Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
conqueror0640

İyi o zaman Onun da yansıyacağını düşündüğümüzde yüksek bir rakamı hak ettiğimiz görünür zaten yüzde 3 almak zorundalar atanacağız inşallah

Sağlıktan engelli ataması olacağını düşünmüyorum. Sen ne düşünüyorsun onu bilmiyorum.30 bin atama olacak diyorsun. Sen benim ne demek istediğimi anlamadın galiba. Ben engelli atamasında sağlıkçı alınmayacak dedim. Alınacağını düşünmüyorum

Sağlık atamaları tamamlandığı zaman gelecek sezon kontenjanlara yansıyacaktır. Umarım sağlıkçılar ve de ortaöğretimler hakkı olan sayıyı alabilir. Yapılacak yeni atamada ortaöğretime 1200 ve üzeri kontenjan açılır umarım yoksa dediğim gibi 85 puan alanlar bile açıkta ...

Özlem Aydın

Onlisansta lise lisans hepsi var burada. Ben 2018 te onlisanstan girmistim. Seneye lisanstan girmeyi dusunuyorum

Bu alımda yine sağlıkçıları almazlarsa cidden bizler için çok sıkıntı olacak umarım olur yani inşallah

Sabotaj

Sağlıkcılardan alıp veremediğin ne arkadaş

Sen kimsinki atama olmayacak deyip milletin umudunu kırıyorsun

Çok fazla değil 50 kişi toplanabilseydik bugün yasada kontenjanda hallolmuştu ama ..

urfalı33 arkadaşım yerinde olsam cevap bile vermezdim Bir insanın kalbinin temiz olması çok önemli Urfalı33 arkadaşım yüreğini ferah tut Allah bizim içimizi biliyor Biz dua edelim inşallah atanacağız lise önlisans yada lisans hepimiz atanırız İnşallah

fztahmetygc

Amin inşallah ama böylesi insanlar yüzünden birlik olamıyoruz

Biz hepbirlikte olsun diye çırpınırken böylesi insanları anlamıyorum yani eline ne geçiyor

Adam dusuncesini aciklamis veriler ortada saglik bakanligi kadrosu dolmuş %3 luk kota.Bende 87 ile bekliyorum ama alim olcagini zannetmiyorum sagliktan.Adamlar verikeri aciklamis zaten 2019 boş kadrolari.Bakarsaniz anlarsiniz burda kalp kirmayin Insallh herkes atanir🙂

Urfalı33
Sizin aklınız başınızda mı ya. Benim sağlıkçılarla ne alıp veremediğim olabilir. Benim eşim de sağlıkçı ve atama bekliyor. Ben sizin düşmanınız mıyım ya da benim cebimden mi çıkacak maaşınız. Keşke bütün herkes atanda. Resmen çatmak için yer arıyorsunuz. Arkadaş 30 bin alımdan bahsetmiş ben de o kadar engelli sağlık alımı olmayacak demişim. Yalan mı kardeşim y. Zaten en çok alım sağlıkta oluyo biz konuşmuyoruz siz atarlanıyorsunuz

Sabotaj

senin aklın başında değil herhalde yazdığın yazıya bak öyle konuş

Hem sanane sağlıktan alım olup olmadığı

Biz sağlıkcılar bir umut bekliyoruz

Senin bölümün hakkında sağlıkcılar yorum yapıyormu

Sen çatacak yer arıyorsun

12 bin sağlıkçı ağustosta alınıyor eylül ekim gibide geri kalanı bakan açıklama yaptı haberi oku öyle yorum yap

Arkadaş haklı 30 binin %3 kaç hesapla

Burda millete laf edeceğine atama yapılması için etkinliklere katıl

SABOTAJ burda sağlıkçılar hakkında yorum yapacağına Yarınki türkiye engelliler platformunun meclis etkinliğine gel katıl

Orda ne diyeceksen söylersin

https://twitter.com/turkeydisabled/status/1144343126959710209?s=21

Görüşmelerden olumsuz bir sonuç çıkması halinde grev hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla duyurulur. (Görüşmelerin 1 Temmuz'da yapılması haberini duyurmuştuk. Yaşanan organizasyon aksaklığından dolayı TBMM görüşmesi 8 Temmuz 2019 tarihine çekilmiştir.)

Atanamayan engelli gurubu, 8 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşmeler yapacak. Verilen 10 bin atama sözünün tutulması,komisyonda bekleyen engelli kotasının arttırılmasıyla ilgili kanun teklifinin ivedilikle kanunlaşması gibi önemli konular görüşülecek.

2018 ikinci atama da sağlıkçı alımı olmadı. 2018 kadroları dolu dediler.
Şuan için Normal Kpss'nin alımı için Sağlık Bakanlığı Kontenjanını açıkladı. Bu veriler yeni olduğu için büyük ihtimalle Engelliler içinde kadro ayırmış olunması gerek.
Sağlıkçılara atama olmaz lüksünde bulunmayalım, Lütfen! burada ki herkesin amacı atanmak.
hepimiz emek veriyoruz inşallah herkeste emeğinin karşılığını alır.

Arkadaşlar Sayıştay başkanlığı 4 lisans mezunu engelli alımı yapıyor ilgilenenler bi baksın derim. (Yazılım, bilgisayar, elektronik müh...)

https://www.kamupersoneli.net/amp/k...onel-alimi-2019-agustos-ta-12-bin-h76350.html
Arkadaşlar burada engelli diye belirtmemiş ama bu kadar alım yapılacaksa eğer, mutlaka engelli sağlıkçılar da alınacaktır. Ağustos eylül ve ekim aylarında yazıyor. Bu arada burada hepimiz mağduruz lütfen birbirimize destek olalım birlik olalım tartışmayalım hepimiz aynı durumdayız. Ben sağlıkçı değilim ama sağlıkçı arkadaşlarım için de mücadele veriyorum

Engelli platformunun TBMM ziyareti hakkında bir haber var mı arkadaşlar. Bugün de çok durgun vallahi bünyem almıyo artık

Ben de umut kalmadı 87 puanım yanacak ona üzülyorum işsizlik bir yandan

Yemin ediyorum bende de zerre kadar umut kalmadı. Yazık günah oldu bize ya

Umutsuz olmayın ben de 89 puanla atanamadığımı öğrendiğimde bütün umudum bitmişti ama bu bizim hakkımız vermek zorundalar öyle ya da böyle 2019 yılı bitmeden bu atamayı yapmak zorundalar. Çok bekledik sabrettik biraz daha dayanalım arkadaşlar elbet emeklerimizin karşılığını alırız. Bu arada gerçekten merak ediyorum meclise gidenler bi şey söyleseler keşke

Madem atanamiyorum bari yüksek lisansa başvurayım dedim o da olmadı😃
Artık sinirden gülmeye başladım.

Bu bakan bu iş olmuyacak..platformu beklemeden derhal greve başlamayılız..sınava giren tüm arkadaşlarımıza çağrımızdır..

Kaybedecek hiç bir şeyimiz yok...TÜM ŞEHİRLERDE HERKESİ VALILIK ÖNLERİNE DAVET EDİYORUZ...

Tahminimce bu ay içerisinde yaklaşık 4000 atama yapılır ve 2 atamayla bitirirler. Yani 2018 sınavı için toplamda 6500 kadro verilmiş olur şu ana dek en düşük kadro sayısı olur . Kontenjan %5 falan olmadıkça bu iş olmaz. Puanlar da bi işe yaramadan çöp olacak bu gidişle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt