Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkk😫

Dpb 4 gün sonra kapanıyor

Daha branş bazında sıralamalar bile güncellenmedi arkadaşlar...

2018/2 atamasindan önceki sıralama görünüyor hala. Yerlesenlerden sonra güncellenmedi

WhatsApp grupları kurmayın arkadaşlar. Çünkü WhatsApplık bişey yok ve kalmadı

bencede arkadaşlar whatsaplık bir şey yok daha henüz ekpss 2019/1 belli olmadı devlet personel başkanlığı dediki bize bilgi verilmedi diyor ben görüştüm arkadaşlar

Arkadaşlar az önce bir arkadaş bu ay içerisinde 4000 Bin 5000 Bin civarında alım olacağını söyledi kaynağı TBMM ve dpb imiş

sadece resmi siteden takip edin diyor ve haberlerde yayınlanacakmış resmi site devlet personel başkanlığı ve ösym sitesi

ösym de diyor bize söylemediler diyor ben görüşüyorum günlük yada aylık

İnşallah salı günü meclis e gidecek olan arkadaşlar dan hayırlı haberleri alırız

Bu bilgiyi veren arkadaşımız tanıdığı vasıtasıyla Bilgi edinmiş zaten salı günü meclis e gidecek olan arkadaşlar dan birisi

Karakuzu
Nerden duydun? Ciddi misin. Benim de içimden gelecek haftaiçi bişeyler çıkacak 4000 üztü alım olacak gibi geliyor hep

Sabotaj kardeşim Facebook ta engelliler grubu var orada yılmaz güzel kardeşimizin paylaştığı bir haber.bana çok inandırıcı geldi.bende burada paylaşmak istedim.

Sabotaj geçenlerde paylaştığın yorumun aklıma geldi benimde aynı senin gibi hayatım da herşey zor olmuş tur.ama umudunu kaybetme mutlaka sonunda olacaktır.bende senin gibi 80 puanla beklemekteyim.gecen atamayı bilipte isaretleyemedigim soruyla kaybettim

Karakuzu
Kısmet kardeşim😊eğer ben de bildiğim soruyu yanlış anlayıp işaretlemeseydim şuan atanırdım senin gibi ben de. Hangi liman gelişmiştir yerine gelişmemiştir diye anlamışım. Demek Allah kol kırarsa yeni bir kol verecek demektir unutma. Diğer atama olsaydı çocuğum bebekti perişan olurdu. Şimdi ise konuşmaya başladı en azından anlamaya başladı. Bırakabilirim. Bir de bu atama yüksek olacak gibi. Diğer atama da istemediğimiz yerlere atanırdık ama bu atama yüksek olursa Allahımın izni ile çoğumuz gideriz. Sabırsızlıkla haftaiçini bekliyorum

Olsun arkadaşım. Bu hayatta tmkezlemeseydik güçlenmezdik. Belki sınava girip 50 pn alırdık. Biz çalıştık hak ettik tadını gani gani varacaz çünkü kendi başarımız. Bize çok tatlı gelecek. O mutluluk bize yeter

Sabotaj kardeşim Allah gönlüne göre versin seni sürekli formda görüyorum sabret çok az kaldı inşallah istediğin yere Ataman olur bende senin gibi hergun takip ediyorum umarım kısa sürede hayallerimizi kavuşuruz

Engelli öğretmen atama takvimi ne zaman belli olacak haberi olan varmı

arkadaşlar bu haberi yeni okudum ben siz de bir bakın isterseniz

EKPSS Kadrosu Kapsamında 9 Bin Memur Alınması Bekleniyor

EKPSS Kadrosu Kapsamında 9 Bin Memur Alınacak.Başvuru koşullarının neler olduğunu ve hangi alanlarda alım olduğunu sitemiz aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklanan engelli memur kadroları için devletin farklı kurumlarına toplamda 9 bin 379 engelli memur ataması yapılacağı duyuruldu. Kılavuz ve alım ilanın henüz açıklanmadığı alımlarda gözler açıklanacak olan tarihe çevrilmiş durumda. %3 oranında engeli bulunan adayların başvurabileceği kamu kurumları ve açık kadrolar ise şu şekilde yer almaktadır:

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 6.167 kişi,
Diyanet İşleri Başkanlığında istihdam edilmek üzere toplamda 1.606 kişi,
Adalet Bakanlığı'na yapılacak olan alımlarda 506 kişi,
Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 204,
Son olarak ise Dışişleri Bakanlığı'nda istihdam edilmek üzere 73 kişilik kadro bulunmaktadır.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında ilan edilen istatistiklerde toplamda 9 bin 379 kişilik engelli kadrosu bulunduğu bu boş kontenjanlara alımların ise 2019 yılı içerisinde gerçekleştirileceği ifade edilmişti. Haziran ayı itibari ile 2019 yılının üçüncü çeyreğine girilirken bu boş kontenjanlar için herhangi bir kılavuz ve kadro ilanı ise henüz yayınlanmadı.

Birçok engelli adayın merakla beklediği engelli memur kadrosu için en kısa zamanda ilanın yayınlanası bekleniyor. Açıklanan kadrolar kapsamında en çok açık kadronun Milli Eğitim Bakanlığı'nda olduğu görülmekle birlikte en az alım yapacak olan kurum olarak ise Dışişleri Bakanlığı görülmektedir. Henüz bir açıklama yapılmayan boş kadrolar kapsamında 2019â'un en geç sonuna doğru ilanların yayınlanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 16:52
isinolsa 'dan alındı...

Net olarak bir sayı olmamasına rağmen kimi kaynaklar 7-8 bin atama yapılacağını söylerken kimileri 4-5 bin atamadan bahsediyor. Bir diğer şekilde dpb nin bu kadar geç kalması kadro sayılarının yüksek olacağı ihtimalini veriyor. Tabi yine sevinçler kursakta kalacak bundan hemfikiriz ortaöğretim en düşük kadro sayısını alarak 85 puanları bile yakacak gibi gözüküyor. Diyanet kadrolarının çoğu yer işgali olduğundan bu sefer azalış göreceğimizi tahmin ediyorum. Son olarak ortaöğretim kadrolarında artış olmazsa eğer çoğu ortaöğretimden girenlerin emeklerinin heba olacağının kanıtı olacağından hiç şüphem yok umarım böyle bir hata yapılmaz...

Üzgünüm sağlıkçı arkadaşlar. Galiba yine size atama olmayacak ki sizin verdiğiniz bir uğraş yok. En fazla alım teknik olmayan bölümlerden olacak. Milli eğitime özellikle

Bir saglikçi olarak 87 puanla bekliyorum.ilk tercihte meb yazmak istemedigim icin ama bakiyorumki engelli kontenjanı sagliktan dolmuş bu yuzden simdi yapilacak ilk 2019 atamasinda meb yazicam.Boşuna 7 aydir bekledim tercih etseydim şuan çalisiyordum Allhin izniyle meb de.Yani sagliktan alim olacagini zannetmem çunku engelli kontenjaninda saglik kadrosu dolu saglikci arkadaslar beklemeyin derim.

gizembayramoglu

Bir kere bu saçma bir haber önceden boş kontenjanlar açıklanmıştı onları aynen alıp haber yapmışlar çok komik Sağlıkçılardan alım olmayacak diyenlere kulak asmayın 30 000 sağlıkçı alınacak ilk etapta 12 000 30 000 nin %3 ü 900 eder ki bu en az sayıdır 16 aydır da beklemize de göz önünde bulundurulduğunda sağlıkçılardan 1000 ve üzeri alım yapılır diye düşünüyorum sağlıkçı arkadaşlar bir şey bilerek söylemiyorum bunu tahmiN ediyorum arkadaşlarım umudumuzu kaybetmeyelim mücadelemizi verelim Allah ın izniyle bizler de atanacağız İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

%3 kontenjan fazlası bir çok bakanlıktan alınmış internetten inceledim Orman bakanlığı mesela o yüzden sağlıkçı arkadaşlar moralinizi bozmayın

Bunu haber yapmışlar işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt