@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM gittim aile sosyal politikalar bakanlığına oradaki kadın aşırı bilgiliydi hatta tebrik ettim kendisini lütfen zihinsel olmayanları zihinsel yazmamaya özen gösterin dedim tebrik ettim
biz şizofrenler vs zihinsel değiliz dedim ben 1 yıldır ders çalışıyorum zaten yani denemelerde 40 net yapıyorum şükürler olsun
orada genel + ruhsal ve duygusal yazdı kadın onayla dedi onayladım aslı gibidir yaptı bana verdi
ösym ye gittim hem kimliğimin aslına hem aile sosyal politikalar bakanlığının vermiş olduğu aslı gibidir yazıyı + heyet raporunun aslını ver dedi
kalabalık değildi zaten iki kişiydik sadece
geç karşıya fotoğrafın çekeyim dedi sonra işte merdiven çıkabilir misin dedi evet dedim, toplu salonda girebilir misin dedi evet dedim
ilaç kullanacak mısın sınav esnasında yani araç gereç vs yok dedim
tamam dedi evraklarımı öylece uzattı şuraya imza at dedi attım
hemen evrakları poşete atıp bankaya gittim bankaya para yatırdım eve geldim ösym merkezine girdim baktım zihinsel yazıyor
sonra bana verdiği evraka baktım orada da zihinsel yazmış zaten ösym sitesinde gördüğüm ekranın çıktısını vermiş bana
ben şimdi yarın gidecem durumumu izah edecem
+ benim toplam engel durumum yüzde 71
bu gitmiş direk zihinsel yüzde 71 yazmış
yani toplam vücüt engel oranı yüzde 71
misal genel yüzde 45 olması lazım
ya bu kadar bilgisiz insan nasıl memur olur arkadaş yazıklar olsun, şimdi yarın gidecem inşallah beni terslemez