Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Başvuru Kılavuzu Açıklandı

Jasohan ona gerek yok direk ösymdeki yetkili kişi bilgisayardan dolduruyor ben çıkarttım işe yaramadı attım zaten

@vieuxpoesie

Normalde araştırmıyorlar da hani olur da biri şikayet eder araştırırlar falan o zaman kötü olur işte, istersen belgelerini ver bişey deme oradaki görevli gerekli işlemleri yapsın

yani bu arada art niyetli biri olsam aman boş ver zihinselden girecen işte der geçerim, sesimi bile çıkarmam ama beni burada tanıyan tanır kişiliğim bellidir...

evrakta sahtecilik yok beyanda sahtecilik yok, çünkü aile sosyal politikalar bakanlığındaki asli gibidir kağıt bende, bir örneği de aile sosyal politikalar bakanlığında ben orada oynama yapmadım yanıltıcı beyan vermedim, GENEL + ruhsal duygusal yazıyor iki örnekte aynı el yazı ile yazılmış yani her şey ispat edilir

ama ben kabul edemiyorum bu durumu yarın adamlar derse sen para bile yatırmısın düzeltemiyoruz felan demezler değil mi arkadaşlar ???

Skolyoz23

Düzeltilmesi için birşey demezler diye düşünüyorum sistem halen açık olduğu için yaparlar, ama tam tersi durumda olsaydın beni zihinsel engelli kategorisine geçirin yanlış yapmışsınız diye müracaat etseydin yapmazlardı.

Biara kpssde oldu sınav yeri ankaraydı bizde edremitteydik son anda dğştirdim sınav yerini pcde kendin dğşebiliyosan dğştir yoksa onlarda dğştirir
Skalyoz23

Life

doğru söylüyorsun reis. ben kimsenin hakkını yemek falan da istemiyorum zaten raporu işitme testi sonucunu verip ben doğuştan engelliyim diyeceğim. yanlış bir şey yapıp kul hakkına girmek istemiyorum kafam da rahat etsin vicdanım gibi çünkü o kadar çok çalıştım ki sınava..

yarın olsun ilk işim gitmek olacak durumu yazarım buraya ama kimse kimsenin hakkını yemesin herkes duyarlı olsa hak eden kazansın en önemlisi bu

siz rapor alabildiniz mi hocam bir ara sınırda kalmıştınız sanki yanlış hatırlamıyor isem, eğer rapor aldıysanız gözünüz aydın çok sevindim @flora19

@flora19 pcden evde her şeyi değiştirebiliyorum ama orayı değiştiremiyorum zaten normali de öyle olması lazım yarın gidip durumu izah edeyim

kendini bilmiş ukalanın biriydi burnunun ucu ile iş yaparsa böyle olur
yani mecburmuyuz elli kere bir iş için ayaklarına gitmeye ayıp ya

Skolyoz23 aldım:)1hafta önce geçtim 40 fazlasıyla baya saçma doktorlara gelmişiz bazısı gerçekten cetvelden haberi yok olan hastalığa önceden vermedi şimdi verdi baştaki rapora vereydi geçen sene almıştım

Bende 3hastalıktan aldım enfazla işitme

@Life katılıyorum hocam tersi olsa dilekçe vs ekstra raporların getir derlerdi ama ben genelden gireceğim yanlış yapmışsınız dersem zaten sorun olmaz

peki hocam farzedin ben hiç bakmadım ayıkmadım normalde pek te incelemem böyle evrakları ne olacaktı yani bu kadar bilgisiz memurların görev olması doğru mu hocam

2016 yılında zihinsel olup haksız yere atanan yüzlerce kişi yüzünden onların yerine hakeden kişiler atanamadı

devlet bu tür günlerde bilgili memuru görevlendirmeli

Aynen bilmeyenleri koyuyolar nerde başvurdun okullardada var başvuru okullarda öğretmen oluyo

direk öysm merkezinde okula felan gitmedim direk en yetkili yerinde yaptım

Bende bizim okula gtcm mezun olduğum okulda var başvuru

Hmm ösymdekiler memur bişi bilmiyolar

engelli raporunuz hayırlı olsun müfradatı bilmeyen doktorlar yüzünden baya beklediniz ama değdi sonunda

Skolyoz23 aynen bilmeyen enfeksiyon doktorlarının yüzünden uzun sürdü:)

Tşkrler skalyoz

Skolyoz23

Haklısın kardeş maalesef bilgisiz kişiler görev yapıyor başvuru merkezlerinde, halbuki böyle bir sınav başvurusu öncesinde görev yapacak personelleri her durumdan ve önemli hususlar hakkında bilgilendirmeleri gerekirdi, senin yaptığın olay tamamen vicdanının sesini dinlemek başkası sahte rapor almaya çalışıyor kaldı ki başvuru düzeltme olayı:)

vieuxpoesie

Sen doğru yolda ol da, varsın sanan eğri sansın; sen kendini bildiğin sürece, doğru insansın, demiş ya Yunus Emre aynen o hesap sen normali ne gerektiriyorsa doğrusu neyse onu yap kardeş Skolyoz23 da senin gibi düşünüyor, zaten olanı biteni de Allah görüyor, inşallah doğruluğunuzun ve çalışmanızın mükafatını yüksek puan alarak ve iyi bir yere atanarak alırsınız :)

Çalışanın emeği boşa gitmesin işlh:)

bu başvuru formunu nerden alacağız?
e devlette var mı?

başvuru formuna vs hiç bir şeye gerek yok

heyet raporunun aslı ve bir fotokopisi kimliğin aslı ve fotokopisi ve mezun olduğun eğitim diplomanın aslı ve fotokopisi ile sınava ilk defa girecek isen veya geçmişte girmişsin ama heyet raporunda değişiklik olmuşsa ilk işin bu söylediğim evraklarla birlikte aile sosyal politikalar bakanlığına gidiyorsun

orada görevli arkadaş asıllarına bakıp söylediğim evrakların fotokopisini alıp sana orada iki adet form veriyor ve heyet raporlarını inceleyip misal diyor yaz engel türün sınava genelden gireceksin diye birini kendileri alıyor diğerini sana veriyor

sen o aldığın taahhüt formunu heyet raporunun aslını ve kimliğin ile ösym bürosuna gidiyorsun adamlar aile sosyal politikalar bakanlığının belirlemiş olduğu sınava gireceğin türü sisteme giriyorlar

ve sonra işlemlerin bittikten sonra ne zaman müsait olursan bankaya 30 tl yatırman yeterli

Emrdyl aynen öyle işlemlerin bittikten sonra istersen bir hafta sonra bile yatırabilirsin ama sen ilk fırsatta yatır unutma insanlık halidir

@Emrdyl aynen öyle işlemlerin bittikten sonra istersen bir hafta sonra bile yatırabilirsin ama sen ilk fırsatta yatır unutma insanlık halidir
sen engel bilgi formunu doldur okula giderken kulavuzda yazıyor okula giderken adayın yaninda götürecegi belgeler diye engel bilgi formunu doldurup gitceksin

Emrdyl aynen öyle işlemlerin bittikten sonra istersen bir hafta sonra bile yatırabilirsin ama sen ilk fırsatta yatır unutma insanlık halidir

ben önceden yatırılıyor sanmıştım. hani açıköğretim kayıt gibi gösteriyorsun ya neyse sağ ol iyi oldu

evet ilk defa gireceğim sınava
raporun aslı ve fotokopisi, kimlik zaten yanımda fotokopisinide çekeriz
ve şuan aöl son sınıfım e devletten öğrenci durum belgesi alsam geçerli olur mu?
ortaöğretimden yani lise düzeyinden gireceğim

Skolyoz23

aile ve sosyale hangi fotokopileri verdin tek tek yazsana ?????? onlar saklıyor bence ilerde bir terettüt çıkarsa onlar geçerli en önemliside rapor fotokopisi

@vieuxpoesie sen işitme grubundasin. Işitme grubu kendi arasında ikiye ayrılıyor. Doğuştan (ki bunların çoğu okul donemine gelmeden işitme engelli olduğu fark edilemeyenler . Bunlara daha basit sorular sorulacak ek sure verilecektir.)işitme engelli olanlar ve sonradan işitme engelli olanlar.

Okul öncesi ve doğuştan işitme engelli olduğunu belgeleyemeyenler sonradan işitme engelli olanlar grubundan girecek. Bu yüzden rahat ol

EKPSS başvurusunda düz lise alan kodu kaçtır?

ARkadaslar yardim ederseniz sevinirim, çözemediim de:

düz lise alani ''diğer'' kodu ise ''9009''mu?

ARkadaslar yardim ederseniz sevinirim, çözemediim de:

düz lise alani ''diğer'' kodu ise ''9009''mu?

11106 Lise, Özel Lise (Yabancı Dil Ağırlıklı Program Uygulayan Liseler)
11017 Lise (Resmi ve Gündüz Öğretimi Yapan Liseler)

Bunu kodlucan düz liseyse

Üst Alt