Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skolyoz23

bu ülkeye din satan adamlar lazım zaten yine dolduracaklar imamları 5 mühendis 1000 imam alırlar

Zehra zümrüt Selçuk un takip edip bildirimlerini açıp her tweetinin altına isteklerimizi yapalım ben bunu yapmaya çalışıyorum sizlerde lütfen destek olun bu hepimizin meselesi

*yazalım

1 milyon kişinin girdiği kpss sınavında Lisans'tan 630, Önlisans'tan 254 ve Ortaöğretimden 130 kişilik kadro açmışlar benim ekpss den umudum kalmadı bize 300 kişi falan açarlar 1 sene boşuna beklemişim hakkımı helal etmiyorum memurluk işi torpil işine dönmüş

Benim bransimda normal kpss den 11 kişi aliyolar saka gibi. Ekpss de heralde 1 yada 2 kişi alırlar artık.

isyankar_ liseler için nitelikli kadro yok denecek kadar az açılıyor :( normal kadro bile açmıyorlar liseden. 85 puan alanlar bile atanmazsa ben bu işten vazgeçiyorum

Engelliler platformu milletvekili hacı Ahmet Özdemir’in 10 bin atama sözünü acaba tekrardan hatırlattılar mı

Puanım 76 Adalet öğretmeniyim..sizce öğretmenlik atamasında şansım var mıdır Arkadaslar

yalnizadam

yahu ben devlet işini geçtim özelde bile doğru düzgün iş bulamıyoruz arkadaş nereye varacak bu işin sonu Allah kahretsin intihar edecem yeminle....

Sabrediyoruz sabrediyoruz umarım artık bir hal çaresine bakarlar binlerce memur alınıyor bi sefer de bizler için birşeyler yapılsın
Ogz02 engelli öğretmenler için söz verildi diye biliyorum

2 milyon kişinin girdiği sınava 1000 kadro verdiilerse biz çok bir kadro beklemeyelim

Biri yazmış engelli öğretmen alımı olsun diğer engellilerin önünü açalım
Sanki bir önceliği var bütün herkes engelli

Lisansın 80 e kadar düşmesi öğretmen atamalarıda etkilemiş olabilirmi arkadaşlar sonuçta 1000 kişi alındı oda 800 küsür yerleşti ilginç

Lise mezunu hemşireyim 81 puanla brans sıralamam 1 olmasına rağmen hala atama yok üstelik özellerde bile iş imkanı yok umudum tükendi artık

arkadaşlar birlik olup sesinizi duyurmanız lazım, açlık grevi olur başka bir şey olur ama durmayın harekete geçin

benim tahminim eylül sonuna doğru tercihler çıkar ve 2000 2500 arası bir alım yaparlar diye tahmin ediyorum

Rabbim emek verip bekleyen tüm kardeşlerimin en yakın zamanda atanması dileğiyle

Arkadaşlar bir arkadaşım 94 puan ile adalet bakanlığına memur olarak atandı fakat güvenlik araştırması 6.5 ay sürdü.Mebde veya sağlık bakanlığındadamı bu kadar uzun sürüyor.

mebs91888

Sanki alım çok fazla da kurum beğenmekten başka bir sorunumuz kalmadı, lise için 1. alımlarda 3 kurum alım yaptı, sağlık bakanlığında soruşturma 1 ay sürse bile açılan kadroya göre tercih vermekten başka şansınız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt