Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan'da yapılacak

arkadaşlar benim düşüncem şimdi rapor falan yenileyin demezler,adam sınava girmiş kazanmış raporunu yenile gel yeni tarihli raporunu al gel derler bence..

Arkadaşlar Ömss başvuruları başladı mı bitti mi nezaman yapılacak şartlar nedir bilgisi olan var mı,bana çok soran oluyor?

ömss başvuruları yapıldı mı?

arkadaşalr ömss başvuruları yapıldı mı? ben bayadır siteyi takip edemedim de.. bilgilendirir misiniz beni..

hayır başvuru ile ilgili herhangi bir bilgi açıklanmadı burayı ve osym nin sitesini takip edin.

teşekkürler.. peki bursada kurs açıldı mı bilginiz var mı?? bazı illerde açıldı görünüyor ama bursada bi bilgiye rastlayamadım da..

melek derya ömss sınavı yapıldı bitti geç kaldın :)

Başvurular ne zaman başlıyor. Belli bir tarih var mı

selo46 hayır bir açıklama yapılmadı burayı ve osymnin sitesini takip edin.
gamze1988 bursa halk eğitim merkezini bir ara istersen o konuda bilgi verirler.
kurs açılıp açılmayacağı ile ilgili.

Arkadaslar sınav başvuru zamanını göremedım ösym sayfasında da yok goremedım . . .bılgısı olan var mı acaba ? Ve sınav kapsamı nasıl olacak ornek soru lınklerı vs olanlar varsa yardımcı olabılırsenız sevınırım . . .

Iyi aksamlar arkadaslar ben ilkokul mezunum 8 yıllık yüzde 52 özürlü işitme kaybı var raporum var bende sınava girebilirmiyim ??

murat kardeş ilk okul mezunları sınavsız KURA ile atanıyor.

rapor sorunu ıle ılgılı bugun özıda ıle göruştum sınav klavuzunda net belı olacakmış ..dedımkı raporun çıkması 1 ayı buluypr oda en ıyı şartlarda. onlarda dedı kı siz engellilerın hayatlarını koşullarını ne zor oldugunun farkındayız bu yuzden gelecek uygulamanın sizlerı daha da zora sokmaması ıçın elımızden gelenı yapıyoruz .. detaya gıremıycem dedı ama hepınız ıçın hayırlı olan bır rapor uygulama cözumu bulmak ıçın ugrasıyoruz dedı... eskı aporlarda tek parmagı olmayanlarda vbıle engellı sayılıyor bunun önüne geçmeye ve hak yedıtmemeye çalışıyorlarmış bilginize...

çirkinkedi ;

bu hükümet uyanık..baksanıza yeşilkart konusunda bile taviz vermiyr..kaldı ki bizim millet öyle ki,para ile rapor alır bir güzelde sınava girer..yapmazlar diyen olursa nerde yaşıyorsun diye sorarım..o yüzden devlet o bir parmağı kesik olan ile skolyozu,yada daha ağır engeli olanı aynı kefeye koymayacaktır..eğerki böle şeylerin önüne geçilecekse varsın bir ay daha rapor işi belli olmasın..ben biliyorum ki,bu sınava iştah kabartmış ne çok üç kağıtçı var..normal kpss hem zor,birde engelli kpss ile yerleşirse kısa zamanda emekli olacak..işte bu hesapları yapan yüzlerce kişi var..

Mrb ark.lar aranıza yeni katıldım merak ettiğim şu 20.000 veya 29.000 kadro için sınav yapılıyor lisans önlisans ve lise bunların kadrolara dağıtılma oranı kaç olucak muhakkak ki puana göre olur ama bir de şu var ilköğretim mezunlarından ne kadar alınıcak ilkokul mezunlarından % kaç olucak bu konuda bilgi sahibi olan varmı ?

alulu daha belli değil,o sayılar toplam boş kadro sayısı ne kadar alıncağı bu sınavda müallakta.

sınav kılavuzu çıkmadan hiçbir sorunun cevabını bulamazsınız kimsenin dediğinede itibar etmeyin derim ben..bu kadar beklediniz az daha sabır 15 güne kalmaz sınav kılavuzu açıklanır biraz daha sabır...sabrın sonu selamet olacak inşallah...

2012 engelli memur sınavı

s.a. arkadaşlar ben 2022 maaşı alıyorum %90 raporum var ama rapor elimde değil sınava gırmek ıcın raporu tekrar cıkartmam gerekıyomu bıde sınav için başvuru yerleri neresi nezamana kadar başvuru yapmamız gerekiyo gerekli evraklar neler

yazıyoruz ama cevap yok net bir cevabı olan yokmu açık öğretim lisesi okuyorum halen derslerim var bitmemiş durumda bu sınava girebilirmiyim ayrıca hangi alanlara memur alımı var teşekkürler..

OzİStar;

aynı bende senin durumundayım ama net cevap halen yok

bu sınava ilk öğretim mezunları gırebılıyormu bılgısı olan yardımcı olursa sevinirim tşkler..

Size sınav yapılmayacak. Zamanı gelince duyuru yapılacak, sonra da başvuranlardan kura ile atama yapılacak.

Zaman konusunda da bilgim yok.

sınava girmedenmi ? nasıl anlmadım :S

on-off İlköğretim Mezunlarının Kura ile atanması uygulaması şu şekilde olacağı tahmin etmekteyim:

ÖMSS 'ye Başvuracak ilköğretim mezunları ilk etapta ÖMSS başvuru formunu doldurup diğer evraklar kimlik sağlık raporu sertifika ÖMSS başvuru bürölarına vereceklerdir daha sonra başvurunuz onaylandıktan bir süre sonra tercih kılavuzları yayınlanacaktır bu tercih kılavuzuna göre çalışmak istediğiniz kurumları kura başvuru belgesinde seçerek doldurup ilgili merkeze vermek suretiyle kuraya tabi olacaksınız.noter huzurunda bilgisayar ortamında yapılacak kura sonucu işe yerleştirileceksiniz . ÖMSS icin Sınav Klavuzu Daha yayımlanmadı.. Yani ÖMSS Başvuruları daha başlamadı. Sınav Klavuzu Ocak Ayı Sonları - Şubat ayı başalaro dogru yayımlanınca , ÖMSS Başvuruları da Şubat Ayının başları - Şubat Ortalarına doğru olacağını tahmin etmekteyim

teşekkür ettim. lise okumam şart gıbı duruyor zorla okul okutturucaklar :p

on - off Rica Ederim..Hakkınzda Hayırlısı Olsun

arkadaşlar ilk okul mezunları başvuramıyormuş böyle bir şey varmı cevaplarınnızı bekliyorum

Üst Alt