bu diplomlar ne zaman basılacak ne zaman yollanacak bilgisi olan var mı 58 gün oldu mezunum ama hala diplomamı alamadım nasıl iştir bu yahu anlamadım çok mu zor diploma basmak anlamadım millet sahtesini 5 dk da yapıyor bunlar hala diploma basacaklar
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Türk Dili ve Edebiyatı Dersinden Muafiyet varmıdır.?
hocammmmm,deliriyorumm ..... ek sınav sonuçları açıklanmış sonucuma bakayım ... şöyle bir uyarı cıkıyorr....MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..! ee ben şimdii ne yapcamm naısl öğrencem hım
ıyı gunler ben meltem acık lıse genel kultur bolumunde okuyorum 145 kredım var dershaneye yazılmıstım ama ben neyden sınava gırcemı bılemedım kımsede yardımcı oolmadı yok benı hangı sısteme gore puanlamamı yapcak yanı ya sayısal yada sozel esıt agırlık oluyo ben napcam hangı derslerden sınava gırcem ayrıca hangı bolumlerı secebılırım yada tm ye gecıs yaptırsam mecburı derslerım olcakmı bu sene bıtırebılırmıyım yıne yoksa sıfırdan mı baslıcam
Okul / Alan - Bölüm: MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
Toplam Dönemi: 11
Toplam Kredi: 359
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı?: HAYIR
Alan Kredi: 140
zorunlu dersler: Öğrencinin zorunlu dersi yoktur...
Kredi bilgilerim bu şekildedir. Yüzyüze eğitimde 11. sınıftan ( alttan ) 3 dersten devamsızlıktan kaldım. Ancak bu derslerden sadece "BİLGİSAYARLI MUHASEBE (*)" yıldızlı baraj ders. Diğer ikisi baraj ders konumunda değil. Bu durumda sadece bu yıldızlı dersi bu sene alıp mezun olabilir miyim ? Kafam çok karıştı. Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar.
Merhaba bende bu sene acık liseye kayıt yaptırdım 4 senelik alan yok ; Alan seçmelimiiyim ?
4 YILLIK SİSTEME GÖRE | Uzaktan Eğitim (Ortak + Seçmeli) | Yüz Yüze Eğitim (Alan) | Toplam |
Tüm Alanlar | 110 | 130 | 240 |
İmam-Hatip Alanı | 130 | 110 | 240 |
tşekürler darısı başınıza ... 50 kredyle başladım 2,5 snede meuzn oldum bölüm yabancı dil aslında girmedğimm sınavlarda oldu karışık bişey benmki (ne kabustu ama )beyazgeceler;
hayırlı olsun kaç sene sürdü?
arkadaşlar açık lise okuyorum 3. dönemim daha. kayıt yeniledim kitaplarımı ne zaman alabilirim kayıt yenileme birosundan bilgi vermediler
teşekkür ederim fatih
Ben teşekkür ederim hera Açık İlköğretim hakkında pek bilgim yok daha ayrıntılı yardımcı olamadığım için k. bakma
asıl bilgiyi ,okul adresini biliyosun ya o da süper
siteye baktım kayıt yenilemeleri çok basitmiş
tekrar teşekkür ederim