Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkuli kurum içi nasıl ya kesin mi ? Değilse hüsran olur kesin gibide gözükmüyor seçim öncesi bu kadar çok almadılar şimdi niye bu kadar çok alıYorlar

Mkuli
Söylediklerine inanmak istiyorum gerçekten buna ihtiyacım var. Kurum içi dediğiniz neresi hangi kurum

Sosyal Pol. müdür olan çevresi olan birinden aldığım bilgi eksik veya fazla %100 deme lüksüm olmazsa da 2017 yılını örnek gösterirsek Temmuz ayı atama ayı olacaktır rakamda 2019’un tek ataması olacağı İÇİN (süpriz bir Kasım olmazsa) 4000+ olması doğru bilgidir diye düşünüyorum ve 2020 Mart ayına da %99 atama olacaktır unutmayalım ki Allah sabredenlerle beraberdir inşAllah ay içinde bazı kardeşlerimiz güneşe kavuşan olacaktır hepinize şimdiden tercihleriniz de kolaylık diliyorum

Seçimlik bir durum yok kontenjan bellidir ki yeni sınava kadar zaten belli bir sayının ataması lazımdır ki Temmuz ayı sadece ekpss İÇİN değil kpss ve diğer sınavlar içinde genel bir atama ayı olarak gösteriliyor ben sabrımızı dik tutalım derim ha siyaset neresine değer bu işin %3’dem %5’e çıkmasına atananan - atanamayan her bir kardeşimiz her fırsatta bunu dillendirmesi de ayrı bir yarardır.

Allah gönlüne göre versin. Gördüğün üzere bu saatte uyanığım ve telefon elimden düşmüyor. Hala bir şey bulur muyum bir haber var mı diye. Sana güveniyoruz bu konuda. Aile ve sosyal politikalardan gelmişse doğru büyük ihtimalle. Hadi bakalım herkesin evine güneş doğsun, tabi seninkine de😊

Nedense benim de içimden kota artmayacak ama 4000 ve üzeri atama olacak diye geçiyor

4000+ bekliyorum çünkü 2019’un tek alımı olacaktır diye yoksa geçen yıl 2.500-2.500 iki atana yapılmıştı
Senin puanın kaç ve mezuniyetin?

4 Bin olsa da az yine kadro sayısı. bunların kura, ortaöğretim, önlisans, lisans dağılımları olacak zaten. 2019 ilk ataması yüksek olmalı. Meb yine Vkhi ve hizmetli olarak alır. Diyanetin kadrolarının çoğuda boş kalıyor. Sağlık ataması 2018 atamasında olmadı.
Sağlıktan kadro bekliyoruz ve alımlar nitelikli olsun inşallah.

Kesinlikle katılıyorum malesef sayı az ki her atamada ‘fazladan’ imam hatip kontenjanı açmaları da bilinçsizlik midir yoksa bilerek mi yapılıyor anlamış da değilim! boş kalıyor ve bir çok kişinin hakkı havada kalıyor.

mkuli

Diyanet yetiştirme yurdundakilere kontenjanı memur olarak vermişti. bize verilen kadroların çoğuda Diyanette memur olmalı. Müezzin ve kuran kursu öğreticisi de kadro olarak az olmalı. çünkü onların çoğu kadro da boşa çıkıyor.

nasıl yani kenan bey biraz anlatırmısınız rica etsem

54 puana kadar düşermi kenan abi

mkuli bey hacettepe üniversitesi harita kadastro önlisans halk eğitimde bilgisayar işletmenliği belgem varda abi 54 puan gelirmi

54 puanla hiçbir yere giremezsin 10 bin atama olsa bile giremezsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim 54 malesef ki düşük bir puan özellikle bu Temmuz ayı ataması İÇİN mümkün değildir ama Mart ayında yüksek sayıda alım olursa ve ŞANSA kimsenin tercih etmediği bir yeri edersen bir ihtimal ama İnan çooook zor birseydir tavsiyem 2020 Nisan ayı sınavına oturup çalış derim ha eğer imam hatip mezunu olsaydın o puanla atardın :)

Ben önlisans maliye mezunuyum 80 puan aldım ama raporumun zamanı bitti sıkıntı olur mu atamada

Raporu güncelle sağlık kuruluna giderek 80 puan bu aydaki atama İÇİN belirlenen sayıda olması halinde yüksek ihtimaldir atama diye düşünüyorum

Temmuz ayı içinde diye duyum alındı %100 deme lüksüm olmazsa da büyük ihtimal veriyorum sayı konusunda da aynı şekil

mkuli abi anlayamadımda kimsenin tercih etmediği bir yeri edersen biraz bahsedermisin

mkuli

Teşekkür ederim inşallah olur ama daha rapor çıkmadan atama olabilir mi cunku başladım almak icin

ORTAÖĞRETİM
EKPSSP1 Puanı73,25448
ATANMA ŞANSIM VARMI ARKADAŞLAR

lise sınavından 86.5 puan aldım. Önümüzdeki atamada atanma şansım var mı?

arkadaşlar harita kadastronun ekpss nin istatistik verileri nasıl ulaşabiliriz atama puanlarını önlisans

Engin açıkcası ‘ihtimali çok çok düşük şans işi’ diyelim ve bekleme derim %1 ihtimal gibi birsey 2020 sınavına çalış derim

Bir kere sınava girmişsin tercih esnasında raporla işin yok ama tercih edip kazandıktan hemen sonra evraklar isteniyor zaten işte o vakit raporun tamamlanmış olmalı

KCETAS ek sertifikaların yoksa alım sayısına bağlı sıralaman önemlidir Temmuz ayı İÇİN ihtimal çok gözükmezse de Mart ayı ataması İÇİN ihtimalin daha yüksek olacaktır HERKES için önemli olan ne kadar çok kişi alınırsa o kadar şansımız artacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt