@MCagdas35
kişiden kişiye değişebilen durumlar var, mesela herşey yolunda gitti diyelim kemik gelişimi açısından enfeksiyonda yaşamadın vs. yinede herşey bitmiş demek değil bu, kemiği uzatmak işin basit kısmı çünkü kemiği kırıyorlar sonrada günde yarım milim bir milim neyse uzatıyorsun zamanlada açılan yer kemik doluyor (mesela benim 6cm uzadı şu anda yürüyorum ama kemiğin tam eski halini alması 3 seneyi bulur dedi doktor)
işin zor kısmı (benim durumumda en azından) kasların dokuların uzaması olayı, benim kaslar henüz yeterince uzamadığından dizim zorlamayla ancak 90 dereceye yaklaşıyor ve bu merdiven inerken özellikle çok sıkıntı yapıyor (basamaklar yüksek ise teker teker inmek zorundayım) koşmak yok, bisiklet yok, alaturka wc yok
hayatı çok kısıtlıyor ve doktorun demesi kişiye göre 3-12 ayda diz bükülür diyor benimki 12 ayda bükülse kendimi şanslı hissedeceğim
birde ben bukadar sıkıntıyı tek bacakta yaşadım belirteyim, ama nette bir video gördüm mesela adam 9cm uzatma yapmış kozmetik, çömelip kalkabiliyor vs. yani kişinin fizyolojik durumuna bakıyor birazda bu işler, sende sonuç iyimi olur yoksa pişmanmı olursun bunu doktorun bile bilemez ! ! !
benim sana tavsiyem 1.71 boy ile bu işe kalkışma derim (%5 sonuçtan memnun kalmama ihtimalin bile varsa nereden bileceksin piyangonun sana çıkmayacağını) geri donüşüde olmayan birşey sonuçta
diyelimki 9cm uzattın 1.80 oldun çok mu fark var Allah aşkına değmez bence riske girmeye
bence psikoloğa git ve bu takıntıdan kurtul, olmadı içten topuklu ayakkabılar var giy onlardan anında 6-7cm uza