Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkuli abi benim raporum var sürekli çalışabilir %45 abi

özel kurs buldum mkuli abi ders çalışmak için ücretsizmiş özel eğitim okulu engelliler için meb bağlı

Olur güzel olur bol bol deneme çöz tarih, anayasa, coğrafya ezber zaten not tutarak çalış Türkçe ve mat içinde sık sık benzet sorular çöz öncesinde ya kurs ya da YouTube kanallarından da dersleri dinleyebilirsin. 7-8 ay var çalışmaya başlarsan Allah’ın izniyle emeğini alırsın kardeşim

Sambacı’ lise alımları genelde az oluyor umarım yüksek tutulur puan kötü durmuyor ama sıralamanı bilmediğim için net birsey diyemiyorum doğru bir tercih listesi oluşturman gerekecek kardeşim

@mkuli banada yardımcı olur musunuz 2018 sınavından ortaogretim 87 aldım ilk atamada tercih verdim ama atanamadim aylardır boşum daha yeni iskurda yaşadığım ilde ilan çıktı gıda tarım hayvancılık Bakanlığı büro işçisi diye aradım evrak işi dediler başvurdum bende kurayla alınırsam puanım yanmaz mı iskura kayıt yaparken öyle demişlerdi ve sizce olası bi atamada atanma şansım nedir ? Yanitlarsaniz çok sevinirim teşekkürler
@sambacı puanlarimiz yakın siralamaniz kaç ?
@mkuli doğru tercihten kastınız nedir benim ilk atamada yaşadığım ili en başa olmak üzere yazdım ve birkaç buyuksehirde memurluktan sonra Doğudaki illeri yazdım sonlarda da bi kaç hizmetli yazdım ama gelmedi nerde hata yapmışım acaba

Bu arada benim sıralamam 1414

İlk atamada 500 küsür ortaöğretim alımı olmuştu düz mantıkla bakınca 800-900 sıra var sana yani 4200+’dan yaklaşık 900’ü ortaöğretim olursa atama ihtimal doğmuş oluyor

İŞKUR da evet alımlar da oluyor başvurmaktan kaçınmayım yanlış bilgi de vermek istemem ama benim bildiğim yanması gibi birsey söz konusu olamaz başvurursun oldu ya da olmadı zaten olursa iş sahibi olacaksın zaten dönüp tekrar atama bekleme derim o yüzden başvurayım puanım yansın yoktur öyle birsey...

İlk atama da önlisansdan 700+ alınmıştı sizin için bakarsak önlisans İÇİN yaklaşık yeni 1000 kişilik alımda (ben ortalama 1200 kişi falan bekliyorum) atananlardan biri olmuş olursun sende hayırlısıyla

mkuli bey tercihlerde kimsenin gidemeyeceği yerleri nasıl yazabiliriz biraz anlatırmısın rica etsem

mkuli teşekkür ederim sizcede 4200 de lisans onlisans ve ortaogretime kaçar kadro açılır tahmininiz nedir

2019 da atama ne zaman yapılacak bilgisi olan var mı yada en yakın sınav tarihi ne zaman ????

Nereye varacak bizim sonumuz ???

evet çok merak ediyorum nereye varacak bizim sonumuz yaş oldu 30 iş yok güç yok para yok yok oğlu yok artık dayanacak gücüm de kalmadı. çıldıracam cinnet geçirecem dayanamıyorum hayatta işsizliğin parasızlığın yükü altında eziliyorum... :( :(

Arkadaşlar inşallah temmuzda atama olur çok istiyorum ama bence kendinizi çok endekslemeyin temmuza çünkü sadece birinden bir duyum alınmış çok umutlanırsak bence hayal kırıklığına uğrayabiliriz kesin bir şey yok ortada

isyankar_

kesin demedim sadece burda bir arkadaşımız temmuz ayında atama için klavuz yayımlanacağını söylemiş sayı da 4200 dedi kesin die bişe yok 90. sayfada yazıo

Engin kardeşim şöyle söyleyeyim sana 54 puanla bu kadar az sayıda atanmak ‘mücize’ Özet geçersek...

Tahminim 1700-1300-850-350 şeklinde olabilir aşağı yukarı sayı 4200 olursa tabi

İsyankar’ kardeş en yakın atama bu ay içi diye bekleniyor inşallah yeni sınav ise 2020 nisan diye düşünülüyor.

Sabırlı olmak lazım kardeşim evet kesin resmî açıklama gelmedi daha sadece ihtimali yüksek görünüyor alınan duyum ile ve geçmiş yıllara bakıldığında ki mantıklı bakınca 2019 ataması şarttır binlerce insan 2018 sınavına boşuna girmedi en uygun tarih olarak görünüyor bende sizler gibi bekleyenlerdenim çıkıp yetkili birinin en azından bir açıklama yapmaması da ayrı bir olay tekrar söylüyorum ‘çevresi olan sosyal pol. aktif rol oynayan bir abimizden duyduğumu aynı yolda bekleyen insanlarla paylaşmak istedim ve kim ne duyum alıyorsa paylaşmalıdır’ ki bence mantıkla da uyuşuyor tariih-sayı hayırlısı deyip sabırla bekleyelim.
((Öyle ya da böyle yeni sınava kadar 2 atama olmalıdır))

Günaydın arkadaşlalar ortaöğretim 89.66 sıralama 686 benimde şansım varmı sizce

Merhaba arkadaşlar;
Aranıza yeni katılıyorum.Puanım ortaöğretim 87.4 bilgisayar işletmenliği sertifikam var.BU puana düz memurluk gelirmi ,hizmetlide yazmalımıyım sizce?
teşekkür ederim

Hizmetli puanları hep yüksek kapattı özellikle ortaöğretim. 85-90 nitelikli alımlar 79-85
ortaöğretim teknisyen,tekniker, sağlık, diyanet gibi nitelikli alımlar da 60-79
Lisans ve önlisansta bazı kadrolar boşta kalıyor. fakat Memur tercihleri yüksek kapatıyor. 80-90
Vkhi de aynı şekilde. niteliği olmayan düz tercih yapacakların hizmetli, memur gibi puan olarak yüksek alması gerek. çünkü bu şekilde çok tercih yapan olduğu için yüksek alanlar atanacak.
Hizmetli olarak tercih yapacaklar sağlık durumunu göz önünde bulundurmalı. Meb özellikle okullarda çalıştırdığı için zorlananlar oluyor. ilerde memurluk için çoğu kişi tekrar sınava giriyor. yükselme sınavları da her zaman yapılmıyor.

Sezinsıla’ ilk atamada zaten 500+ alınmıştı 2. atamada yerleşirsiniz çok büyük ihtimalle

Mbs91888’ kardeşim sıralaman önemli kaç bilmiyorum ilk 1000 içindeyse yukarıda da yazdığım gibi zaten ilk atamada 500+ alındı 2. de de o kadar alınır ve yerleşme ihtimaliniz var sertifika olması güzel ama ortaöğretim düzeyinde bilgisayar işletmeni açarlar mı bilemiyorum çoğunluk hizmetli açılıyor ki hizmetli bile ilk atamada yükseklik puanla kapattı ama tabiki Özel nitelik açışından önceliğin olur sıralaman iyiyse şansın yüksek olur zaten

İlk atamada doğal olarak öncelik yüksek puanlılar atandı lisans kaç ile kapattı hatırlamıyorum ama önlisans 82-81’lere inmişti.

Kardeşim KPSS ile ilgili haber bu yani bizlik değil inşAllah EKPSS ataması da Temmuz’da olacak...olmalıdır!

mkuli

Bir şey daha sorayım arkadaşım duyum aldığın kişi aile sosyal politik. İl müdürlüğünde çalışan biri mi yoksa bakanlıkta mı bakanlıktaysa doğru olması daha kesindir diye düşünüyorum

valla benimde sabrım kalmadı artık ne özel de nede devlet de istediğimiz gibi iş bulamıyoruz nereye varacak bu işin sonu ... :( :( :(

DPB kapanacak 4 gün sonra. topladığı kontenjanları yayınlıyor gibi kpss önümüzde ki hafta yayınlanıyorsa büyük ihtimal bizim kontenjanlar da yayınlanır. temmuz ayı içinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt