xxxman;
Yazdıklarımı hala anlayabilmiş değilsin bakıyorum; şimdiye kadar rapor almadıysam o benim sorunum, şimdi almamda benim sorunum beni bağlar. Bana hiç bir ALLaH' ın kulu neden 18 sene önce almadında şimdi aldın diye bir soru soramaz! Bu hiç kimseyi bağlamaz, istediğim zaman alırım veya almam. Sen kendinde nasıl böyle bir hak görüyorsun, hangi akla hizmet ediyorsun hala da anlamış değilim!??? Kardeşim ben ister alırım ister almam bu hiç kimsenin sorunu değil, sadece benim sorunum anlatabildim mi?? Sen o güzel kafanı yorma, herkez kendisi için ne gerekliyse elbet yapar. Artı ben bazı vatandaşlar gibi eften püften şeylerlerle veya adam ayarlayıp, parayı basıp almadım bu raporu, tanımam görmem doktorların hiçbirini gittim hastaneye, demekki bir rahatsızlığım var ki raporu aldım.
Bilmediğin konular hakkında (güya) yorum yaparak, ahkam kesmeye kalkma sakın! Herkezin ne sıkıntılar çektiğini sadece kendisi bilir.
Ayrıca demişsin ya; çalışamayacak durumda olanlar girsin diye! Çalışamayacak durumda olan kişiyi kim almış da devlet alacak???? Konuşmak için konuşma lütfen, sen bir şeyler yapacaksın, çalışacaksın ki, devlette sana maaş versin. Eğer çalışamıyorsan işe girince, ne yaparak maaş alacaksın onu da çok merak ettim doğrusu.
Velhasılı kelam; kimsenin kişisel, özel durumlarıyla ilgili, kendince çıkarımlarda bulunup, ahkam kesmeye kalkma, kimsenin özeline inerek kendince, akıl vermeye de çalışma, herkezin aklı da fikri de kendine yeter. Burada bilgi paylaşılıyor, kimse de senin emir erin değil, o güzel yorumlarını kendine sakla.......