Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
@bütünüyle farkındayım zaten yarın gidip tekrar ösym bürosunda düzeltecem inşallah
ama böyle yaparlarsa işimiz iş yani böyle bilgisiz memurları nasıl oturtuyorlar anlam vermek zor
ben aile sosyal politikalar bakanlığına engelli raporu aslı ve fotokopisi + mezun olduğum bölümün diploma asıl ve fotokopisini verdim onlar bana 2 tane taahhüt formu verdi zaten ruhsal ve duysusal yazmışlardı kendileri raporlarımı incelediklerinde
bana adımı soyadımı imzamı at dedi attım birini kendileri aldı diğerini bana verdiler git ösym merkezine ver dediler
gittim verdim işte adam yanlış işaretledi herhalde
yani burada benim bir suçum yanlış bir beyanım yok ki zira ösym deki adam bana sadece 3 soru sordu merviden çıkabilir misin ilç kullanıyormusun toplu salonda sınava girebilir misin
sonra bütün evrakları bana verdi 5 tl ver gidebilirsin dedi
yani bize sormuyor ki hocam sen neden girmek istersin diye sınava
yarın bütün raporlarımı alıp tekrar gideceğim ben zaten bir senedir deli gibi ders çalışıyorum böyle bir yanlışlığı kabul etmem ve lütfen herkes duyarlı olsun böyle olan kişiler var ise gitsin düzeltsin hak yemesin
vallahi onu bilmiyorum ama yarın öğleden önce tekrar ösym bürosuna gideceğim olmadı sizin durumunuzu sorarım oradaki memura
Emrdyl tam olarak ne diyeyim adamlara aöf çıktısı mı diyeyim tam yaz ki sorayım yarın sana yazayım hemen yarın gidecem çünkü tekrardan öğleden önce
nasil duzeltecez bu durumu