Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye nasıl çalışmalıyım?

arkadaslar durum cok karisik bir yanda devletten alinan yardim ki ben ayda bin tl aliyorum bir yanda 1800 gunu doldurup yuzde 60 rapor alip emekli olmak var diger yandan ozel sektorde calisip eksik gunu tamamlayip askerligi borclanip emekli olmak var yada hepsine cizgi cekip e kpss ile memur olmak var kafam cok karisik ama sinava hazirlanicam en az 80 puan almak oncelikli amacim

onlisans mezunuyum tabi

Ekpss ye yeni çalışmaya başlamak

Merhaba.Ben ilk kez ekpss ye gireceğim? Soruların zorluğu nasıl? Sınava yeni çalışmaya başladım.Matematiğim, türkcem ve tarihim iyi.85 ve üzeri bi puan almak için ortaöğretimden kaç net yapmak gerekiyor?

ortaogretim sorulari o kadar basit ki... matematik sorusu hatirliyorum 2+5+8+11+14.....+20 bosluga hangi sayi gelir diye soru vardi. ekpss'de butun olay luzumsuz tarih sorularini iyice ezberlemek tonyukuk'un kedisinin rengi neydi? vakayi şakşukiye hangi padişah zamanında gerçekleşti? IV. murat sigarayı ne zaman bıraktı? gibi saçma sapan bir işe yaramayacak çöp şeyleri iyice ezberleyin. bir de cografya vatandaslik tabii. ben turkce'den full cektim matematik 9 netim vardi. tarih cografya vatandaslik toplam 14 nette kaldim ama atanamadim. lisans mezunuyum, bizim sorularimiz hem daha kazik hem atanma sansimiz cok daha dusuk.

Merhaba daktır, ben de iki gün önce işten ayrıldım. 1 Ocak'tan itibaren çalışacağım, ekpssye ben de ilk defa gireceğim. Hangi ildesin sorabilir miyim?
thinkpad lisans olarak atanma şansımı neden düşük, bizden daha çok memur alınmıyor mu?

thinkpad bahsettiğin sorular zihinsel engelli grubundan girenler için geçerli.. Ben işitme grubundan girdim 2016 yılında sizin bahsettiğiniz gibi bir kolay soru görmedim.. Soruların zorluk derecesi engel gruplarına göre değişiyor.. En kolay sorular ise Zihinsel engelli grubundan girenlere soruluyor.. Ösym'nin sitesindeki zihinsel engelli grubu sorularına bi göz atın..

Amasya'da gireceğim.2012 den sonra ki soruları bulabilir miyiz? Ekpss geçmiş yılların soru kitabı var ama 2014 ve 2016 yı kapsıyor mu bi bilginiz var mı?

mabel.

kadro.png

Zamanın Ötesinde
dostum sen benim yazdigimi tam anlamamissin, tekrar oku. ben sinavin kolay oldugundan bahsetmis miyim? ortaogretim ve liseden girenlerin kesinlikle yerlesme sansi daha fazla diyorum. muhim olan osym'nin ezberlettigi o lüzumsuz konuları a'dan z'ye ezberlemek.

thinkpad engelli lisanstan sınava girenler ön lisans ve liseden çok daha düşük. Yani lisans olarak bizler avantajlıyız.

2018 ekpss sınavda cıkabilecek sorular herkes atsın çalışalım 3 4 ay kaldı sınava

Ekpss den cıkacak soruları herkes atsın buraya lütfen herkes çalışsın yüksek alalım şimdiden teşekkür ederim.

Sınav kayıtları ne zaman başlıyor ve nerden yapıcaz kayıdı

mabel.

Merhaba sorilarim herkese:

* hangi kaynaktan başlamamı önerirsiniz ben ilk defa ekpss'ye hazirlanacağim lisans düzeyinde alanim türk dili ve edebiyati

*düz memurluk icin ve öğretmenlik icin ayni sınava mı giriliyor?

Yargi yediiklim data.... kitaplarını inceleyenler de değerlebdirmelerini yazarsa çok güzel olur

Geçmiş yıllarda çıkmış sorular satılmıyor mu nereden ulaşabilirim elinde olanlar paylaşabilir mi lütfen

d0st daha önce normal kpssye girdiniz mi alt yapınız var mı?
Ben lisans için yediiklimin kpss yayınlarına hazırlanıyorum. Daha önce yediiklimin kursuna gitmiştim beğenmiştim.
ekpssde lisans ve öğretmenlik sınavı bir diye biliyorum.

mabel.

Girdim hocam konulara pek hakim olmasam da altyapım az-çok var akıllı adam kasım ayinda sadece lisans mezunları icin konu anlatımı soru bankası ve deneme çikarmış ilk etapta onun konu anlatımını almayı düşünüyorum şuan ama kararsızım daha bildik yayınevlerinden (yargı pegem data) tüm adaylar icin olan mi daha faydali olur yoksa akıllı adam sadece lisans mez. Icin yeni çıkardıgi bu kitap mı? (yazari şahide korkmaz)
fikri bilgisi tavsiyesi olan paylaşirsa çok mutlu olurum hayırli gunler...

You Tube de Ramazan Yetkin Hocanın -Tarih dersi videoları var..
Çok güzel anlatıyor. İzlemenizi tavsiye ederim :)

d0st youtubede benim hocam videoları var. Ayrıca sınava bir an önce başlayın, karar verin artık. Normal kpss yayınlarından çalışın.

2018 ekpss lise düzeyi pdf

2018de lise düzeyi işitmeden gircem olursa temelim zayıf konu anlatımı lazım pdf varmı kimsede tabi soruda yok bende çözmeye

Hızlı şekilde çalışmak lazım bide çıkmış soruları nerde bulurum ösyme baktım bikaçı var hepsi yok

Bide bu ekpss başka hangi sene olcak

çıkmış soruları bende arıyorum bi dahaki ekpss de 2020 de

Hmm aslan28 2020mi :( raporun yüzünden geç kaldım

Ösym vermemiş hepsini

flora19 evet 2020 nisanda raporu mart geç başvuru tarihine kadar çıkartıp başvuru yapabilirsiniz

aslan28 yetişirse gircem bakım şimdikine kısmetse hiç bilgimde yok:)

Daha heyet var

Çıkmış sorular kitabı varmış nette yok hiç

İnternette bulanınız varmı çıkan soruları

Bende yeni bobrek nakli oldum raporum 1 ay içinde yetişirimi acaba hastane kesin bir cevap veremiyor yetişirse geç başvuru ile lisans düzeyinde giemek istiyorum

emreylcn yazıcıdanmı çıkarttınız telde hafıza yok çünkü

Pdfler güzelmiş

şimdi başlasam günde 4 saat çalışsam yetiştirebilir miyim arkadaşlar :(

ZeDD

6 saate cikar biraz da alt yapin varsa rahat yetistirirsin.Ben de dün başladim calismaya.Sözelden baslayin.
Yediiklimin kalin tek bi kitabi var tüm konularin oldugu ekpss 2018 onu tavsiye ederim.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekpps

2005 ten buyana yayımlanan normal kpss kitapları elime geçti yaklaşık 50000 soru bankası bu kitaplar bizim ekps için çokmu ağır yada gereksiz bir çalışmamı yapmış olurum

EKPSS kaynak yediiklim !

Arkadaşlar EKPSS yediiklim almıştım. Tüm çıkmış sorular vardı. Onu bitirdim şimdi ne almalıyım? Matemaik düzeyim orta ,tarih iyi. Bunla kazanırsın diyeceğiniz bi kaynak var mı ? Bu arada öğrenim durumu ortaöğretim.

Üst Alt