Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes kendi şehrin vekiline mesaj atsın konuyu Meclis’te gündeme getirmesini rica etsin

2016 dan beri işin içinde olan biri olarak aynen böyle olacak (sizler birlik olup bir şey yapmazsanız)

4 bin boş kadro var bunun bine yakını ilahiyat istiyor
devlet personel başkanlığının resmi verileri bunlar kafamdan atmıyorum sayın hocam

bu 4 bini bu alıma verir mi onu yaşayıp görmek lazım

Oturdum hesapladım.su an öğretmen alımı önce olursa lisansta tabi bir çok arkadaşın önü açılır birde baska bir durum daha var.öğretmen olanlar memuriyet için tercih yapıp sonra tekrar sınava girip öğretmen olmaya çabalıyor bu yüzden öğretmen alımı önce olursa o zaman bu sorun ortadan kalkar ki yukarıda bunun farkında öğretmen alımları hep önce oluyor..

Mecliste bizleri temsil eden vekiller vardı. onlardan neden ses çıkmıyor acaba. Bennur Karaburun sosyal medya da bizlerin atama haberlerini görüyor mudur? Bennur hanıma yazın arkadaşlar belki bi açıklama yapabilir.

Meclisteki vekiller de bomboş hepsi bir kişiye bağlı. Ya atama yapılsın ya da sınav kaldırılsın boşuna çaba harcıyoruz

10 bin atama sözü ne oldu onu merak ediyorum

Skolyoz23

kardeş sen tam 1 yıldan fazladır bu ayda şu ayda atama olacak diye söylüyorsunda daha bir tane bile bilemedin bence milleti yanıltmayın.

Bu konuyu bir seneden beri takip ediyorum cidden ha şimdi ha eylüle ha temmuza diye diye ne motivasyonu veriyorsun anlamıyorum ki. En son aralıkta azıcık bir alım yapıldı. Temmuzu geçtik geçeceğiz daha ortada takvim bile yok. Gerçekten aralıktan beri ha yarın ha bugün diye insanlara umut veriyorsun. Seni bir şeyle suçlamıyorum da ciddi ciddi atamaya niyetleri yok adamların en son temmuz deniyordu binlerce alım deniyordu gene bir şey olmadı.

Yaşanacak görülecek bir şey yok arkadaş.

Dün mecliste vekil engelli arkadaşlarımızın yanında bakan hanımın özel kalem müdürü ile telefonda konuşmuş engelli atamasının en kısa zamanda yapılacağını belirtmiş.kadro sayısı hakkında bilgi verilmemiş

Karakuzu

Dönüp dolaşıp gene aynı yere geliyoruz :( tahminen bir sonraki gidişlerine de "en kısa" süre denilecek.

Dpb başkanlığı kapanacak artık atama ne zaman diye aradığımızda ösym topu kime atacak bakalım. gündem de olan sürekli taşeronlar vay atanmaları, vay zamlı maaşları sıra bize gelemedi. çalışma bakanlığı sadece taşeronlar için var sanki.
2016 ekpss tercih 1 20.07.2016
2017 ekpss tercih 13.07.2017
2018 yaz tercihi yok diğer tercih tarihlerine bakılırsa temmuzun 13-20 aralığında olmuş. 2014'ün ilk ataması 29 ağustosta olduğuna göre 2019 ilk ataması da ağustos olabilir. temmuz gibi de takvim ve kadro sayısı açıklanır gibi.

hakan73 İSPATLA KARDEŞİM HELE ŞU AYDA BU AYDA ATAMA OLACAK DEDİM DE OLMADI
YILDA İKİ KEZ ALIM YAPACAK DEDİ ZATEN HÜKÜMET YILIN İLK ÇEYREĞİ SON ÇEYREĞİ

BEN BUNUN HARİCİNDE HİÇ YORUM YAPMADIM TAHMİNİM SADECE DEDİM EYLÜL AYININ SONLARINDA ÇIKAR KILAVUZ

BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPMA

BEN 2 SENEDİR ALIM AZ HAKSIZLIK VAR DİYE KENDİNİ PARÇALAYAN KİŞİLERDEN BİRİYİM. ELHAMDÜLİLLAH ATANDIK KURTULDUK
DARISI SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAH

Ben seni çok iyi biliyorum engelliler için yaptıklarınıda biliyorum benim söylemek istediğim sen bu ayda bu ayda olacak dedikçe bekleyen arkadaşlar bundan çok etkileniyor.Sen sadece onlara destek ol yeter seslerine ses ol . ha bide yanlış anlama merak ediyorum sen atanana kadar hergün burda yazıp yazıp durdun atandıktan neden daha çok susmayı tercih ettin merak ettim.Not bu arada ben 1 yıldan fazladır atanmışım yani darısı kalan bütün arkadaşlarımızın başına inşallah benimde çabam kalan bütün arkadaşların atanması.Saygılarımla.

Bugün chp milletvekili mecliste atamaları yine dile getirdi. Ama sonuç olarak daha birşey yok

Biraz daha zorlayabilirsek toplanabilirsek istediğimizi alırız..

hakan73 hocam başkası ile karıştırıyorsun galiba ben yine buradayım yine ne gerekiyorsa yaparım arkadaşlarım için
atanıp giden sonra arkadakileri unutanlardan değiliz şükürler olsun

ben tarih konusunda da hep yılın son çeyreğini gösteriyorum yazılarımda ve birlik olunmazsa malesef alımların az olacağın altını yine çiziyorum
engelli öğretmenler nasıl birlik oluyor istediklerini alıyorlar iyi yada kötü
bizde olabiliriz bu kadar zor olmamalı

ayni fikirdeyiz aslında hocam ama ters bir elektriklenme oldu galiba aramızda :))

Hakan kardeş yanlışın var. Skolyozu ben her etkinlikte gördüm. Şuan ki Twitter etkinliklerinde de görüyorum. Asıl diğerleri arkasını dönmeden gitti. Teşekkürler skolyoz 😌

650

Sabredin Dua edin kardeşlerim alıcaz 2022'de dshfıpsdfsdf

Ben de bunalımdayım valla hiçbir şey yapasım gelmiyor artık

inşallah güzel bir alım olur değişik güzel kurumlar olur

nasip olur tercihler çıkarsa kendi ilinizden başka yeri düşünmeyin gurbetlik zor hele biz engelliler için çok zor

evinize memleketinize en yakın yerleri seçin mümkünse

tercih zamanları soracağınız ne olursa olsun biz buradayız yardımcı olurum şahsım adına

druid

Arkadaşım sence komik mi bu?Densizlik yapma insanlar burada sinir krizi geciriyor sen ise dalga geçiyorsun!!

druid ayıp oluyor hakkaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu arkadaşlar ! Bizi bekletip elimize 3-4 binlik atama verecekler bu apaçık ortada. Bizim birşey yapmamız lazım bakınız cidden 3-4 bin atama ve çeyreği diyanet lütfen bu kimsenin işine yaramaz puanlar heba olacak arkadaşlar...

Adaletsiz bir şekilde dağılım olacak bakın buraya yazıyorum lise 87 ile kapatır önlisans 80 ile kapatır bakın bu işimize yaramaz

Hatta atama olsun öpün başınıza koyun

Hepimiz de biliyoruz ki tek atama ile 10 bin alım olmaz hepimizin işine yarar bir atama olsun yeter

Bence güzel bir sayı verirler. Bu kadar beklettiler verirler o sayıyı

4bin civarı olduğu yönünde bir söylenti var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt