Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye nasıl çalışmalıyım?

sınavdan sonra rapor çıkartılırsa atama nasıl olduğunu bilen var mı?
kpss 69 aldım

HYLT normal kpss'i kast ediyorsan o puanın ekpss de geçerli değil mecburen ekpss sınavını bekleyeceksin,
Santiaqo aynen o anlama geliyor benim bildiğim

merhaba arkadaşlar lisans iktisat mezunuyum..ilk defa e kpss ye gireceğim..sınavdan en az kaç almam gertekiyor?

kurumlar kendi personelini kendi alıyo.
ekpss den de kpss den de çok bişey beklemeyin.
ancak umudunuzu koruyun.
her an her şey olabilir.
bu topraklar uzun vadeli programlara göre değil.
siz çalışın.
elinizden geleni yapın.
85+ üstü puan alın.
gerisi gelir.

EKPSS 2016 Modüler Set aldım. Bazı sorularım var..?

- Merhaba. Yediiklim Saygı Serisi 2016 LİSE-ÖNLİSANS Modüler Set Aldım. Setin içinde Matematik-Geometri, Türçe, Coğrafya, Tarih, Anayasa ve Güncel Konular kitabı çıktı fakat ''Vatandaşlık'' Kitabı çıkmadı. Sanırım sette bulunmuyor. Harici almam gerekiyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

- 2016 Müfredatlı Kitapları aldım son 2 - 3 ay kala'da güncel konuları içeren bir kitap alırım. 2016 Olması Sorun Çıkartır mı?

- Soru dağılımını bilen varsa buraya yazabilir mi?

@seca vatandaşlık konuları zaten anayasa bölümü ilgili. Güncel konular için kitap almak yerine internetten çalışma şansınız olmaz mı? Bu konuda faydalı pek çok site var. 2016-2018 arasındaki güncel konular etkili olur.

http://www.engelliler.biz/forum/eng...re-dair-paylasimlari-bu-baslikta-yapalim.html başlığını inceleyebilirsiniz güncel konular için, umarım devam eder biraz daha burası.

[FONT=sans-serif]Genel Yetenek Testi Soru Sayısı[/FONT]

[FONT=sans-serif]1) Türkçe 15[/FONT]
[FONT=sans-serif]2) Matematik 15[/FONT]

[FONT=sans-serif]Genel Kültür Testi Soru Sayısı[/FONT]
[FONT=sans-serif]1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10[/FONT]
[FONT=sans-serif]2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6[/FONT]
[FONT=sans-serif]3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3[/FONT]
[FONT=sans-serif]4) Türkiye Coğrafyası 5[/FONT]
[FONT=sans-serif]5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

civarında olur değişmezse eğer. Bunu yeni kılavuz çıktığında daha net görürsünüz. [/FONT]

2018 alın ne olur ne olmaz kafanız rahat etsin

KKELEBEKK
zaten internetten çalışacağım güncel konulara. Bu arada Vatandaşlık ve Anayasa aynıymış internetten biraz araştırınca aynı olduğu bilgisine ulaştım. Sizde aynı demişsiniz sanırım.

ben pegem akademiye gittim normal kpss kursuna .
7

Son düzenleme:
musty35 iyide zihinsel atandın mı atandığın kurum tekrar rapor istemi yapmıyor mu yapıyorsa girip atananlarn ataması iptal olur hem kurnazlık yapıp ordan girenler nasıl giriyor anlamış değilim

A.s p.b.daki memur zihinsel sinifini isaretledikten sonra is bitiyor. 2012 de cok kisi girdi boyle hala memurlar . sadece zeka geriliği olanlar zihinsel den girmeliydi ama oyle olmadi .

İmkani olan normal kpss kursuna gitsinler cok yararli oluyor.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milletvekilleri ile görüşme yaptık fetö olaylarından biraz nefes aldıkları zaman sahte rapor çıkarıp memur olanlar ve zihinsel olmadığı halde zihinselden girenler hakkında soruşturma yapılacak dedi, ve kamu haklarından mahrum edilecekler dedi

2018 yılındaki sınav için ise yeni yönetmelik çıkardılar raporlarında zihinsel işaretli olsa dahi, artık aile sosyal politikalar bakanlığındaki ilgili memur kişinin, zihinsel olup olmadığını anlamak için ıq testi, ram raporları ve zeka gerilği test sonuç raporlarını isteyecek, bunları sunamayan kişiler hastaneden aldıkları engelli raporunda zihinsel işaretil olsa dahi genelden girecek

aile sosyal politikalar bakanlığındaki ilgili memurun yanlış yapmış olduğu işlemler ilgili memuru değil, sınava giren kişiyi bağlar diye yönetmelik var
araştırıp inceleyebilirsiniz
yani bende sınava girecem ilgili memur ben zihinsel değilim şizofrenim yani genelden girmem lazım iken zihinsel yazmış ise bunu dilekçe yazarak düzelttirme sorumluluğu benim işim

yani aman bir şey olmaz derseniz, devlet araştırma ve soruşturma yapana kadar memur olursunuz kimse bir şey demez ama yeri zamanı gelince kamu haklarından mahrum kaldığınız gibi aldığınız maaş faizi ile sizden geri alınır
araştırmadan etmeden, kesin bir dille konuşmayın lütfen

güvender in web tabanlı ygs soru bankası var onu al .birde pegem matematik kpss konu anlatımı ve soru çözümü kazanan ve yerleşen biri olarak tavsiye ederim ama garanti vermem çünkü iş sende biter

ekpss ye hazırlanma ?

merhaba arkadaşlar ekpss ye hazırlanacam lise mezunuyum egitimden çok uzak kalmışım hiç birşey hatırlamıyorum biraz dil anlatım bilgim var dershaneye gitme imkanım yok evde kendi imkanlarımla nasıl çalışrım malüm zamadanda kısıtlı bişeyler yapabilirmiyim evde kendi başıma gerek kitap gerek pcde videolarla nasıl olur önerisi olan var mıı ?? şimdiden cevaplar için teşekkür ederim ...

Youtube da benim hocam yayınlarının videoları var onlardan çalışabilirsiniz. Dershane ortamını internete taşımışlar faydası olacağını düşünüyorum.

İnternetteki videolara ek olarak yargı yayınları ve murat yayınları kpss ya da ekpss kitaplarına çalışabilirsiniz, bol bol test çözerek sınava hazırlanabilirsiniz.

ben yeni bir ay oldu rapor aldım. ekpss için engelli raporumu nasıl bildirmem lasım

@fa06 başvurular ocak yada şubatta başlıyor zaten duyuru yapılıyor her yerde ve bir aydan fazla başvuru süresi oluyor . o zaman gidip ilgili yere teslim edersin evrakları

daha çok var zamanı gelince ösym kılavuzunda yazıyor zaten tek tek ne yapacağımız acele etme

merhaba arkadaşlar.ekpss'ye çalışmak için bir kaç ay önce başladığım işten 2 gün önce çıktım.en iyi şekilde nasıl hazırlanırım,önerilerinize açığım..biraz eğitim durumumdan bahsedeyim tecrübesi olanlar ona göre fikir belirtsin iyisimi

orta okul bitmişken işitme duyumu kaybetmiştim.sonra eğitime devam etmemiştim.yıllar sonra ekpss'ye girmek için lise mezunu olmak gerektiğini öğrenince açık liseye kayıt oldum.olabilecek en kısa sürede geçen sene mart ayında mezun oldum.okulda derslerde her zaman iyiydim.liseden sonra geçen sene ygs sınavına girerek ortalama bir puan alıp bu sene açıktan anadolu üniversitesinede kayıt oldum.hatta 2 hata sonra vize sınavı var.2 gün öncesine kadar haftada 6 gün sürekli neredeyse zorunlu mesai ile çalıştığımdan hiç okuyamadım kitapları. neyse zaten ekpss'ye odaklanacığım için üniversiteyi geri plana attım zaten...

yarın küçükçekmece isem gidip kurs soracağım.istanbulda açılmış kurs var mı? sınavlara hangi yayın kaynaklarından hazırlanmamı önerirsiniz? ekpss mi yoksa normal kpss kitaplarından mı çalışmak iyi olur..sözel derslerde iyiyim ama matematikte çok kötüyüm.tanıdığım birinden matematik konusunda yardım almayı düşünüyorum.bir yıldır tarih türkçe coğraya falan okumadığım için biraz paslanmışımdır ama boş olduğum için yoğun çalışarak telai ederim sanırım

ha birde son ekpss de tarih sorularının sadece 2-3 ü eski tarihler,11-12 si falan atatürk ve inkilap tarihi olmuş deniliyor.bu sınavda da öyle olacaksa eski tarihlere az çalışıp atatürk ve inkilapları tarihine mi odaklanmalıyım? ösym sınavda sorulacak konuları falan açıklayıp çalışılması için kitap dağıtmıyor sanırım.neden böyle yapıp işimizi zorlaştırıyorlar.en azından kitap dağıtmaz mıydılar sanki

Arkadaşlar ekpss de konu dağılımı hakkında bilgisi olan var mı? normal kpss kitabından çalışmak sizce uygun mudur?

Bu güncel değil mi? Ve bodrum, izmir, edirne, kırklareli gibi yerlere gidebilmek için aç puan hedeflemeliyim? Lisansım.

EKPSS Lisans Vatandaşlık konularına hangi kitaptan çalışmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben lisans düzeyinden girecegim sinava. 2018 ekpss kitaplarinin genelini yedi iklim yargi nobel yayinlarini inceledigimde vatandaslik toplamda 70-80 sayfa civarinda ama normal kpss lisans kitabi 250 sayfa nasil bir yol yontem izlemeliyim hangi kaynaklardan calismaliyiz EKPSS formatinda konu anlatim kitabi alip çalışan arkadaş var mi normal vatandaslik ile ekpss vatandaşlık konulari ve içeriği arasinda fark var mi yardimci olursaniz sevinirim tüm kaynaklar hakkinda görüş öneri yorum yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba bugün internetten verdiğim kitap siparişleri elime ulaştı. İki tane 10 deneme ve bir tane 7 deneme sınavı almıştım soruları inceledim ve özellikle son sorular yani vatandaşlık ve güncel bilgi sorularının bir kısmı bilindik ama bir kısmı baya kazık sorular gibi geldi bana bir de vatandaşlık konularına pek hakim olmadığım için o sorular da haliyle zor geldi. Vatandaşlık sorularına nereden çalışabilirim? Kaynak önerecek birisi var mı

Üst Alt