Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan'da yapılacak

arkadaşlar yuzde 40 raporum var 2 yılik nefrotik sendrom hastasıyim ilk okul menzunuyum 38 yaşındayım sınava girebilirmiyim girersem ben fizikden cografyadan ne anlarım bana bu sınav şartını ayrıntılı açıklayın dostlar hepinize başarılar

ilkokul mezunu ve ortaokul mezunu kura çekilişi yapılacak.yaşınızda müsaid başvurabilirsiniz kuraya..

Raporlarla ilgili yönetmenlik açık bu karmaşadan kurtulmak için en son düzenlemeye göre rapor alınacağı belirtilmiş bu yüzden sınava girmeden önce aldığımız raporlardan sonra eğerki sınavı kazanıp atama gibi bir durum söz konusu olduğundada kurumun rapor isteme talep etme hakkı bulunmakta sahte rapor meselesine gelince eğerki böyle bir duruma şahit olduysanız ve sahtelik olduğuna eminseniz şikayet yerleri belli yazarsınız sonucunu beklersiniz ben iktidarı destekleyen biri değilim ama bazı şeylerin değiştiğini görebilmek için hükümet yanlısı olmaya gerek yok o verilen sahte raporda hangi doktorların imzası var ise diplomaları bile ellerinden alınıyor heyetten alınan raporları hastanın yapılan ameliyat ve tetkikler sonucu göz önünde bulundurularak veriliyor manken gibi heyetin karşısına geçip benim bu rahatsızlığım var dediğinde artık rapor yazılmıyor. Süreli raporlar konusunda bende sizler gibi düşünüyorum gerekli yazışmalarımıda bu konuyla alakalı her birime ayrı ayrı yazacağım bakalım sonuçta ne olacak....

bio sana bu konuda katılmıyorum doktorlar heyette girdiğinde inan otur kalk tamam çık demekten başka bişey yapmıyorlar...Çoçuk felcinin ayak dışında bir çok yan etkilerini incelemeleri gerekirken bunu kesinlikle yapmıyorlar...Eğer gerçek özürlü bireyin bir çok yönlü düşünerek verilmesi gerekirken raporlar ciddiyet uzak bi yaklaşım içersinde doktorlar..Bir çok gerçek özürlüde istemesede rol yapmak zorunda kalıyo....yani maymun ediliyo.....Zaten usulsüz sahte rapor alan kişi inan kılıfına uydurarak tekrar rapor alıyo bizim gibi kişilerde magdur olmaktan kurtulamıyorrr....

slm yazılarınızı okurken aklıma takıldı benimde ortaokul terk bi arkadaşım var bu sınava girmek istiyor kura ilemi ataması olacak eğer sınava girerse o zaman ilkokul ve ortaokul mezunları ders çalışmayacaklarmı yoksa belli bi puan alırlarsalarmı kuraya katılacaklar bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşım biraz madur durumda şimdiden teşekkürler

şirin720;
Klavuz yayınlanıp başvuru başlayana kadar engelli sayısı (Tabi gerçekten engeliyse) artacak/artıyor. 20 bin kişilik kontenjana ozamana kadar 200 bin kişi başvurursa hiç şaşırmayın.

eğerki hakkı olmadığı halde torpil ile yerleşmeye çalışan (kim olursa olsun) herkesin Allah onları iflah etsin..bizim millette uyanık,üçkağıtçı bir kesim var şimdide bu sınava göz diktiler..inşallah devlet bunları araştırır..inşallah doktorlarlar şeytana uyupta belli mevzuatı delmezler..bana 2 sene de verdikleri raporu inşallah peynir ekmek gibi dağıtmazlar..

bio;
sahte rapor meselesine gelince eğerki böyle bir duruma şahit olduysanız ve sahtelik olduğuna eminseniz şikayet yerleri belli yazarsınız sonucunu beklersiniz ben iktidarı destekleyen biri değilim ama bazı şeylerin değiştiğini görebilmek için hükümet yanlısı olmaya gerek yok o verilen sahte raporda hangi doktorların imzası var ise diplomaları bile ellerinden alınıyor

ibrahim kardeşim bizim millet öyle ki,konuşur durur ama gidip bi şikayet etmeyi gözü kesmez..'bizi kim dikkate alır' düşüncesini taşıyanlarda ayrı bir vaka zaten..böyle diye diye birileri at koşturmuş sürekli..dediğin gibi şikayet edilmeli..o tip doktorlar varsa söke söke alınmalı diploması..birde yemin ediyorlar.

sonbahar.44;
başvuruyu nereye ve nasıl yapacagım kardeş biraz bilgi ver

henüz yayınlanmadı kardeşim yayınlandığı zaman burdan takip edebilirsin.

arkadaşlar engelli öğretmenler için öğretmenlik kadrosu açılacak mı bu sınavla?
Bu konuda bilgisi olan varsa biz engelli öğretmenleri aydınlatırsa çok seviniriz.

slm arkadaşlar bu sınava girmeyi düşünüyom ama sağlık raporumda calışmaz yazıyo girebilimiyim

yardım

ömss ye girmek için heyet raporu alcam dilekçeye ne için almak istiyorum yazmalıyım acil

önüne gelen sağlık kurulu raporu almaya çalışıyor diyen arkadaş çok haklı. golden head arkadaşın da dediği gibi bize 2 senede zor verilen raporu inşallar millete dağıtmazlar. doktorların adaletli olmaları lazım.

Merhaba,

Zaten bir sağlık raporunuz mevcut değil mi?Onunla girebiliyorsunuz,KPSS ve ÖMSS için özel ayrı bir rapor almanıza gerek yok bence,
bende çünkü 98 yılında aldığım %40 raporımla başvuru yapacağım..

Hayırlı akşamlar :)

Siteye 64 mesaj yazmışınız ama nasıl başlık açılacağını bilmiyorsunuz.
Sitede hazır dilekçe örneği var.

Hazır dilekçe başhekimlikte mevcut arkadaşım ordan birtane alıp doldurabilirsiniz..3 tane resim götürmeyi unutmayın..

dilekçeyi aldım zaten ama ne için aldığımız bölümünü biz dolduruyoruz

hiç raporum yok şuan

ayşe hanım raporu işkura gidin bence işkurdan devlet hastanesine sevk etsinler öyle alın derim yine bilgi almak isterseniz beklyin burdan arkadaşları paylaşım yaparlar,yani ben en basit yolu öyle diyebilirim..

işkurdan artık sevk vermiyolar benim bildiğim hastaheneye gidin yönlendiriyolar sizi ama önceden telefon açın heyet günlerini öğrenir sabah erken saatlerde gidin ki işlemleriniz 1 yada 2 heyet gününde halolsun.

önceden ilk ve ortaokul mezunları kura ile alınıyordu şimdi kalktımı bu herkez 2012 de sınava mı girecek

arkadaşlar diyaliz hastaları baş vura bilirmi...

merhaba arkadaşlar benim raporum 2004 raporu malumunuz rapor oranları için yani kitap çıkardılar peki bu sınavlar için yeni rapor istenirmi malumunuz rapor oranları bir çoğumuzun yarı yarıya düştü istenirse ve benim rapor iptal olurmu çünkü vergi dairesine başvurdum erken emeklilik hakkı için rapor oranı yarı yarıya düştü ve %30 verdiler nasıl olacak acep:confused:

Memurluk sınavına girebilirmiyim

1996 da %40 sürekli raporum var vergi indiriminden yararlanmak için 4 defa rapor aldım %20 %20 %25 %20 gibi bu raporlar ilk raporumu yani%40 olanı etkilermi yaşım 38 nisan aayındaki sınava girebilirmiyim.

Henüz sınava girme koşuları belli olmadı.2006 ve sonrası rapor istenirse girmeniz mümkün olamaz.

ademkizilkula;
arkadaşım aynı durum bende de mevcut..benim raporda 2004 senesinden alınma..hatta süresiz,ömür boyu...ama ben özida'yı aradım sordum..yenilemem gerekmi diye..onlarda 'daha kesin bişey belli değil..ama değiştirsen daha iyi olur..her ihtimale karşı' dedi..ama ben yinede birde işkur arayıp soruyum dedim..çünkü işkur'a üye olurken aldığım rapor benimki..onlarda şöle dedi : 'eğerki sen raporunu yenilemek istersen yenile..ama daha belli bişey yok değişecek diye..birde şu var,% 45 olan raporunun oranı bu sefer düşerse bi daha raporda alamazsın..sen en iyisi sınav şartları belli olana kadar bekle' dediler..banada mantıklı geldi..

bence sen kafanı takma sınav şartlarının tamamlanmasını bekle..15-20 güne kadar belli olurmuş..özida yetkilisi öyle dedi..

Açık Öğretimden Lise Okumaktayım Bu Sinava Girebilirmiyim? 2.Hangi Alanda Alımı Yapıyor İl ve İlçeden ? Bilgi Verirseniz Sevinirim..

Üst Alt