Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan'da yapılacak

29 nisanda yapılacak memur sınavı

Slm arkadslar ben özurlu memurluk sınavına gırmek istıyorum ilk önce benım ne yapmam gerekıyo ösym burosuna mı gıdıp kaydedıyım yadfa sız bana tarıf edın ben kısaca yonlendırın benı

hemen yönlendirim seni ;)
şu an sadece forumu takip et yeter.çünkü başvurularla ilgili şu anda birşey yok.

halilibrahim kardeşim, inşala akşam upload edicem ama baya uzun sürebilir bi aksilik olmaz ise cumartesi akşamı eklerim. Zehirlinin dediği de bir alternatif ama bendeki videolar temelden başlamaktadır.

Bu ne böle ya biz işe gircez die uraşıyoz afadersiniz cebimizde sigara paramız yok millet işe girmişde 'eee ben burayı değiştirmek istorum'böle bişey olabilirmi ya milletin ekmek parası kazanmak amacı ile girdiği ve tabiri caizse eşek gibi hazırlandığı bi sınava bazıları kurum değiştirmek için girecekmiş ayıp yahu ayıp .............

tolga0164;

yürü git bilader sorunlumusun nesin herkes istediği sınava girebilir. sigara almaya paran yetiyorda ekmek almaya mı yetmiyor. çoğu arkadaşımız hizmetli kadrosunda kii bunlara ne tür görevler verdiliğini ne şartlarda çalıştırıldıklarını herkes bilir. bu durumda sınava girmek istemeleri en doğal haklarıdır. madem şikayetçisin o halde daha fazla ÇALIŞ-KAZAN !

Arkadaşlar sınav başvuru tarihi ne zaman yapılıcak ve nereye yapıyor özürlü memur sınavı ilen ilgili bilgisi olan varmıı yazarsanız bizde bilgi almış oluruz

ne zaman başlayacak aceba başvurular başımızı bir vursak belki aklımız başımıza gelirde memur oluruz :) :) :)

real ;

bu verdiğin linkileri ful indirdim :) ama önceden indirmiştim..güzel anlatımlar..bende tavsiye ederim..

2012 ömss ye girebilmek için nereye başvurmak gerekiyor...nasıl başvuru yapılıyor para fln yatıyormu? yatırılıyorsa nereye ne kadar ben kayseride yaşıyorum ne yapmam gerek bi bilgisi olan varmı?

2012 ömss ye girebilmek için nereye başvurmak gerekiyor...nasıl başvuru yapılıyor para fln yatıyormu? yatırılıyorsa nereye ne kadar ben kayseride yaşıyorum ne yapmam gerek bi bilgisi olan varmı?

daha hiç bir şey belli değil Süleyman bende Kayseri'de yaşıyorum.

Süleyman sordun cevap verdim. Yukarıyı oku.

Msn adresini yolla

Vay kayserili kardeslerim okudugum kadariyla nerede ne zaman basvuru yapilacagi net degil ama.Kayseride kurs acilacakmi eger bilginiz varsa yazın hep beraber o kursa katilalim.

ömss yerleştirme

sınav ıyı hoşta.(lisans mezunları için konuşuyorum) lisans mezunlarını yerleştıklerı takdırde ne beklıyor.yani hangı derecen memur olacak yada görev tanımları ıcınde sadece belırlı ünvanlarmı olacak.karıyer planları nasıl olacak.başladıkları rütbeden emeklımı olacaklar.ben özel sektörde çalıştıgım ıcın devlette ılerleme kademelerını de bılmıorum.illaki bir ilerleme mevcuttur da bu engelli memur içinde geçerli olacakmı.yoksa bır bakanın dediği gibi yerleştırdık senı daha ne ıstıyosun şeklındemı olacak?? yani demem o ki..depo memuru ,veri giriş elemanı vs vs gibi vasıfsız birimleremi yerleştirilecekler..bilgisi olan ??

29 nisan 2012 özürlü memur sınavı nasıl basvurabiliriz ?

Yüzde %52 özürlü raporum var balıkesirliyim özürlü sınavı nasıl basvurabilirz? benim egitim 8 yıllık orta okul mezunum orta okul okumus olanlar sınav girebilir mi ?

Murat,
Başvurular daha başlamadı Ocak ayı itibari ile KILAVUZ yayınlanacak diyorlar bekliyoruz.Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsin...

yukarda yazdıgım seyle ılgılı bılgısı olan varsa paylaşırmı lütfen..teş..

Esra baltacı bu bilgileri 657 memurlar kanunundan edinebilirsin. ayrıca depo memuru vs işi yapmak acizlik mi öle yazmışsın ki o işi yapacak bireylere hakaret niteliğinde olmuş. Lisan mezunu olmak hiçbirşeyi değiştirmez memurlukta. Şefsen veya müdürsen o işleri yapmazsın. Senin adına üzgünüm ama o işleri yapacaksın. Şimdiden hazırlansan iyi olur. :);););););)

malesef lisans mezunu olman hi bir şey ifade etmıyor o kadar okulu boşuna okumuşuz meğer lıse mezunu ıle aynı işleri yaptırmaya çalışıyorlar bı fark var 25-35 tl fazla alıyosun maaşı tek tesellı 1-2 sene asaletı aldıktan sonra gorevde yukselme sınavına girme yoksa işimiz zor . ne memurluk muş bea dengemi bozdu resmen istifamı etsem ne:)

Bilen varsa cevap verirse sevinirim;
-Ocak 2008 tarihli yüzde 75 sürekli raporum var, çalışamayacağı alanlar yazan bi yer var orası boş, bu rapor olur mu acaba, yenilememe gerek var mı?
-Bu sınavla öğretmen alımı olacak mı acaba?

loks;

daha raporların akıbeti belli değil..başvurular belli olduğunda iki sorununda cevabını alırsın..brda seni yönlendiren olursa da kendi düşüncesinden ileri gidemez..

Üst Alt