Life buyucu flora19
şimdi eve geldim. başvuru işlemlerini tamamladım. aile ve sosyal politikalar bakanlığının taahhüt belgesini yanlışlıkla ösym aldı sanırım bizde kalıyormuş ama ÖSYM bürosunda memur aldı.
aile ve sosyal politikalar bakanlığı taahhüt belgesinde engelli grubuna işitme engelli yazdı. 13 yaşımdaki işitme testimin fotokopisini çekip aldı. ki doğuştan engelli olduğumu ama ilköğretime başlama yaşı öncesine dair herhangi bir evrağımın olmadığını söyledim. oradan ösym başvuru bürosuna geçtim. evraklarımı aynen verdim. dedi ki engelin doğuştan mı, ben de evet dedim ama ilköğretime başlama yaşı öncesine dair elimde herhangi bir belge yok dedim. o da tamam dedi. işte işlemleri yaptı.
yalnız başvuru formunu teslim aldım baktım engel grubunda işitme engelli yazıyor, herhangi bir ek süre bilgisi falan da yazmıyor. sizce yanlış bir işlem yapmış mı? yani engel grubunda işitme engelli yazması normal mi? belgelere göre benim genelden girmem gerek. ama başvuru formunda engel kısmında işitme engelli yazıyor sadece. işitme 1 veya işitme 2 veya genel engelli falan yazmıyor. yardımcı olur musunuz?
.. AYNEN AŞAĞIDAKİ GİBİ YAZIYOR ELİMDEKİ BAŞVURU FORMUNDA..
OTURUM BİLGİLERİ
Ad Tarih Saat Süre Ücret (TL) Ödeme Durum
2018 - EKPSS 22 Nisan 2018 10:15 60 dakika 30,00 Ödenmedi
SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİ
Engel Durumuna İlişkin Bilgiler
Engelli Grubu (Sürekli)
İşitme (%) 48
Sınav Uygulamasına İlişkin Bilgiler
Soru Kitapçığı Okuma Durumu
9 Punto (Normal)
Cevap Kağıdı İşaretleme Durumu
Cevap Kağıdı İşaretlemesi Yapabilir