Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kadar sıkıntılı geçiren var mı arkadaşlar. Allah canımı alsın bu ülkeden defolup gideyim diyorum. Bıktım ya bu kadar olmaz. Benim kaldığım yer küçük ve benim gibi sınava giren sayı yok denecek kadar az. Yoksa gidip kapılarında grev yapacaktım Allah şahittir

Bırak ya bu ülkeye ne yapsan para etmiyor. Daha vatandaşının karnını doyurmuyor. Yüksek Lisans yapsan ne olacak

Arkadaşlar ne olursunuz artık tahmini şeyler söylemeyin.ben çok umutlanıyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum

Askerlik yasası, öğretmenlere 3+1 yönetmeliği
Eyt 3600 ek gösterge vs vs... bizim daha takvim bile açıklanmadı. Sosyal Devlet anlayışında engelli hakları ve engelli öncelikleri diye bişey vardı. gerçekte onları göremiyoruz.
Daha dün okudum bu haberi vay efendim Davut Güloğlu'nun , oğlu belediye de işe başlamış. Biz oğlu olduğunu bile bilmezken ve bunun gibi daha bilmediğimiz neler var acaba. Bizler de takvimdi, atamaydı her gün bi umutla nete koşalım.
Boşuna dememişler umut fakirin ekmeği, fakat umut karın doyurmuyor. Bunu bilenler var mı ki?

Eğer Temmuz ayı içinde kılavuz yayınlanmazsa bayram öncesi veya sonrası HERKES dostlarıyla, ailesiyle yaşadığı şehrin en eşlik yerinde sesini duyurmaya başlasın bu iş ‘medya, siyaset vb..’ ile ancak olur yok ben edemem yapamam diyenler oturup bekler beklet 3-5 kişi alırlar kapatırlar kaybedecek birşey yok

Ayıp değil günah değil suç değil HAKKINIZI savunmak
Ama benim düşüncem bayrama kadar kılavuz yayınlanacaktır

Malatya Derme Sulama Birliği 2 kişi büro işçisi alım şartları; en az lise mezunu olması, bilgisayar operatörlüğü sertifikası olması, İŞKUR üzerinden ilgilenen başvurabilir.

Hikaye oldu meclis ziyareti resmen katakuliye geldik. Neden bizi kandırıyorsun engelli platformu umutlarımızla oynuyorsunuz farkında mısınız

Arkadaşlar 2016'da sınava girenlere toplam 3 atama yapıldı...

2016/1 : 4893 bundan sonra atama olmayınca engelliler GREV yaptı.

VE 2017/1 ataması oldu 2299 kişi atadılar.

2016'da sınava girenler 2018/1'de de tercih yapabildi. 2018 EKPSS'ye giren biz bunda tercih yapamadık.

2018/1'de de toplam: 2171 kişi atadılar...

2016 EKPSS'ye girenlere toplamda: 9363 kadro açtılar ve atamaları gerçekleştirdiler. 2018 Kura ile atamaları saymıyorum.

Peki biz EKPSS 2018'e girenlere kaç kez atama oldu 1! Sadece 1... Kontenjan da 2306 kişiydi... 203 kişi açıkta kaldı bunun sebebi de Diyanete açılan gereksiz kadrolar...

Sorum şu bu tabloya baktığınızda ne görüyorsunuz?

kenan91 öyle bir adaletsizlik var ki aklım almıyor. Ortaöğretim özellikle yok sayılıyor artık. 60 bin kişi ortaöğretimden girmesine rağmen en düşük sayı veriliyor. 85 puan alan bir insan atanamıyor aklım almıyor artık. Boşuna giriyoruz boşuna emek veriyoruz...

Verecekleri az çok atama da yine işimize yaramayacak. Velhasıl hakikatli bir eylem hareket olmazsa bu iş çözülmez

Dediğim gibi bayrama 10 gün kala kadar kılavuz yayınlanmazsa tüm Türkiye Bayram’da bizi konuşmalı! Görüyorum dernekler de ses yok demek onların keyfi de yerine getirilmiş.
Ama görüyorum ki daha buraya yazmaya çekinenler var.
Arkadaş bu senin HAKKIN ben buradayım demezsen kimse gelip senin kapını çalıp ekmeğini vermez! hiç atama yapılmazsa bile biri çıkar bi resmî açıklama yapar bu kadar insanı tınlar zora giden de en çok budur!.

conqueror0640 vasıfsız derken ? Şu an lisans eğitimimi sürdürüyorum ayrıca lisanslar düşük puanla memur oluyor lisans sorularını da gördüm girdim ve yüksek puan çıkardım. Hepi topu lisans 15 bin kişi giriyor ortaöğretim 60 bin. İstersen düşün

Arkadaşlar önlisans mezunu düz memur olan biri başka bir kuruma yükselme sınavıyla geçiş yapılabilir mi?

Arkadaşlar mecliste bugün görüşme yapılacaktı bilgisi olan varmı bu konu hakkında

Bugün meclise giden ekibe 1-1.5 ay içinde EKPSS ataması olacağı bilgisi verilmiş ama atama sayısıyla ilgili bir bilgi verilmemiş.

Bu için affedersiniz şeyi çıktı artık...

kenan91

Geçiştirilmek için söylenmiş bir bahaneden başka bir şey değil, önce 31 mart yerel seçimler denildi, daha sonra Ramazan Bayramından sonraya çevirildi, bu sefer de Kurban Bayramından sonra denilecek. 2020 sınavına 9 ay kaldı ve alabildiğimiz tek şey "hallederiz, yaparız" tarzı bahaneler.

Biz bekliyoruz zaten de görüşüldü, kim görüştü, neler görüşüldü?
Bu beklemeye 5-6 bin kadro vermeleri gerekir. en azından beklemeye değmeli.

Dün Turhan İçli'yi aradım. Haftaya salı günü meclise gidicez dedi. Meclis grup toplantısı yoksa Bakan'ı haftaiçi yakalayıp görüşmeye çalışıcaz dedi. Anlayacağınız engelli konfederasyonundan birşey beklemeyin. Atama olmayacak milleti de yalandan ümitlendirmeyin.

Son düzenleme:
Normal kpss ataması da kontenjan çok düşük ve çoğu bölümler yok kadrolar teknisyen ve memur. atama bekleyen çoğu kişi mağdur olmuş yorumlarına bakılırsa onlar da Diyanet, öğretmen, polis, bekçi kadrolarınının çok olmasından şikayetçi.
bize de toplam 750-1000 gibi sayı düşerse şaşırmayalım.

İnşallah aralığa kadar beklemeyi dusunmuyolardir yeni sinava kadar 1 atamayla gecistirelim diye.

Bence grev yapılmalı su an bizi sadece geciktiriyolar geçmişte yapılan gorusmelerde de bir sürü vaat verildi ve hepsi havada kaldi sadece zaman kazanmak için, sinav kapıda geçmiş yıllardaki atamalarda grev ile sonuc alındı.

Aktif olarak Tweet atacak, Grev tarzı eylemler yaparsak katılabilecek arkadaşlar beni takip etsin mesaj atsın grubumuza ekleyeceğim,

Twitter Adresim: kenan_911

Ne grevi yapacaksınız arkadaş. Açlık grevini kastediyorsanız aç kaldığınızla kalırsınız. Kaldı ki herkesin engeli fiziksel değil. Mesela ben karaciğer yetmezliği hastasıyım nasıl açlık grevi yapayım? Atama yapmayacaklar.

Normal kpss ile 1000 kisi almislar müstehak bu halka hepsi

kenan91

Sırtlarını sıvazlayıp, gazlarını alıp göndermişler yani yine. Bunun olacağını yazmıştım daha önce. Her defasında aynı şey oluyor.

Seçim geçsin, Ramazan geçsin, yenilenecek seçim geçsin, o geçsin bu geçsin, 1 ay sonra, 2 ay sonra diye diye 8 ay geçti son atamanın üzerinden.

Turhan içli ne sana ne bizi temsil edenlere ne de bu atamayı yapacağınıza inancımız kalmadı. Siz bizi temsil edemiyorsunuz, bu kadar insanın hakkını yediriyorsunuz. Yapmayın bunu bize artık. Bu kadar insanın gözü kulağı sizde bu mu yaa. Arkadaşlar vallahi bunlar bizi kekliyor Twitter da manşet bir tag açsın Kenan arkadaşımız bütün Türkiye görsün ayıbı. Kenan arkadaş sen tag aç biz akşam dökelim içimizi. İnceldiği yerden kopsun. Bir bitmedi absürt siyasetiniz hepimizin hayatını siyasetinize kurban ettiniz yeter artık

Arkadaş haklı. Ağızlarına bir parmak bal çal gönder olmuş. Adamlar bu işin uzmanı artık

normal ön lisans kpss den tercihler bugün başladı 1 milyon kişi sınava girmişti ve sadece 250 kişi aldılar ilk atamada komik bir rakam vardı şimdi yine komik bir rakam da alım yapıyorlar

yani demem o ki sizler birlik olmazsanız 4 bin 5 bin rakamlarını unutun
ekpss toplam kalan kontenjan sayısı 4 bin ve bunun bin tanesi ilahiyat

Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt