Beyazgeceler,
Sizin kuzeniniz Açık İlköğretim'de mi okuyor,8.sınıfta mı? Öğrenim durumu hakkında biraz daha açıklayıcı ve net bilgi verirsen ya da öğrenci numarasını verirsen cevap verebilirim....
Bykorbes,
Sizin önünüzde daha Ocak ve Mayıs sınavları var,yani 30+30=60 kredi daha alma imkanınız var,bu iki sınava girer ve başarılı olursanız üniversite sınavında da başarılı olursanız seneye üniversite hayal olmaz inşallah,kaygılanmanıza gerek yok...
Güvenbayrak,
Teşekkür ederim sizin de bayramınız mübarek olsun... Yüzyüze eğitimin süresi meslek lisesine,bölüme,öğrenci ve öğretmen sayısına,haftalık ders saatlerine ve müfredatlara göre her ilde farklılık gösterebilir,ancak Mersin'de genelde 3 yıl sürmektedir,bunu en iyi okulunuz bilir,oraya sormalısınız...
Mancer,
Kayıttan sonra size öğrencinin şifresini,internet adresini ve ders seçiminin nasıl yapıldığını anlatan bir kağıt verecekler ve kayıt bürosu size gerekenleri anlatacaktır,ayrıca
www.aol.meb.gov.tr adresinden de gereken bilgileri edinebilirsiniz,Açık Lise'ye yeni kayıt olan öğrencilerin ders seçimleri Kasım ayında yapılacak o zaman da yine bana bilemediklerinizi burdan danışabilirsiniz...
Gamze,
Ankara'da yapılacak olan 27 Eylül eksınavına sen girebilirsin, senin durumuna baktım, kredilerini tamamlamışsın ancak ortak derslerin mevcut,onları verirsen mezun olabilirsin,ek sınav başvuruları 24 Eylül Perşembe günü mesai bitimine kadar sürecek,kaydını bürondan yaptırabilirsin...