arkadaşlar yuzde 40 raporum var 2 yılik nefrotik sendrom hastasıyim ilk okul menzunuyum 38 yaşındayım sınava girebilirmiyim girersem ben fizikden cografyadan ne anlarım bana bu sınav şartını ayrıntılı açıklayın dostlar hepinize başarılar
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Klavuz yayınlanıp başvuru başlayana kadar engelli sayısı (Tabi gerçekten engeliyse) artacak/artıyor. 20 bin kişilik kontenjana ozamana kadar 200 bin kişi başvurursa hiç şaşırmayın.
sahte rapor meselesine gelince eğerki böyle bir duruma şahit olduysanız ve sahtelik olduğuna eminseniz şikayet yerleri belli yazarsınız sonucunu beklersiniz ben iktidarı destekleyen biri değilim ama bazı şeylerin değiştiğini görebilmek için hükümet yanlısı olmaya gerek yok o verilen sahte raporda hangi doktorların imzası var ise diplomaları bile ellerinden alınıyor
kardeşim kılavuz yayınlanmadı,yayınlansın ne şekilde oldugunu nereye başvuru yapacagını burdan da takip edersin..sonbahar.44;
başvuruyu nereye ve nasıl yapacagım kardeş biraz bilgi ver
arkadaşlar diyaliz hastaları baş vura bilirmi...