Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Eylül 2022 aylıkları ve ödeme miktarları nedir?

Alo 144 dü aradım maaşların eylül itibariyle aylık olacakmış diye bize herhangi bi bildirim ve yazı gelmemiştir dediler ilerleyen günlerde ne olur belli değildir dediler cuma günü aradım

Haşim bey

kalem abla bu konuda kesin demişti ama bilmiyorum söylenen dedikodulara görede engelli aylıkları hep iptal olacakmış diyorlar

Nasil iptal olacakmis nerden aldiniz bu bilgiyi yardimci olurmusunuz

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 28.07.2018 tarihinde yapmış olduğunuz 1801330122 sayılı başvurunuz 06.08.2018 tarihinde ENGELLİ VE YAŞLI YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşları ile Engelli ve Muhtaç Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Yönetmeliğin 9 uncu maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca, engelli ve yaşlı aylıkları üçer aylık dönemler halinde Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında ödenmektedir.

Söz konusu talebiniz ile ilgili olarak Bakanlığımızca çeşitli çalışmalar yürütülmekte olup mevzuat çalışmalarının tamamlanmasını müteakip kamuoyu bilgilendirilecektir.

Bilgilerinizi rica ederim.

kim demiş iptal olacak diye milleti yanıltmayın kardeşim böyle söylenti'de yaymayın milletin zaten morelleri bozuk bir de siz asılsın dedikodu yapmayın

Rapor nedeniyle kesilen engelli maaşım haziran ayı ile tekrar uygulandı bayram ikramiyesi verilcekmi ve ne zaman ne kadar alırım %77 raporun var

@Kalem apla 2022 aylıgı yılda kaç defa fark yatıyor bide hangi aylarda yatıyor

Senede 4 defa alırsın

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayın HAŞİM GÜNEŞ,

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 29.07.2018 tarihinde yapmış olduğunuz 1801337225 sayılı başvurunuz 07.08.2018 tarihinde ENGELLİ VE YAŞLI YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşları ile Engelli ve Muhtaç Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Yönetmeliğin 9 uncu maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca, engelli ve yaşlı aylıkları üçer aylık dönemler halinde Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında ödenmektedir.

Söz konusu talebiniz ile ilgili olarak Bakanlığımızca çeşitli çalışmalar yürütülmekte olup mevzuat çalışmalarının tamamlanmasını müteakip kamuoyu bilgilendirilecektir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz. CİMER'E GİRİŞ Bu e-posta otomatik oluşturulmuştur, lütfen cevap vermeyiniz.
CİMER ile ilgili her türlü sorunuz için 150’yi arayabilirsiniz.

Engelli maaşı aylık olacakmı diye cimere msj attım bana bu cevabı yolladılar ilgililere duyrulur

kalem hanım simdi benim sormak istediğim ben haziran 2001 giriş 9 temmuz 2017 çıkışım ve 3850 gün pirimim var ve %46 vergi indirimimvar 5 nufusum var evim kira ve işsizim dayım olmadığı içinde neyazıkki işkura alınamıyorum ve askerlik borçlanmamı yapıp emekliolmak istiyorum şayet emekli olursam dediğinizgibi 5 nüfusla ben alacağim ortalama aylık 433 tl kişi başınamı yoksa hepsi dahilmi toplam aylık 433 tl mi yani butün aileye verilecek aylıkmı bu cevap verirseniz memnun olurum

Merhaba

Ben 65 özürlüyüm

90 günde aylık olmaz çatlar ölü engelli

Engellilere neden yok

Engellilerin en çok ihtiyacın var onlar ne yapacak?

Bu ülkede engelli insanlar önemsenmiyor dışarda hayat çok pahalı verilen. Bu engelli maaşları neye göre hesaplanıyor çok. Az bir maaş. Türkiyede milyonlarca engelli var verdikleri. Oy sayısıyla parti kurulur barajlar asılır. Bizimde aydan. Aya maaş almak hakkımız engelli kardeşlerim hakkımızı arayalım. 3 Ay niye bekliyelim bizimde hakkımız aydan. Aya maaş almak

Bu şikayet var 3 ay olmaz 1 ay olur.

Ülkeler Devlet engelli maaşları 1 aylıktır. Ülkeler Devlet her aylık ödenerek çok iyi yönetiyor.

Türkiye Devlet neden iyi yönetmiyor?

Türkiye Devlet iyi değil

Türkiye Devlet engelli maaş 3 aylık 90 gün çok ağır beklemek dalga geçti.

Tüm Engellilerimiz milyonlarca hep faturalar para ödemek bu durumu zorunda kesildi. para hiç yetmiyoruz.

Bize tüm engellilerimiz yazıklar olsun.

3 aylık yine aynı devam...

sıkıntımız var. bravo bravo

Ülkeler Devlet Türkiye Devlet Avrupa birliği aynı olmalı Engelli Maaşları her aylık 1 aylık ödenmelidir!

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar maaşlar 28 29 ağustosda hesaplara yatırılacak

Engelli aylıkları aylık olacak video burada
Cumhurbaşkanı ve bakanı engelli maaşları her ay ödenecek demiştiniz yalan söylediniz
Türkiye Devlet ve yönetim kötü yönetiyor.
Bu kötüdür
Türkiye Devlet iyi değil bu şikayet var.
Türkiye Ekonomi dolar yükseliş 1 dolar 5 tl çıkmış battı sonra 10 tl olacak batacak ekonomi krizde herşey pahalı pahalı tüm ürünleri ve faturaları dolar tl fiyatı çeviri olması gerekiyor yine devam.
hiç para yetmiyoruz.
https://youtu.be/lB7VaJP14VU

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalem ablacım eylülde 3 aylik alirsak %70 ve uzeri icin yaziyorum 1951 tl alcaz aylik olarak alirsak 650 tl alcaz fakat bir de 2 aylik farkla birlikte bi miktar yaziyosunuz 2055 tl gibi bi rakam eger maaşlar eylulde ayliğa dönerse bu iki aylik fark eylül ayinda mi verilir? Yoksa o da 3 e mi bölünür? o kismi anlayamadim yani eylülde 750 gibi bir rakam mi alitiz yoksa o farki da 3 e bolup 680 küsur gibi bir rakam mi aliriz eylul de gorcez gerci ama 2 aylik fark olayi kafami karıştırdı

Beyza92

Farkı 1 defa alırsınız ama şimdilik maaşın aylık olarak verilmesi sadece bir şehir dedikodusuyani belli bir şey yok ve bence eylülde 3 aylık alacagız..

malulen emeklilik

Umutadana01 kişi başına 487tl demişsiniz aydamı 3 aydamı eğer 3 ay ise demek oluyorki ayda kişi başına 162 tl yapar kişi başına doğrumu şayet öyle ise kişi başının yiyeceği kuru ekmek parası bilen değil saygılar

Son düzenleme:
2018 Eylül Engelli Aylığı Ne Zaman Yatacak ?

Eylük engelli aylığı maaşı 2022 ne zaman yatacak
kurban bayramı öncesi yatarmı ?

Kalem abla engelli maaşları bu sene kurban bayramından önce verilecek mi acaba bir bilginiz var mı ?

Hayır bize yine 3 aylık vereceklermiş 144 ü aradım aile sosyal politikalar bakanlığıni aradım biz üvey evladiz

Geçen yıl bende kurban bayramında aramıştım 144'ü bayramdan önce ödeme yapılacak mı diye hayır demişlerdi ama vermişlerdi bayram öncesi inanmayın ordakilerde bir şey bilmiyor bence verecekler bayramdan önce inşallah.

Bayramdan önce yatırsalar bizde ihtiyaçlarımızı gideririz

E devletten takipteyim gözükmüyor

efe1234

5-9 eylül tarihlerinde ablası.

doğum yılının yazarsan ödeme gununu yazarım buradan.

arkadaşlar bakanlıktan arkadaşımla ve kaymakamlığa gidip bizzat kendim sordum BAYRAMDAN ÖNCE MAAŞLAR YATMAYACAKMIŞ HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN BİZİ İNSAN YERİNE BİLE KOYMUYOLAR ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

Üst Alt