Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Geçmiş olsun.16 yaşlarında başladım.
Bırakmaya yönelik bir çok başarısız denemem oldu.
Ağustos 2014 bazı şeyler geldi başıma, 3 haftası yoğun bakımda olmak üzere 3 ay hastanede yatmak zorunda kaldım. Çıktıktan sonra da aylar aldı toparlanmam.
Bu süreçte mecburen bırakmak zorunda kaldım.
Normal bir yatış olsa büyük ihtimal yangın merdivenlerine çıkar yine içerdim.
Ama işte yoğun bakımda her tarafından bir şeyler sarkıyorken, ağzında da solunum cihazı hortumu, ne yaparsın cihazın ucuna takamazsın ki sigarayı.
30 yıl içtikten sonra bırakış o bırakış, Allah'a şükür 4,5 yıldır içmiyorum, canım da istemiyor.
@Ne_Mutlu
Hiç gözünün yaşına bakmayın valla, hem de üçten dokuza şart ederek boşayın mendeburu.
Kendini vazgeçilmez sandıkça geçim mümkün değil.
Sigaradan da mı kurtuldunuz? Depresyondan mı :Ağır depresyon geçirdiğim zamanlarım oldu ölmek için can attığım zamanlar günde 4-5 paket kaçak sigara içtiğimi bilirim o dönemlerde sağolsun mani midir psikoz mudur nedir imdadıma yetişti de ölüm isteğimin yoğun olduğu ağır depresyon durumundan kurtuldum kısacası düşünmekten acı çekmekten kafayı yedim gerçekle bağım koptu ve kurtuldum şükür .
bende yıllardır bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum. şu sigaraya verdiğimiz parayla vılla alırdık . ama yalnızlıgımdan dolayı belkide bırakamıyorum. yeri geliyor gunde 2 pakete çıkıyor.
Oldu da bitti maşallah heSigara nasıl bırakılır işte tarifi
Bırakcam diyeceksin ilk 2 yada 3 gün dişini sıkcan hoooopppp oldu bitti kurtuldun ama kafada bitecek yoksa zor