Mutang;
Sen raporu nerden aldın kardeşim, nerden aldıysan oradakiler seni yanlış bilgilendirmişler, epilepsi olan bir insana ilk defa da sürekli rapor verilmez diye bir kanun filan yok. Ben 18 yıldır epilepsi hastasıyım ve durumumda anlattığın kadarıyla seninle aynı, tedavi edilemeyen nöbetler ve 18 yıldır kullandığım haplar (keş oldum yani
. Neyse ben ilk defa raporu 2011 aralık ayında aldım, yani geçen ay, bana %40 ve SÜREKLİ rapor verdiler ve hastalığıma da KRONİK yazdılar. İstersen ilk defa gitsen bile sürekli yazan raporu alabilirsin, istersen raporu aldığın hastaneyle bir daha görüş veya farklı bir hastane varsa oradan rapor al, sürekli raporunu alabilirsin bu senin hakkın, takip etmeni öneririm, ben KONYA Numune den aldım raporumu, sen de hakkını koru bence, öyle saçmalık olmaz. (Ayrıca yaşadığın sıkıntıları çok iyi anlıyorum, ben de aynılarını yaşadım, Allah acil şifa versin kardeşim.)
xxxman;
Sana gelince kardeş, ben ilk defa burada yazıyorum, yeni girdiğim bir site, senin yazılarını okudum, bazı yerlerde çok yanlış düşünüyorsun; adama demişsin 7 senedir aklın nerdeydi? Demekki hayatın güllük gülistanlıktı ondan rapor almadın, yok öyle bir şey, ona kalırsa ben aynı hastalığı 18 senedir çekiyorum ve daha geçen ay aldım raporu, neden mi bu kadar bekledim, çünkü bi şekilde hayata tutunmaya ve hastalığımın getirdiği dezavantajları ekarte etmeye çalıştım bunca senedir ama yaşım geldi 33 e, bu yaşıma kadar engelli olduğumu kabul etmedim hiç bir zaman, insanlardan sıkıntılarımı gizleyerek yaşadım ve anca ben onlara hasta olduğumu anlattığımda öğrendiler hasta olduğumu, yani anlayacağın normal insanlar gibi yaşamaya, hayatımı sürdürmeye çalıştım, ama belli bir yaşa gelince, elindeki imkanlar kaybolunca, imkanlar sıfırlanınca, artık elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım ve tesadüfen duydum bu alımları, şansımı denemek istedim. Gittim 4 günde raporumu aldım ve çıktım, şimdi ders çalışıyorum.
Yani anlayacağın şimdiye kadar böyle bir rapora ihtiyacım olmadı ve 18 sene hastalığımla tek başıma savaştım ama şimdi bu rapora ihtiyacım var ve aldım, bırakın da insanlar ne zaman, ne yapacaklarına kendileri karar versinler. Kimse neden şimdi değil de, bilmem kaç sene önce rapor almadın diye, kimseye kota koymaya çalışamaz, eğer hakkıysa istediği zaman alır. Lütfen konuşurken karşınızdakinin haklarına ve düşüncelerine saygılı olun.
Herkeze başarılar arkadaşlar.