30 fotoğraf çektirip gittim ama 1 tane bile almadılar
Webcamle çat çat çekiyolar boşuna verdik ona 20 lirayı
Şİmdi efenim boy:179 kilo:135
yer:Isparta
Güncel,başıma gelenler..
Şubeye gittim,onlar beni aile hekimine yolladı. Ve sarı zarfa kilom ve boyum yazıldı,hastaneye sevki uygundur kararı verildi. Eski askeri hastane olan YUNUS EMRE DEVLET HAST. ne sevkim yapıldı. Önce,gelen evrak bölümünden girişi yapıp,sağlık kuruluna yönleniyoruz.Onlar bizi asıl gideceğimiz yere yani dahiliyeye gönderiyor. Dahiliye doktoru aslında nihai kararı veriyor. Dedi ki sen 30 kilo zayıflayamazsın 1 senede boşver netcen askerde
seneye gel de kapatalım defteri
Sonra tekrar sağlık kuruluna gidiyorsunuz. Burada size gitmeniz,dolaşmanız gereken bölümler(göz,cildiye vs) yazılıyor. Tek tek dolaşıyorsunuz. Kİmse yüzünüze bakmıyor cildiye hariç
-Varmı bişeyin? -yok -tamam En büyük muhabbet bu
cildiye hariç dememin sebebi şu. İç çamaşırlarınızla kalacak vaziyet soyundurup sizi 10 saniye uzaktan yara,bere,jilet,enjektör vs var mı diye bir muayene ediyor. Günün aksiyonu buydu. Ben perşembeye kalacağını düşünüyordum raporumun heyete çıkma tarihi olarak ama sağolsunlar saat 13:35 de tüm doktorları ve bölümleri gezmiş olarak teslim etmeme rağmen,kurula giden raporların en üstüne benim raporu da koydular
İsminiz okunuyor,içeri girince sebebiyle birlikte karar yüzünüze okunuyor dışarı çıkıp bekliyorsunuz. 10 dk içinde raporları elimize aldık ve tekrar şubeye. Zaten şubeye teslim aşamasını orada ki yetkililer hallediyorlar.Şimdi 30 tane vesikalığı ben netcem diye düşünebilirim