Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

bu diplomlar ne zaman basılacak ne zaman yollanacak bilgisi olan var mı 58 gün oldu mezunum ama hala diplomamı alamadım nasıl iştir bu yahu anlamadım çok mu zor diploma basmak anlamadım millet sahtesini 5 dk da yapıyor bunlar hala diploma basacaklar

ohaa emnmsnn 58 guunmü oldu.... bi git araştır bunlar salak sonra der boyle bir öğrnci bulunmamaktadır diye haber alırsan:rolleyes: ozman mahv olursun....

Okul / Alan - Bölüm: MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
Toplam Dönemi: 11
Toplam Kredi: 359
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı?: HAYIR
Alan Kredi: 140
zorunlu dersler: Öğrencinin zorunlu dersi yoktur...

Kredi bilgilerim bu şekildedir. Yüzyüze eğitimde 11. sınıftan ( alttan ) 3 dersten devamsızlıktan kaldım. Ancak bu derslerden sadece "BİLGİSAYARLI MUHASEBE (*)" yıldızlı baraj ders. Diğer ikisi baraj ders konumunda değil. Bu durumda sadece bu yıldızlı dersi bu sene alıp mezun olabilir miyim ? Kafam çok karıştı. Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar.

ıyı gunler ben meltem acık lıse genel kultur bolumunde okuyorum 145 kredım var dershaneye yazılmıstım ama ben neyden sınava gırcemı bılemedım kımsede yardımcı oolmadı :( yok benı hangı sısteme gore puanlamamı yapcak yanı ya sayısal yada sozel esıt agırlık oluyo ben napcam hangı derslerden sınava gırcem ayrıca hangı bolumlerı secebılırım yada tm ye gecıs yaptırsam mecburı derslerım olcakmı bu sene bıtırebılırmıyım yıne yoksa sıfırdan mı baslıcam

hocammmmm,deliriyorumm ..... ek sınav sonuçları açıklanmış sonucuma bakayım ... şöyle bir uyarı cıkıyorr....MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! ee ben şimdii ne yapcamm naısl öğrencem :cool: hım:confused:

Merhaba bende bu sene acık liseye kayıt yaptırdım 4 senelik alan yok ; Alan seçmelimiiyim ?

Türk Dili ve Edebiyatı Dersinden Muafiyet varmıdır.?

EVET var Dil ve Anlatım hariç her dersin muafiyeti var

hocammmmm,deliriyorumm ..... ek sınav sonuçları açıklanmış sonucuma bakayım ... şöyle bir uyarı cıkıyorr....MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! ee ben şimdii ne yapcamm naısl öğrencem :cool: hım:confused:

demek ki mezun olmuşun daha ne uğraşıyorsun boşver gitsin.
Çok merak ediyorsan 444 83 83 arayabilirsin

ıyı gunler ben meltem acık lıse genel kultur bolumunde okuyorum 145 kredım var dershaneye yazılmıstım ama ben neyden sınava gırcemı bılemedım kımsede yardımcı oolmadı :( yok benı hangı sısteme gore puanlamamı yapcak yanı ya sayısal yada sozel esıt agırlık oluyo ben napcam hangı derslerden sınava gırcem ayrıca hangı bolumlerı secebılırım yada tm ye gecıs yaptırsam mecburı derslerım olcakmı bu sene bıtırebılırmıyım yıne yoksa sıfırdan mı baslıcam

bu sene bitireceğinizi pek zannetmiyorum toplam döneminizi kredinizi ve hangi alan olduğunuzu tekrardan pm olarak gönderin bir inceleyim.

Okul / Alan - Bölüm: MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
Toplam Dönemi: 11
Toplam Kredi: 359
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı?: HAYIR
Alan Kredi: 140
zorunlu dersler: Öğrencinin zorunlu dersi yoktur...

Kredi bilgilerim bu şekildedir. Yüzyüze eğitimde 11. sınıftan ( alttan ) 3 dersten devamsızlıktan kaldım. Ancak bu derslerden sadece "BİLGİSAYARLI MUHASEBE (*)" yıldızlı baraj ders. Diğer ikisi baraj ders konumunda değil. Bu durumda sadece bu yıldızlı dersi bu sene alıp mezun olabilir miyim ? Kafam çok karıştı. Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar.

Tabiki seçebilirsiniz yüz yüze eğitim aldığınız kuruma anlatın derdinizi yardımcı olurlar.Sorun çıkarsa pm atıp bilgilendirin yardımcı olmaya çalışayım.

Merhaba bende bu sene acık liseye kayıt yaptırdım 4 senelik alan yok ; Alan seçmelimiiyim ?

Açık öğretim lisesi sene şartı yok 8 dönem olursa krediniz yeterse mezun olursunuz 8 dönem=ortalama 2,5 yıl- 3,5 yıl arası demek.
Çoğunluk genel kültür bölümünü tercih etmektedir.

evt mezun oldumm ... ;) sanki harvard unvrsiteisni bitrdim çok mutluyumm... açık liseye kayıt olup... taaaa bugune kadrrr bana yardımcı olan yön gösteren... başta melekderya ismli hocam , arkadşlarım sonraki hocalarıma teşekürlerimi iletiyorum:eek: ... gözlerim doldu yav :rolleyes:

Bilmiyorum ki karışık :D Ben Mesleki Açık Öğretim Lisesindeyim daha sisteme girilmeyen notlarım var onlarda girilse 160 civarı oluyor (tahmini)

kardeşim valla mesleki açık lise MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MEZUNİYET İÇİN GEREKLİ KREDİ TOPLAMI
4 YILLIK SİSTEME GÖRE
Uzaktan Eğitim
(Ortak + Seçmeli)
Yüz Yüze Eğitim (Alan)
Toplam
Tüm Alanlar​
110​
130​
240​
İmam-Hatip Alanı​
130​
110​
240​

sonbahar.44;

evet biliyorum ama benim 7. dönemim bu 5-6. dönem notlarım girilmedi biraz karışık işler ben taş çatlasa 2 dönem sonra mezunum:eek:

arkadaşlar açık lise okuyorum 3. dönemim daha. kayıt yeniledim kitaplarımı ne zaman alabilirim kayıt yenileme birosundan bilgi vermediler :confused:

mrb açık liseye 14/09/2011 de kayıt yaptım. ders kayıdı ne zaman yapmalıyım.
bilgi verirseniz sevinirim

arkadaşlar açık lise okuyorum 3. dönemim daha. kayıt yeniledim kitaplarımı ne zaman alabilirim kayıt yenileme birosundan bilgi vermediler :confused:

Kitapların bir çoğu halk eğitim ve kordinatör okullara yollandı. Bulunduğunuz il-ilçenin kordinatör okulları arayarak bilgi alabilirsiniz.

sirin720;
öğrencilik durumunuz nedir?

merhaba size bazı sorularım olacak ama lütfen çok acil cvplarsanız sevinirim...ben düz lise 3.sınıfta okulu bıraktım 2 sene önce açıköğretim imam hatipe kayıt oldum ama hiç derse gitmedim hiç bir sınavına girmedim..bu sene kaydımı yeniledim ve geçtiimiz cumartesi ilk kez yüzyüze eğitie gittim ama benim için çok zor oldu gitmek bidaha gidemicem...şimdi ben diyorum ki bu sene yüzyüze eğitime giitmesem ama evde çalışmam gereken derslerin sınavlarına girsem önümüzdeki sene yüzyüze eğitime başlasam böyle bi imkanım var mı?yoksa yüzyüze eğitime gitmeden diğer derslerin sınavlarınada giremem mi?lütfen yardımcı olun 2 sene örgün eğitimde okuduum için 112 krediyle başladım açıköğretime ve 240 la bitiyo yani okuduum seneler ziyan olmasın en azından açıköğretimden mezun olayım istiyorum...keşke şu yüzyüzeler mecburi olmasaydı:(:(şimdiden teşekkürler...

ismail çalgan;
Evet yüz yüze eğitim zorunlu bu sene başlarsanız erken biter gelecek sene başlarsanız 1 sene geç biter. Keyfin ne zaman isterse o zaman başlarsın amaa...... o kadar geç biter anlatabildim mi?

Halk eğitime gidip MAOL'den AOL'e geçiş şart ve sonuçlarını görüşebilirsin.

teşekkür ederim kardeşim ilgilendiğin için...bu sene gitmem imkansız bu sene diğer dersleri çalışıp sınavlarına giricem nasipse yüzyüze eğitime seneye başlıcam..bişe daha sormak istiyorum yüzyüze eğitime 1 gün gittim artık devam etmicem bunun için okula gidip bi bildirimde bulunmam gerekiyomu yani devamsızlıktan kalma varya benim dışardan girceğim derslerimi etkiler mi...ya şöyle söyliyim bi arkadaşım eğer yüzyüze eğitime gitmezsem diğer girdiim sınavlarında geçerli olmayacağını söylemişti..benim korkum o sınavlara çalışıyorum geçersem yüzyüze eğitime gitmedim diye kredi almama durumu olur mu?off biliyorum çok soru sordum ama deneme yanılmayla değil tecrübeli birinden akıl alarak öğrenmek istiyorum...

ismail çalgan;

yok kardeş kalmazsın özel mesaj attım kontrol et

Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI

Öğrencilik Durumu : MEZUN

Diploma Notu : 68,72

Diploma Tarihi : 26.09.2011

Açık öğretimden yeni mezun olduk :) Şimdi bu durumda Sınavsız geçiş hakkım ile tercih yapacam bu diploma notumla nereleri tercih yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim...

selam arkadaşlar
bir arkadaşım için öğrenmek istiyorum,kendisi açık ilköğretim 7.sınıf
kayıt yaptırmak için nereye başvuru yapması gerekiyor
kayıt tarihleri nedir
ve bilgi alabileceği bir adres ,telefon varmıdır

Ben teşekkür ederim hera Açık İlköğretim hakkında pek bilgim yok daha ayrıntılı yardımcı olamadığım için k. bakma

asıl bilgiyi ,okul adresini biliyosun ya o da süper :)

siteye baktım kayıt yenilemeleri çok basitmiş
tekrar teşekkür ederim

Arkadaşlar biran önce ders seçiminizi yapın.Zira mağdur oluyorsunuz sistem otomatik atıyor geç kalmayın.

Üst Alt