Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu 25.12.2018 tarihinde açılmış diyeceğim bu kadar )

Meclis 1 temmuzda tatil yapması gerekirken bu sefer tüm izinler iptal edildi. çalışmaya devam edecek milyonları ilgilendiren kanunların onaylanacağı belirtildi. İnşallah bizleri de unutmazlar.

Bize bunları yaşatanları Allah'a havale ediyorum. Sıkıntıdan kanser olacağım neredeyse..

Peki ne yapacaz şimdi var mı fikri olan

Ne yapalım bir fikri olan var mı

Arkadaşlar benim görüşüm dpb yada meclis farketmez BU İŞİ YAPACAK OLAN HÜKÜMET ZATEN VE BİZ HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ ÇOKTAN HAKETTİĞİMİZ ŞEYİ İSTİYORUZ Çok uzandı ve kabak tadı vermeye başladı Türkiye engelliler platformu da önce seçim dedi şimdi 1 temmuz artık günü güne eklemesinler ne yapacaksalar yapsınlar bence

Bencede artık yeter hem atama hemde kotanin %5 olması lazım mecliste okadar konu var ama bizimkisi yok neden ? Artık birşeylerin yapılması gerek !!!

1) Atanamayan engelli gurubu, 8 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşmeler yapacak. Verilen 10 bin atama sözünün tutulması,komisyonda bekleyen engelli kotasının arttırılmasıyla ilgili kanun teklifinin ivedilikle kanunlaşması gibi önemli konular görüşülecek.

2) Görüşmelerden olumsuz bir sonuç çıkması halinde grev hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla duyurulur. (Görüşmelerin 1 Temmuz'da yapılması haberini duyurmuştuk. Yaşanan organizasyon aksaklığından dolayı TBMM görüşmesi 8 Temmuz 2019 tarihine çekilmiştir.)

https://twitter.com/turkeydisabled/status/1144343090196557825
https://twitter.com/turkeydisabled/status/1144343126959710209

Bu allahın yazında psikolojimizi allak bullak ettiler ya.hakkımız olanı bize şükrettirerek verecekler ki vermeye niyetleri bile yok. Ölme eşeğim yaz gelsin. Madem ayın 8 i ne kadar bekleyecez sizden ricam ağzınıza bir parmak bal çalıp göndermesinler yine. Çünkü sabır kalmadı. Net bir tarih ve yüksek bir alım istiyoruz. İnşallah o güne kalmadan bir cvp verirsiniz

Az önce işsizlik yüzünden evlenme kararımızdan vazgeçtik. Bu gidişle hayatımızdan da vazgeçeceğiz. Dayanacak güç kalamdı.

Bence biz bu insanları fazla önemsemişiz. Ben artık kota artsın demiyorum atama olsun diyorum. Çünkü benim puanım 80 illa ki olur ama ben sonrakileri düşünerekten uğraşıyordum. Eğer onların umurunda değilse benim hiç değil. 134 bin sınava girenden 2504 kişi atandı geriye kalanlar uyuyun siz. devlet hakkınızı zarfa koyar kapınıza getirir bekleyin. Daha Twitter da gündem bile olamıyoruz. Çünkü uğraşan yok ki. Biz üç beş canından bezmişten başka. Yine yapılsın 2500 atama da görün anyayı konyayı.uğraşan arkadaşlar siz de kendinizi düşünün boşver in onu bunu

Ne gerekiyorsa yapalım anlaşılan o ki mücadele etmeden bize kapıları açmayacaklar. Boyle oturdukça daha da cok sey kaybedeceğiz. Hadi arkadaşlar yaşamak bizim de hakkımız devlet insanına hizmet etmekle mükelleftir hakkımızı arayalim. Sesimizi duyuralım meclise degil bakanın kapısına gidelimm.

Arkadaşlar hakkımızı gasp ediyorlar resmen. Hakkımız olanı bize vermiyorlar. Ya bir açıklama yapmak bu kadar zor mu allah aşkına? Açıklayın bari hergün deli gibi araştırmayalım kafayı yemeyelim bilelim en azından oturup bekleyelim ama yeter artık. Eğer meclise dpb'ye ya da başka bir yere gidilecekse ben her zaman geldim yine gelirim 89 puanla atanamadım artık delirmek üzereyim. Eğer gidilecekse diğer arkadaşlarımı da alıp gelirim

Sırf bir hareketlenme olur sesimizi duyururuz diye tweet hesabı açtım ama orada bile birlik olamadık. Ben atanacağımı sanmıyorum ortaöğretimde 81 puan aldım ve verilen kadro çok az olduğu için hayal gibi geliyor bana atanmak. Ama artık bizi duysunlar ve bir açıklama yapsınlar yeter kimseden sadaka değil hakkımızı istiyoruz

Biz bir olup sesimizi duyuramıyoruz ki. bu işi meclise taşıyacak engelliler federasyonu. Onlar bizim halimizden anlamıyor ki meclis nerden anlasın. Kaç atamadır diyanetin kadrolar boş kalıyor sağlığın kadrolar boş kalıyor ama almamak için hertürlü dümen dönüyor.

Benim hiçbir beklentim yok. Kolay kolay bize iş vermeyecekler. Bir güzel süründürecekler. Zaten ben doğarken şanssızdım.arabesk yapıyorum sanmayın gerçekten bazı insanların her şeyi zorla oluyor ben de onlardan biriyim

2019 EKPSS Atama Takviminin açıklanması için Cimer'e başvuralım.

hepinize müstehak bunlar :D ağzınıza kadar b.. batsanız yine iktidarı savunursunuz atama 2023 de olur bekleyin

Sabotaj

Bu sözünüze o kadar çok inanırım ki zira ben de onlardan biriyim. Haklısınız doğarken şanslı olmalı insan sonra ne yapsa boş oluyor

Sen nereye başvurursan vur ses çıkmayacak. Çünkü seni savunan yok. Dernekler sendikalar platformlar Nerde. Tek bir adım attılar mı aylardır. Yazıklar olsun size. Siz de AKP nin adamlarısınız. Dur deyince olduğunuz yerde kalakalıyorsunuz. İsterseniz atama bile yapmayın zaten içimizde o hevesi bitirdiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt