Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal Pol. müdür olan çevresi olan birinden aldığım bilgi eksik veya fazla %100 deme lüksüm olmazsa da 2017 yılını örnek gösterirsek Temmuz ayı atama ayı olacaktır rakamda 2019un tek ataması olacağı İÇİN (süpriz bir Kasım olmazsa) 4000+ olması doğru bilgidir diye düşünüyorum ve 2020 Mart ayına da %99 atama olacaktır unutmayalım ki Allah sabredenlerle beraberdir inşAllah ay içinde bazı kardeşlerimiz güneşe kavuşan olacaktır hepinize şimdiden tercihleriniz de kolaylık diliyorum
Seçimlik bir durum yok kontenjan bellidir ki yeni sınava kadar zaten belli bir sayının ataması lazımdır ki Temmuz ayı sadece ekpss İÇİN değil kpss ve diğer sınavlar içinde genel bir atama ayı olarak gösteriliyor ben sabrımızı dik tutalım derim ha siyaset neresine değer bu işin %3dem %5e çıkmasına atananan - atanamayan her bir kardeşimiz her fırsatta bunu dillendirmesi de ayrı bir yarardır.
Allah gönlüne göre versin. Gördüğün üzere bu saatte uyanığım ve telefon elimden düşmüyor. Hala bir şey bulur muyum bir haber var mı diye. Sana güveniyoruz bu konuda. Aile ve sosyal politikalardan gelmişse doğru büyük ihtimalle. Hadi bakalım herkesin evine güneş doğsun, tabi seninkine de
Nedense benim de içimden kota artmayacak ama 4000 ve üzeri atama olacak diye geçiyor
4 Bin olsa da az yine kadro sayısı. bunların kura, ortaöğretim, önlisans, lisans dağılımları olacak zaten. 2019 ilk ataması yüksek olmalı. Meb yine Vkhi ve hizmetli olarak alır. Diyanetin kadrolarının çoğuda boş kalıyor. Sağlık ataması 2018 atamasında olmadı.
Sağlıktan kadro bekliyoruz ve alımlar nitelikli olsun inşallah.
Kesinlikle katılıyorum malesef sayı az ki her atamada fazladan imam hatip kontenjanı açmaları da bilinçsizlik midir yoksa bilerek mi yapılıyor anlamış da değilim! boş kalıyor ve bir çok kişinin hakkı havada kalıyor.
Diyanet yetiştirme yurdundakilere kontenjanı memur olarak vermişti. bize verilen kadroların çoğuda Diyanette memur olmalı. Müezzin ve kuran kursu öğreticisi de kadro olarak az olmalı. çünkü onların çoğu kadro da boşa çıkıyor.
Kardeşim 54 malesef ki düşük bir puan özellikle bu Temmuz ayı ataması İÇİN mümkün değildir ama Mart ayında yüksek sayıda alım olursa ve ŞANSA kimsenin tercih etmediği bir yeri edersen bir ihtimal ama İnan çooook zor birseydir tavsiyem 2020 Nisan ayı sınavına oturup çalış derim ha eğer imam hatip mezunu olsaydın o puanla atardın
Engin açıkcası ihtimali çok çok düşük şans işi diyelim ve bekleme derim %1 ihtimal gibi birsey 2020 sınavına çalış derim
Bir kere sınava girmişsin tercih esnasında raporla işin yok ama tercih edip kazandıktan hemen sonra evraklar isteniyor zaten işte o vakit raporun tamamlanmış olmalı
KCETAS ek sertifikaların yoksa alım sayısına bağlı sıralaman önemlidir Temmuz ayı İÇİN ihtimal çok gözükmezse de Mart ayı ataması İÇİN ihtimalin daha yüksek olacaktır HERKES için önemli olan ne kadar çok kişi alınırsa o kadar şansımız artacaktır.