Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zehra zümrüt Selçuk un takip edip bildirimlerini açıp her tweetinin altına isteklerimizi yapalım ben bunu yapmaya çalışıyorum sizlerde lütfen destek olun bu hepimizin meselesi
1 milyon kişinin girdiği kpss sınavında Lisans'tan 630, Önlisans'tan 254 ve Ortaöğretimden 130 kişilik kadro açmışlar benim ekpss den umudum kalmadı bize 300 kişi falan açarlar 1 sene boşuna beklemişim hakkımı helal etmiyorum memurluk işi torpil işine dönmüş
isyankar_ liseler için nitelikli kadro yok denecek kadar az açılıyor normal kadro bile açmıyorlar liseden. 85 puan alanlar bile atanmazsa ben bu işten vazgeçiyorum
Engelliler platformu milletvekili hacı Ahmet Özdemirin 10 bin atama sözünü acaba tekrardan hatırlattılar mı
Sabrediyoruz sabrediyoruz umarım artık bir hal çaresine bakarlar binlerce memur alınıyor bi sefer de bizler için birşeyler yapılsın Ogz02 engelli öğretmenler için söz verildi diye biliyorum
Arkadaşlar bir arkadaşım 94 puan ile adalet bakanlığına memur olarak atandı fakat güvenlik araştırması 6.5 ay sürdü.Mebde veya sağlık bakanlığındadamı bu kadar uzun sürüyor.
Sanki alım çok fazla da kurum beğenmekten başka bir sorunumuz kalmadı, lise için 1. alımlarda 3 kurum alım yaptı, sağlık bakanlığında soruşturma 1 ay sürse bile açılan kadroya göre tercih vermekten başka şansınız yok.