük ihtimal yangın merdivenlerine çıkar yine içerdim.
Ama işte yoğun bakımda her tarafından bir şeyler sarkıyorken, ağzında da solunum cihazı hortumu, ne yaparsın cihazın ucuna takamazsın ki sigarayı. :) :)
30 yıl içtikten sonra bırakış o bırakış, Allah'a şükür 4,5 yıldır içmiyorum, canım da istemiyor.
Geçmiş olsun.
Okurken iyi güldüm.
Sağolun paylaştığıız için
O beni bırakmadan ben onu bırakmak istiyorum.
Bi türlü boşayamadım mereti :)))

Ne_Mutlu
Hiç gözünün yaşına bakmayın valla, hem de üçten dokuza şart ederek boşayın mendeburu.
Kendini vazgeçilmez sandıkça geçim mümkün değil. :)

@Ne_Mutlu
Hiç gözünün yaşına bakmayın valla, hem de üçten dokuza şart ederek boşayın mendeburu.
Kendini vazgeçilmez sandıkça geçim mümkün değil. :)

hahhaah sağolun iyi geldi gülmek
Güzeldi
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bugün 1 gibi 24 saate az bir süre kala
Kendimle resmen savaştım
Netice de yenildim.
O zaman tahammül edemedim.
Gözümde büyüttüğüm için canım istiyor,
biliyorum ki içsem de artısı olmayacak gibi geri bildirimlerle kendimi kandırmaya çalışsam da
Maalesef o saatte başarılı olamadım.
1 tane içtim.
Ne oldu hiç bişey
Alışkanlık haline geldiği için vazgeçmesi zor oluyor.
Bi nevi tutuklusun

bende yıllardır bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum. şu sigaraya verdiğimiz parayla vılla alırdık . ama yalnızlıgımdan dolayı belkide bırakamıyorum. yeri geliyor gunde 2 pakete çıkıyor.

mustafa şahinn
Hiç sigara içmeyen kişinin villa alacağı yok o parayı başka bir şekilde harcardınız eminim. Hiç sigara içmeyen orta gelirli kişilerin villası var mı ? Yok tabi ki :)) Ben 27 yaşında başladım. Öncesinde de ark. çevresinde de hiç içmedim. Ara ara içiyorum. Hiç olmasa aramıyorum sigarayı keyfi olarak tüketiyorum. 1 paket 1 ay gidiyor. Bırakmayı dert edecek kadar içmiyorum zaten. O zaman neden başladın sigaraya diyeceksin anneannem ve annem hiç ağızları tek dal sigara içmişliği yok. Ama akciğer kanserinden vefat etti. Ondan sonra madem içmeyince bile akciğer kanseri olarak gidiyor bende içeyim en azından akciğer kanseri olursam bir bahanesi olsun diyorum. :)

Ağır depresyon geçirdiğim zamanlarım oldu ölmek için can attığım zamanlar günde 4-5 paket kaçak sigara içtiğimi bilirim o dönemlerde sağolsun mani midir psikoz mudur nedir imdadıma yetişti de ölüm isteğimin yoğun olduğu ağır depresyon durumundan kurtuldum kısacası düşünmekten acı çekmekten kafayı yedim gerçekle bağım koptu ve kurtuldum şükür .:p

Ağır depresyon geçirdiğim zamanlarım oldu ölmek için can attığım zamanlar günde 4-5 paket kaçak sigara içtiğimi bilirim o dönemlerde sağolsun mani midir psikoz mudur nedir imdadıma yetişti de ölüm isteğimin yoğun olduğu ağır depresyon durumundan kurtuldum kısacası düşünmekten acı çekmekten kafayı yedim gerçekle bağım koptu ve kurtuldum şükür .:p
Sigaradan da mı kurtuldunuz? Depresyondan mı ::)

sigaranın kimseye faydası yoktur aslında sadece biz insanlar kendi kendimize avunuruz. kimisi stresten kimisi oylesine kimiside gercekten bagımlısıdır. ama şu bir gercektir herkesin bir bahanesi mevcuttur.

offff kararlıydım, günde 2 paket sigara içiyordum, önceleri tabi daha azdı, sonraki yıllarda artırdım, 20 yıldır içiorum, kanserden v.s tabi ki çok korkuyorum ama bu meret cok bagımlılık yapıyor, bırakmak hakikaten çok zor, bant taktım sakız çignedim, 5 gün içmedim, 6. gün yine içtim, ama en azından çok çok azalttım şimdi günde 5 tane falan içiyorum, maalesef irademe yine yenik düştüm, yine başaramadım :(((

bende aynı. oruc ayında bırakırım diyorum. oruc tutuyorum. fakat iftar vaktınde orucumu açar açmaz hemen yakıyorum. kısacası yani bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama sanırım bırakamayacagım.

O vakit
Recep
Şaban
Ramazanı ful oruçla geçirmek gerek :)))
Bi taşla iki kuş

Sigara nasıl bırakılır işte tarifi

Bırakcam diyeceksin ilk 2 yada 3 gün dişini sıkcan hoooopppp oldu bitti kurtuldun ama kafada bitecek yoksa zor

Ne_Mutlu ben öyle bıraktım üstelik yanımda fabrika bacası gibi dolaşan bi gereksiz olmasına rağmen

Sizde bırakabilirsiniz yeterki inanın

Hastanelerdeki sigarayı bıraktırma POLİKLİNİĞİ etkili oluyor mu?giden var mı?

isteyen bırakır istemeyen bırakamaz

isteyen adam sigarayı yarımken söndürür benim gibi.. bidaha içmez aradan geçer yıllar buraya gelir yazar...

Philip Morris grubu sigara markalarına paket başına 2 lira zam geldi. Zam sonrası en düşük sigara 11, en pahalı sigara ise 15,5 lira oldu. 11 liralık sigaranın vergisi 9 lira 46 kuruş, 15,5 liralık sigaranın vergisi ise 13 lira 33 kuruş oldu. Başka bir deyişle, 20 adetlik bir paket sigaranın 17 tanesi bugün itibariyle vergiye gidiyor.

@Zorro ne diyorsun 11 liralık sigaranın vergisi 9 lira 46 kuruş mu:confused: Yanlışın olmasın sigaranın maliyeti, firmanın kazancı ,tekel bayii nin kazancı falan hani nerede bunlar ?:p

Üst Alt