Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Fahriye,
Zaman kısıtlı olduğu için yetiştiremediğimiz için bir de ek sınava alınan öğrenci az olduğu için Ankara'da yapılabilir,illerde de yapılabilir daha belli değil...

Umocuk,
Tabloyu üç kez aynısını yayınlamışsın,ikisini kaldır.Notların iyi, diğerlerini geçtin deDin Kültürünü nasıl geçemedin:confused:

Hocam bu ek sınava kaç kredi olursa katıla biliyoruz? Birde tarih belli mi?
İnş sadece Ankara'da olmaz yaa:(

bu sene ek sınav yapılma ihtmali yüksekmi benim dönem 7 kredi 136 girebilirmiyim ek sınava olursa bide ygs kaç krediyle girebiliyoruz?

Arkadaşlar,
Ek sınavın şartları ve tarihine, kimlerin girebileceğine komisyon karar verecek,Ağustos sonu Eylül gibi netten takip edin..

EK SINAVLARA mezuniyetine 30 kredi ve aşağısı kalan herkes başvurabilecek ve sınav yeri yine ANK OLACAK

Geçen sene 3 eylülde oldu ama başvurular ağustos 23-27 arasıydı galiba..

şuan kredim 140 ben bu sınavda sonra aksam lise'sine geçecemde sadece 5 kredim kalıyor.peki ek sınav olursa girme ihtimalim varmı?

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ III. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!
23-24 Temmuz 2011 tarihinde yapılan III. Dönem sınavlarının sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarınızı öğrenmek için buraya tıklayınız.

Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları en kısa zamanda basılarak illere gönderilecektir. Mezun olduğuna dair yazıya ihtiyaç duyan öğrencilerimiz bölgelerinde bulunan genel liseler ve Milli Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilen Anadolu Liseleri Müdürlüklerinden veya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden alabilirler.(Tarih:18.8.2011)

EK SINAV DUYURUSU!
11 Eylül 2011 Pazar günü iki oturum (1. Oturum saat 10,00 da 2. Oturum saat 14,00 de başlayacaktır) halinde ek sınav yapılacaktır. Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 30 kredilik ders seçebileceklerdir.
Daha ayrıntılı bilgi için tıklayınız... (Tarih:18.8.2011)

benim dönem toplam 8 ama mezun olmam için 40 kredi lazım giremem mi şimdi bu ek sınava?

Bu ek sınav nerede olacağı açkılanmamış. Bi bilgisi olan var mı acaba?

Ewet ya nerde olcak bu ek sınav inşallah her ilde olur yoksa yine mağdur olcaz çünkü herkez ankaraya gidemiyo

selam arkadaslar benim bir sorum olucaktı bilenler veya hocam yanıtlarsa sevinirim.acık lisedeyim 136 kredim var bu yıl universite sınavına girmek istiyorum.alanım sosyal bilimler.universite sınavında sozel bolumden sınava girince sayısalada calısmak gerekiyo mu acaba?vereceginiz bilgiler dogrultusunda calısmaya baslıycam

benim dönem toplam 8 ama mezun olmam için 40 kredi lazım giremem mi şimdi bu ek sınava?
fatih kardeşim tabi gırebilirsiin ama sen yınede git bir sor halk eğitime

[FONT=Verdana]Ek sınav Duyurusu[/FONT]
[FONT=Verdana] (11 Eylül 2011 tarihinde ek sınav yapılacaktır.)[/FONT]
[FONT=Verdana]11 Eylül 2011[/FONT][FONT=Verdana] Pazar günü iki oturum (1. Oturum saat 10,00’da, 2. Oturum saat 14,00’de başlayacaktır) halinde ek sınav yapılacaktır. Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 30 kredilik ders seçebileceklerdir.[/FONT][FONT=Verdana]Yapılacak olan ek sınava;[/FONT]
  • [FONT=Verdana]2010-2011 Eğitim – Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu aktif ve donuk olan öğrencilerden,[/FONT]
  • [FONT=Verdana]8 dönem ve üzeri eğitim görmüş,[/FONT]
  • [FONT=Verdana]Mezuniyeti için 30 kredi gerekenler katılabileceklerdir.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]Sınava katılacak öğrencilerimiz 19-24 Ağustos 2011 tarihleri arasında anlaşmalı bankalara (T.C Ziraat, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) 20 TL#lik sınav ücreti yatırarak, sınav kaydını Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine veya Milli Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilmiş okul müdürlüklerine yaptırıp, yine aynı tarihler arasında sınava girecekleri dersleri seçeceklerdir.[/FONT][FONT=Verdana]Açık Öğretim Lisesi Yurtdışı Programlarında kayıtlı olup, yukarıdaki şartları taşıyanlar da ek sınav için müracaat edebileceklerdir.[/FONT][FONT=Verdana][FONT=Calibri] [FONT=Verdana]Not: Ek sınav başvuru tarihleri arasında (19-24 Ağustos 2011) Yeni Kayıt başvuruları alınmayacaktır.[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Calibri][FONT=Verdana][/FONT]Ek sınav başvuruları İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından görevlendirilen okul müdürlükler ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri tarafından ( DERS SEÇME VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ menüsü altındaki EK DÖNEM KAYIT seçeneğinden) yapılacaktır. [/FONT][/FONT][FONT=Verdana]
[FONT=Verdana]11 EYLÜL 2011 TARİHİNDEKİ EK SINAVIN YAPILACAĞI İLLER[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]​
[FONT=Verdana]1[/FONT]
[FONT=Verdana]Adana[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT]
[FONT=Verdana]Ankara[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT]
[FONT=Verdana]Antalya[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT]
[FONT=Verdana]Balıkesir[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT]
[FONT=Verdana]Bursa[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT]
[FONT=Verdana]Diyarbakır[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT]
[FONT=Verdana]Erzurum[/FONT]
[FONT=Verdana]8[/FONT]
[FONT=Verdana]Gaziantep[/FONT]
[FONT=Verdana]9[/FONT]
[FONT=Verdana]İstanbul[/FONT]
[FONT=Verdana]10[/FONT]
[FONT=Verdana]İzmir[/FONT]
[FONT=Verdana]11[/FONT]
[FONT=Verdana]Kayseri[/FONT]
[FONT=Verdana]12[/FONT]
[FONT=Verdana]Kocaeli[/FONT]
[FONT=Verdana]13[/FONT]
[FONT=Verdana]Konya[/FONT]
[FONT=Verdana]14[/FONT]
[FONT=Verdana]Malatya[/FONT]
[FONT=Verdana]15[/FONT]
[FONT=Verdana]Mersin[/FONT]
[FONT=Verdana]16[/FONT]
[FONT=Verdana]Samsun[/FONT]
[FONT=Verdana]17[/FONT]
[FONT=Verdana]Trabzon[/FONT]
[FONT=Verdana]18[/FONT]
[FONT=Verdana]Van[/FONT]
[/FONT]

orta okul mezunu olarak yüzde 80 engelliyim
hiç bir bilgim yok açık liseye kayıt olmak istiyorum
biz engellilere sınawlarda bir yardım veya öncelık gibi birşey varmı ve kaç yılda bittirilıyor
nereye başvurmam gerekıyor benım gitmem gereklımı kayıt işleminde bu dönem kayıtları ne zaman bittiyor ve sonra olarak zor mu :) çok soru sordum biliyorum

[FONT=Verdana]11 Eylül 2011 tarihinde yapılan ek sınav sonuçları ne zaman açıklanır.[/FONT]

Arkadaslar normal örğun liselere tekrar 2. Ek sınav yapilacakmiş bilgisi olan var mı bu ek sınav aol öğrencilerinede yapilcak mı bilgisi olanlar yazsınlar lütfen

arkadaşlar ... ben çağrı merkezin bir rezilliğini aktarmak istiyorum bir aydır 444 83 83 numra ile aradığımda surekli şuan beklliyenler rasında 15. sıradasınz diyor... ve bekliyorum 15 dk yı bile buldu ama hala cevap verilmiyorr ... bu yaptıklarını kınıyorum ahlaksızca bişey eğer cevap vermeycek durmdalarsa internet adresınde orda burda duyuru yapabilirler... okadar kontör boşuna gitii bunu hesabını kmden sorayımm hımm ve hala aynı hata devam ediyor....

birde 2 sorum olcak ....
1-ek sınav sonuçları ne zman açıklanacak ?
2-bu ek sınvadan sonra başka ek sınav verilecekmi ?

Arkadaşlar 11 eylül ek sınav sonuçları açıklandı. Öğrenci numaranızla kredi bilgilerine bakın. Ben mezun oldum iinş sizde mezun olmuştursunuzz..:)

inamıyorum yavv mezun olamadımm :( 5 kredim eksik allah kahretsın:mad::mad: sakın demyın "dunyanın sonu değil" diye!!! ....:mad::mad::mad: benm içn sonu!! :mad: neyse uzun lafın kısası :p:p başka ek sınav varmı onu soyleyın ümit besliyyecem bu gece :( 1 soruyla kaçırdım yav ... şike yapıyorlar bu sınav sonuclarına bakan şahıslar.... sırf 25 lira daha kar etsınler ZKKIM ZEHİR OLSUN !!!!! (amin)

Sizi ümitlendirmek istemem ama bi ek sınav daha var sanirim 12 kredi ve altındakilere. İnş açılırda sizde mezun olursunuz.dediğim gibi tam bilmiyorum. Geçen sene Ankara'da olmuştu. Bu sene istanbul'dada olur mu bilmiyorum hayırlısı inşş

olmuş iştee ama angarada ... niye boyle yapıyorlar anlamıyorum :\ bie saece 12 kredlik secekmisinz diyrlar

Türk Dili ve Edebiyatı Dersinden Muafiyet varmıdır.

25 EYLÜL 2011 TARİHİNDE EK SINAV YAPILACAKTIR!
25 Eylül 2011 Pazar günü saat 10,00’da tek oturumda ve sadece Ankara’da ek sınav yapılacaktır.
25 Eylül 2011 Pazar günü tek Oturum olarak saat 10,00’da Ankara’da ek sınav yapılacaktır. Yapılacak sınavda öğrenciler en fazla 12 kredilik ders seçebileceklerdir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Türk Dili ve Edebiyatı Dersinden Muafiyet varmıdır.?

Arkadaşlar bu sorunun cevabını bilen yok mu ? Benim için çok önemli.Ek sınavlar için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum.Sürem az kaldı yardımcı olursanız sevinirim.

konu ile hem alakalı hem biraz ayrı gibi ama ben genede yardımlarınızı rica edeceğim.aşağıya linki ile bir kanun maddesi ekliyorum.engelli ailesi olan ve gelir düzeyi çocuklarını okutmaya yetmeyen öğrencilerin ekonomik yardım alabilmesi mümkün mü ? cevaplarınızı bekliyorum,selam ve sevgilerimle...

Trkiye Harp Malul Gaziler ehit Dul ve Yetimleri Dernei > stanbul
06,07,2011 TARİH VE 27986 SAYILI RESMİ GAZETE ÖZEL KREŞ VE BAKIM EVLERİ HAKKINDA KANUN

MADDE 17 – Aynı Yönetmeliğin 27 nci maddesinin ikinci fıkrasının (b), (d) ve (e) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiş, (c) bendi yürürlükten kaldırılmış, aynı fıkraya aşağıdaki (g), (h) ve (ı) bentleri eklenmiştir.
“b) Ekonomik gücü yeterli olmayan, anne ve babası ölü olup, bir yakını tarafından bakılan çocuklar,”

“d) Ekonomik gücü yeterli olmayan tek ebeveyni ile yaşayan çocuklar,”

“e) Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kadın Konukevlerinde bulunan kadınların çocukları,”

“g) Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda korunma altında bulunan çocuklar,

h) Şehit ve malûl gazi çocukları,

ı) Ekonomik gücü yeterli olmayan engelli ebeveyni olan çocuklar.”

Türk Dili ve Edebiyatı Dersinden Muafiyet varmıdır.?

Arkadaşlar bu sorunun cevabını bilen yok mu ? Benim için çok önemli.Ek sınavlar için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum.Sürem az kaldı yardımcı olursanız sevinirim.

Sayın Bölüm Admini Cevap Bekliyorum.

merhaba hocam ben dışardan liseye kayıt yaptırmak ıstıyorum hangı ayda ve nerede yaptırmam lazım ben ankaradayım nereye basvurmam lazım

pasam;

kayıtlar bitmek üzere hemen git en yakın bir liseye başvur onlar size yol gösterecek ama acele edin

Üst Alt