Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
alidulger;
raporunda süreli iabresi varsa o zman kritik..bence özida yı ara ve sor.. [FONT=Tahoma]Tel:0 (312) 229 55 11 [/FONT]
% 40 işitme engelli 2 yıl süreli 27.12.2011 tarihinde raporumu aldım.acaba 2012 de yapılacak ömss sınavına girebilirmiyim?
bnm baktığım site önlisans ve lisans mezunlarını gösteren ve bu konuda bilgi veren bir siteydi ben standartları var diye düşünüp bu şekilde paylaşım yapmıştım hatta kpss gibi oldugunu düşünüyordum, bilgilendirme için teşekkürlerSayın Çiğdem Çelebi;
Konya da Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O. Müdürlüğünde görevliyim. Kurslara dair bir kaç bilgi vereeyim. Evet Halk Eğitim Merkezlerinde "Eğitim Her Engeli Aşar Kampanyası" adı altında birtakım kurslar verilecek. Plan programını yapan kurumlarda var tabiki. Fakat kursların içeriği engel durumlarına göre "Bilgisayar Operatörlüğü Kursu, Klavye Kursu" gibi kurslardan ibarettir...
Sayın Gul2011;
Sınavın 50 sorudan ibaret olacağı diye herhangi bir açıklama ve kaide yoktur. Savunmasını yaptığınız 50 soruluk sınav faslı 2010 Temmuz ayında yapılan MEB sınavına dair bir bilgidir. Hatta o sınavda her soru 2 puan değerinde olup, yanlışlar doğru götürmemiştir. Şimdi ise ÖMSS diye yeni bir yönetmelik, kanun ve mevzuat getirilmiştir. Hatta sınavı ÖSYM yapacağından dolayı yeni bir sınav soru adedi ve KPSS de olduğu gibi standart sapma şeklindeki bir olayın uygulamaya koyulacağını düşünüyorum...
ilkokul mezunundan lisans mezununa kadar serbest.