Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aylık 750 TL sosyal yardım mı yapılacak?

Ben 144ü aradığımda başvurunuz kabul olmuş dedi yani bence sizde arayın bi

Sunaxx

Ablacım o dediğin bizde de yazıyor, siz 2022 yazıp aratmayın, edevlette sosyal yardım yazın orada süreç devam ediyor yazıyor, sizin baktığınız 2022 dir, neyse bekleyip göreceğiz

Losdy

Aynen Herkesde süreç Devam ediyor yazıyor
2022 devam ediyor ayrı bi konu ;)

[FONT=Arial][SIZE=3]Bu forum sitesinin yöneticileri paylaşımlara ekran görüntüsü ekleme olanağı sağlasalar ya. Çok mu zor?[/SIZE][/FONT]

arkadaşlar sosyal yardım sorgulama ekranına girdiğimde bende süreç devam ediyor demiyor elektrik yardımı gibi devam ediyor yazıyor sadece arayıp sorduğumda sizin onaylandığınızı cumaya kadar ödeme geçecekleri bilgisini aldım. eğer sizde de devam ediyora döndüyse sizin de onaylanmış demektir

İşte bende de öyle Gökhan bey ama arkadaşlar onaylanmams diyor

Devam ediyor ibaresi varsa onaylanmıştır başvuru yazanlarda ise süreç hala devam ediyor.

Türkiye Aile Destekleri Programı yazısı bendede merkezi yardım grubunda görünüyor elektrik desteğiyle beraber . Başvuru yazıyor sadece miktar görünmüyor. Onaylandı anlamınamı geliyor?

Yukarıdaki mesajda yazdım onay verilirse yardımın durumu kısmında devam ediyor ibaresi yer alacaktır. Başvuru ibaresi henüz onaylanmadığı anlamına geliyor.

Bu şekilde görünüyorsa daha mütevelli heyet toplantıda demektir.

[FONT=sans-serif]Vakıflar Genel Müdürlüğünden muhtaç maaşı alanlar .Aile destek paketinden yardım alamıyormuş yoksa maaşları kesilirmiş bilginize arayın sorun sizde bağlı bulunduğunuz vakfı isterseniz[/FONT]

Ayın 8'inden önce muhakkak onaylanip yatirilir
Bu arada hane toplam geliri bölumüne hangi gelir dağılımını yazmaliyim mesela evde 2022 ayligi ve sed ayligi var acaba onlar gelir kriterine girer mi

Evde bakım , sed, koruyucu aile maaşı, gibi yardim alanlarda alabilirmi acaba

Bu şekilde görünüyorsa daha mütevelli heyet toplantıda demektir.

Bende de böyle görünüyor, şuan baktım ödeme durumunda şöyle yazıyor "Tedarik Edilmedi/Banka Talimatı Verilmedi/Teslim Edilmedi" yardım durumu da devam ediyor yazıyor,, bu ne demek?

[FONT='inherit']Şöyle bir bilgi vereyim, belki bilmeyenlerimiz vardır.[/FONT]
[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']Sosyal yardım bilgilerinde Yardımın Durumu kısmında yer alan devam ediyor ibaresi başvurunun onaylandığı anlamına geliyor.[/FONT]
[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']
sos-png.9627
[/FONT]

[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']Sosyal Yardım Başvuru Hizmetinden Detay Bölümüne Tıkladığınızda. Yardımın Durumu kısmında Kabul Edildi ibaresini göreceksiniz.[/FONT]
[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']
sosas-png.9624
[/FONT]

[FONT='inherit']
[/FONT]

[FONT='inherit']
soooo-png.9626
[/FONT]

[FONT=&]Şöyle bir bilgi vereyim, belki bilmeyenlerimiz vardır.[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]Sosyal yardım bilgilerinde Yardımın Durumu kısmında yer alan devam ediyor ibaresi başvurunun onaylandığı anlamına geliyor.[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]
sos-png.9627
[/FONT]

[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]Sosyal Yardım Başvuru Hizmetinden Detay Bölümüne Tıkladığınızda. Yardımın Durumu kısmında Kabul Edildi ibaresini göreceksiniz.[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]
sosas-png.9624
[/FONT]

[FONT=&]
[/FONT]

[FONT=&]
soooo-png.9626
[/FONT]

700tl görünüyor ama dediğim gibi, ödemenin durumunda şöyle yazıyor Tedarik Edilmedi/Banka Talimatı Verilmedi/Teslim Edilmedi yazıyor,
Acaba ıbanı yanlış mı yazdım,, kimse de yokmu böyle bir yazı

[FONT=Arial]TADP başvurum reddedilmiş benim. :(
Sadece alım gücü kuşa çevrilmiş engelli aylığım var. Engelliyim ve birikimim yok. Muhtemelen reddedilme gerekçesi halen oturduğum ev bana ait. Onu bile çok görmüşler. Çadırda ya da parklarda yaşamamız mı gerekiyor illa muhtaç sayılmak için? :mad:[/FONT]

700tl görünüyor ama dediğim gibi, ödemenin durumunda şöyle yazıyor Tedarik Edilmedi/Banka Talimatı Verilmedi/Teslim Edilmedi yazıyor,
Acaba ıbanı yanlış mı yazdım,, kimse de yokmu böyle bir yazı
Önce tedarik edilmedi yazar bazen sonra yatırılır yarın tekrar kotrol et

Engelli aylığı alanların bile basvurusu kabul olmuyor kime verilcek acaba bu yardımlar benimde red olmus

Engelli aylığı alanların bile basvurusu kabul olmuyor kime verilcek acaba bu yardımlar benimde red olmus
Bize de eğer alırsanız vgm den muhtaç maaşı aldığınız için maaşınız kesilir dendi tuhaf bir durum nasıl bir yardım paketi bu anlayamadım

Son düzenleme:
Şu an muhtaç olmayan insan varmı acaba emekliyi engelliyi bitirdiler

Barda5 tam bu yardımla rahat bir nefes alacaz dedik vakıflar genel müdürlüğü bu yardımı
iptal ettirdi bize hayırlısı

Arkadaşlar şöyle durum var , sosyal yardım başvuru hizmeti bölümünden başvuru durumu "sydv başvuru süreci devam ediyor vakıf değerlendirme sureci" demek mütevelli heyeti tarafindan degerleniyordur , sosyal yardım bilgileri sorgulama bölümünde ise merkezi yardım grubunda ödemenin durumu " Tedarik Edilmedi/Banka Talimatı Verilmedi/Teslim Edilmedi" yazar ise yardim onaylandı ancak ödemenin henüz tamamlanmadığini belirtir.

Onaylayanlar da dikkat etsin inşallah diğer aylıkları kesilmez

Benim başvurum bile gözükmüyor.Marttaki başvurumu sistem sonuçlanmasını için kabul etmedi.Kabul edilen arkadaşlara hayırlı olsun.Bahaneli şaibeli bir iş anlamadım gitti.

Ebru81

[FONT=Arial]"Parti üyesi olanlara mı yapılıyor?" spekülasyonlarına yol açacak bir program.
Hani engelliler, vs. yanı sıra daha geniş kesimleri kapsayacak bir yardım programıydı? Başta söyleselerdi ya engelli aylığı benzeri yardım alanlar kabul edilmeyecek diye. Ama günlerce şamatasını yaptılar yandaş medyada.

Tahminimce ilerleyen aylarda enflasyon, hayat pahalılığı öyle bir zıvanadan çıkacak ki, sosyal patlamadan korkacakları için, yardım yapma bahanesi arayacaklar ve daha önce başvuru yapıp reddedilenler otomatikman bu programa dahil edilecek. Ama o zaman da verdikleri para bir halta yaramayacak.[/FONT]

Bursali

Ben kendim için yapmadım kaynanam için başvurdum o engelli değil, köyde yaşıyor eşi yok durumu çok kötü ondan çıkmıştır, çıkmasa şaşardım zaten

Üst Alt